Editörler : crops35
«67891011121314151617»

orabanj
Aday Memur
25 Mayıs 2009 16:15

eğer bu hak tanınsın bende yıllarca emek verdiğim, alın teri döktüğüm ve sonuna kadar hak ederek aldığım mühendislik diplomamı yırtıp atarım.. mühendisliğin bi şerefi var ve siyasi çıkarlara alet edilmeyecek kadar yüce bir şereftir. eğitim seviyesini yüksek göstermek adına ilokul diploması dağıtmayla karıştırmayın lütfen..


serdarxx
Aday Memur
26 Mayıs 2009 09:42

orabanj isimli şahsiyet ben 4 yıl ziraat meslek lisesi 2 yüksekokul bitirdim görüyoruz hiçbişey bilmeyen ziraat mühendislerini ezbere dayalı eğitim okulu bitir %50 si diyelim senin gibi boş kafalı insanlar ... mühendis havalarına giriyorlar benim sadece lisede aldığım eğitimle senin gibi yüzlerce mühendisi cebimden cıkarırım o diplomayı yırtman yerinde olur zaten sadece o diplomaya bakınca anlarsın mühendis olduğunu.Bu ülkede adalet yok kimse hak ettiği yerlere gelemiyor ama bir gün düzelcek herşey işaalaah......


orabanj
Aday Memur
26 Mayıs 2009 10:58

serdar denen şahsiyet ben 4 yıl ziraat lisesi ardından 2 yıl gıda teknolojisi yetmedi ardından 2 yıl fidan yetiştirme tekniği oda yetmedi ziraat fakültesi okumuşum.. sen kim oluyorsunda benle boy ölçüşüyorsun


orabanj
Aday Memur
26 Mayıs 2009 11:07

serdarxx isimli boş kafalı şahsiyet eminimki kravatını boynuna takıp masa başında oturup kendine ziraatci diyen bi şahıssın. eminimki araziye çıktığında otla çöpü birbirinden ayıramassın çünkü sen ZİRAAT MÜHENDİSLİĞİ' ni masa başında yapılan bi iş sanıyosunn.. nasılki açıköğretimden mühendis olabileceğini düşünüyosan.. ha bu arada diploma (lar) mı rulo yapıp ............. kullanman için sana verebilirim.. tabiki fotokopisini


orsan80
Şef
26 Mayıs 2009 12:46

isteyen istediği diplomayı yırtabilir lisans tamamlama için sendikalar çalışıyor sağlık lisans tamamlama bu yıl verilecek zaten. bizim tarım lisans tamamlama da en geç bir yıl içinde verilir.Çünkü kamu kurumlarında bu hakkı bekleyen binlerce ziraat teknikeri var.Toçbirsendeki arkadaşlarımızda bu konuda uğraşıyor.


serdarxx
Aday Memur
26 Mayıs 2009 13:56

orabanj mısın nesin suna bitirdim bunu bitirdim diyosun ama hiçbir işe yaramadığı belli o kadar yer bitirmissin ama helen konuşmasını tartışmasını bilmiyosun terbiyeden eser yok demekki kafan kalın sen 30 yıl daha okusan bu kalın kafayla bir halt olamazsın senin seviyene inmeyeceğim.bu arada o otları senden cok daha iyi bilirim ben şuanda Çukurova üniversitesi ziraat fakültesi bahçe bitkileri bölümü son sınıftayım haftayada ordayım gel bakalım kim o otları daha iyi biliyo görelim...


orabanj
Aday Memur
26 Mayıs 2009 14:17

serdarxxmısın nesin dqaha yolun başında bi çocuk olduğun her halinden belli bende çukurova bahçe mezunuyum ve senle aynı üni mezunu olmaktan utanıyorum. adres lazımsa gel bende harran üni. bahçe bitkilerinde y.lisans yapıyorum


serdarxx
Aday Memur
26 Mayıs 2009 14:40

neyse ben uzatmak istemiyorum benim birçok arkadaşım var okulu kazandığı halde gidemeyen çalışanlara bu hakkın doğması çok güzel birşey bence kimse kimseye bedava diploma vermez ona inanıyorum.Ben çok sıkıntı çektim işallah başkaları benim gibi sıkıntı çekmez.


orabanj
Aday Memur
26 Mayıs 2009 14:49

bencede uzatma karşı olduğum şeyin bedava diploma olduğunu açık açık belirtmeme gerek yok diye düşünüyorum. ve kesinliklede mühendislik eğitiminin açıköğretimden yapılmasına sonuna kadar karşıyım.. o zaman bende açıköğretimden doktor olmak istiyorum neden olmasın değilmi... açıköğretimden bişeyler okumak isteyenler buyursun bi sürü sözel bölüm var.. kimseninde itirazı yok paşa paşa okusunlar.. ama mühendislik aslaaa


efeahmet
Daire Başkanı
26 Mayıs 2009 15:31

Arkadaşlar Ahmet Yesevi üniversiğtesi uzaktan eğitimle mühendis yetiştirirken dünya uzaktan eğitime yönelirken biz hala birbiribizle neyi tartışıyoruz.

Eğitimin yeri ve mekanı olmaz, arkadaşlar, örgün,açık,uzaktan,yakından,internetten,kitaptan cd'den her zaman ve her yerden eğitimimizi alabiliriz, teknoloji çağındayız, millet uzaya çıkıyor biz neyi tartışıyoruz lütfen bırakalım bu kısır tartışmalarıda eğitime gerçekten gönül vererek aşkla şevkle katkıda bulunmaya çalışalım, herkese Başarılar...


orsan80
Şef
26 Mayıs 2009 15:44

lisans tamamlama işini hangi sendika yaparsa üye sayısını artıracak.Birçok arkadaşımız bu konuyu çok yakından takip ediyor


üresin_84
Memur
28 Mayıs 2009 19:09

slm ya sız neyın kavgasıonı verıyonuz hala orabanj rumuzlu arkadas nıye bu kadar karsısın bu ıse ve nıye bu kadr ofkelenıyosun serdarxx ısımlı arkadas son derece haklı ne yanı sımdı bızım hakkımız degılmı lısan tamamlama bırde bısey sorcam sana nıye zıraat müh bu kadar kaprıslı oluyo tanıdıgım ne kadar muhendıs varsa sanacaksın kucuk dagları ben yarattım buyukler babamdan mıras kaldı bırakın bu cekememezlıklerı de bızde bıseyler yapabılelım korkmayın sızlere bı zararımız olmaz lısan tamamlayınca bu arada ben zıratçı degılım he sakın benlede tartısmaya gırme oldumu...umarım en kısa zamanda cıkarda lısan tatamlama hakkı unutma okumaktan kımseye bı zarar gelmez.....

28 Mayıs 2009 20:15

arkdaşlar neyin kavgasını yapıyorsunuz anlamadım.bence eger bu uygulama olursa cok iyi olur cünkü çalışıp okuyan okuyamayan cok arkadasımız var egitim onlarında hakkı.

bu arada örgün olsun acık olsun farketmez insan kendini geliştirsin yeterki ben ziraat teknisyeniyim benim gördügüm dersi ve uygulamaları hiç bir muhendis görmemiştir ve bilgi yönünden cogu ile yarısabilirim anlayacagınız acıkmıs örgünmüş alakası yok önemli olan işini iyi yapmaktır.

arpa ile bugdayı ayırt edemeyen ziraat mühendisleri gördüm ben.uzun lkafın kısası bilgi almak ögrenmek için illaki okula gidip derse girmek gerekmez.esas bilgi alış-verişi calısmaya baslayınca oluyor.


telli1
Aday Memur
01 Haziran 2009 09:57

arkadaşlar karşı olanlara cevap bile vermeyelim.cevap vererek muhatap olmaya bile gerek yok.insanın hasedi kendi başını yermiş.biz olacak işe bakalım.


alitann
Aday Memur
01 Haziran 2009 17:48

Bakanlık bu konuda çalışma başlamasına karar verdiyse, üçüncü kişilere susmak düşer. Sağlıkçılara ve bazı öğretmeliklere bile çıktıysa, kim ne yaparsa yapsın bu kervan artık yürür.


Tarık DURAK
Kapalı
02 Haziran 2009 15:13

Arkadaşlar..

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı, 14 Haziran 2009 tarihinde gerçekleştirilecektir.

2009-ÖSS sonuçlarının 2009 Temmuz ayının son haftası içinde adaylara duyurulması planlanmaktadır. Sonuçlar,internet(http://oss.osym.gov.tr) aracılığıyla adaylara duyurulacaktır.

Kontenjan ve koşullar ?2009-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Klavuzu?nda yer alacaktır.Bu klavuz başvuru merkezlerinden 2009 Haziran-Temmuz ayları içerisinde adaylar tarafından satın alınabilecektir.

Daha önceki haberlerde Sağlık Lisans Tamamlamanın bu yıla yetiştirileceği yazıyordu. Tercih klavuzu yayınlandığında Sağlık Lisans Tamamlamanın bu yıl olup olmayacağını öğrenmiş olacağız. İnşallah olur. Böylece biz Tarım Bakanlığı personellerinin de önü açılır ve emsal gösterebiliriz. O zaman artık iş büyük ölçüde sendikalara ve biz personellere düşmektedir.


telli1
Aday Memur
03 Haziran 2009 13:57

Tarık kardeşim bu başlık altında toplanalım.sendikalara taleplerimizi iletelim.teknisyenlikten mühendis olmuş birçok arkadaş var bakanlıkta ama Bastırmadan hiçbir hak çıkmaz.


Tarık DURAK
Kapalı
03 Haziran 2009 18:06

Sana aynen katılıyorum telli1 kardeş...

Şu anda beklemekten başka çare yok. Mevlam neyler neylerse güzel eyler..


Tarık DURAK
Kapalı
05 Haziran 2009 17:36

Güncell...


üresin_84
Memur
08 Haziran 2009 17:26

arkadaslar saglık bakanlıgı bugun yök ile protokolu imzalamıs darısı bızım basımıza 3 tane unıversıte ıle protokol ızlamıslar bunlar İnönü,19 mayıs ve Erzurum ATATÜRK üni.leri umarım bızım nbaknlıkta en kısa zamanda ımzalar ve bızlerde lisansımızı yaparız yalnız benım mera kettıgım bız lısan yapınca unvanımız ne olacak ornegın ben su anda vet.sağ.tek olarak gorev yapıyorum yanı demek ıstedıgım lısans yapınca bır vet.hekımın sahıp oldugu haklara sahıp olacakmıyız bılgısı olan varsa lutfen paylassın..

Toplam 2912 mesaj
«67891011121314151617»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi