Editörler : F16 Gökçen


Kapalı
28 Mayıs 2015 16:23

Adres Değişikliği/Sınav Merkezi Tercihi

AİS'ten adres değişikliği yaparak,ikamet edilen şehir dışından bi şehirden adres girip sınav merkezini de ona göre seçmek mümkün mü arkadaşlar,bilgisi olan var mı?bugün arkadaşım denizli ösym bürosuna giderek sordu,ordaki görevli yapılabileceğini söylemiş.ama çok da emin olamadık.biz geçen sene de girmiştik.ilk kez girdiğimizden,ösym bürosundan yaptık başvuruyu haliyle.o zaman bize denmedi ki başka yerden adres gösterebilirsiniz diye :) şimdi AİS'ten yapıcaz.trakyada sınav merkezi açılmadığından herkesi istanbula taşıyorlar.ben de istanbulda girmek istemiyorum.acaba adresi değiştirsek,başka sınav merkezi tercih etsek herhangi bi sorun olur mu?

daha önce ikamet ettiği ilden başka yerde sınava giren oldu mu?


ugur208
Kapalı
29 Mayıs 2015 07:30

Ben başka bir il gosterdim adresimi. Çünkü bayram izninde olacağım.izinin tam ortasına denk geliyordu.mecburen değiştirdim. Daha önce kpss de bu şekilde yaptım ve bir sorun çıkmadı.


cancan_55
Aday Memur
03 Haziran 2015 11:40

adres bilgilerini ösym aday işlemleri sisteminden kendiniz değiştirebiliyorsunuz


s.nova
Kapalı
10 Haziran 2015 14:01

evet ona göre yaptım.cevaplarınız için teşekkürler.ösym'den de sordum.eğer girmek istediğim sınav merkezinde yoğunluktan dolayı yer yoksa ikamet ettiğim yerde sınava sokabilirlermiş.

Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi