Editörler : crops35
26 Temmuz 2015 16:24

tüm kurumlar kurum içi yükselme uzman yardımcılığı uzmanlık vb........???

Arkadaşlar gelir idaresi başkanlığında vergi dairesinde çok yoğun bir çalışma ortamında emek veren memur arkadaşınızım.bu kurumda olmak yorucu ama en azıdan bir umut kurumun kendi içinde uzmanlık sınavı açabilme ihtimali!!! Diğer kurumlara göre çay içme vaktini bile zor bulduğumuz,diğer uzman yardımcıları ve uzmanlar ile aynı düzeyde emek verdiğimiz durumunuda göz önünde bulundurursak kurum içinde biz engelli lisans memur arkadaşlarada bir eşitlik tanınır ve kurum içi uzmanlık sınavı açılır,inşallah bizlerde verdiğimiz emeğin karşılığını hem maaş hemde mesleki tatmin açısından alabiliriz.bu açıdan bakıldığında diğer kurumlarda ne gibi yükselme imkanları var biraz bahsedermısınız.teşekkürler.


bvzxczxzcxzcx
Müsteşar Yardımcısı
26 Temmuz 2015 17:46

herkesin derdi farklı.birileri hizmetli olmaktan bıkmış kaldırtmaya çalışıyor,birileri kurumiçi uzman olmaktan bahsediyor.herkes haklı ama hiçbiri olmuycak.

arkadaşın başlığına gelirsem.kurumlar görevde yükselme veya ünvan değişikliği gibi sınavlar pek yapmıyor.yapanda seyrek yapıyor.

fakat senin bahsettiğin uzmanlk kpss-a ile giriş yapılan uzmanlık.gelir uzman yardımcılıği-gelir uzmanlığı gibi uzmanlıkları aklına bile getirme.büyük hayal kırıklığına uğrarsın.bir iibf bölümü okuyup anca öyle geçiş yapabilirsin.kurumiçinden o uzmanlaklar önceden vardı.


zhr aka
Aday Memur
30 Temmuz 2015 09:53

merhaba ben bir ay önce diyanette hizmetli olarak işe başladım ...çalıştığım kurumdaki amirlerimin töleransıyla evrak kayıt yapıyorum ... kurum içi yükselme sınavlarını sordum iki üç yılda bir yapılıyormuş memurluğa geçmem için başka bir alternatifim yokmu bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim

30 Temmuz 2015 10:28

sende gir sınava 2016 da nede olsa tüm hizmetli atananlar girecek.


zhr aka
Aday Memur
30 Temmuz 2015 11:09

kendi kurumumda sınav olursa ona girerim yoksa başka çare yok

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi