Editörler : E.Kayı Han
27 Temmuz 2015 15:36

Bu nasıl imamlık?

Arkadaslar belki sanane diyen cikar ama bizler hakki savunmak icin bu gorevdeyiz kursude millete haramdan helalden bahsedip te kendimiz uygulamazsak biz daha gunahkar oluruz.dun aksam sinav icin bir sehre gittim burdaki tip fak.hastanesinin mescidinde gorevli arkadas namaz kilmaya gittigimde yerinde yoktu namazi bir saglik memuru kildiriyordu.namaxin ardindan(okuyusundan imam olmadini anladim)sordum buranin imami yokmu diye dediki buranin imami diyanet imami(yani memur)ummetin imami olsaydi burda olurdu dedi.cok hsk verdim ve cok zoruma gitti bir imam olarak.bu arkadas ogle ve ikindiyi kildirip gidiyor sabah aksam yatsi yok iki vakit kildirarak saglik bakanligina gecmis de olsa bu adamin aldigi maas helalmidir sizce.saat 5te gitse bile enazindan aksam ve yatsiyi kildirmaya gelmesi gerekmezmi.sagliga gecince sabah yatsi aksam namaxkari dusuyormu uzerinden.bu ne piskinlik.imamligi bukadar ayak altinda bu tip arkadaslar aldigi icin cemaatin gozunde degerimiz yok.kursudrn anlattiklarimiz buyuzden dinlenmiyor uygulanmiyor.yanlisim varmi.kiskanmiyorum sakin sende metkezde olsan gibi vs vs seylet demeyin ben zaten metkez biyerde gorev yapiyorum ama gorevime sadik oldumu dusunuyorum ve uyguluyorum.bu kanayan yara parmak basmak istedim.hak icin hakki dile getirmeye calistim.badka bi niyetim yok

27 Temmuz 2015 21:01

Sayın Hocam!

Sağlık Bakanlığının mevzuatında Beş Vakit mi? Yoksa mesai saatlerinde mi? Görevli Bunu bilmek lazım. Bizde bazı hastanelerde Akşam, Yatsı Namazlarında görevli olduğu halde Namazları Kendimiz imamlık yaparak kılıyoruz.


savaşçı52
Genel Müdür
27 Temmuz 2015 22:23

Bilemiyorum hocam sabah 8 aksam 5te birakiyor dedi.iki vakit namaz disinda baska bisey yok dedi.akil erdiremedim.şoyle olabilir belku husnu zan etmek istiyorum gasilhanede cenaze yikama vs nedenlerden dolayi calisiyorsa olabilir.sanirim mevzuatta bosluk var ve herkes kendi vicdanina kalmis.memur arkadas oyle dedi herhangi bir yasal zorunluluk yok dedi yani.


ankaralı0
Aday Memur
27 Temmuz 2015 23:57

hocam sizde böyle bir yerde görev yapmak istermiydiniz


heamvivna
Şube Müdürü
28 Temmuz 2015 00:35

Önce bilemiyorum diyorsun, daha sonra Zanda bulunmak istemiyorsun Lakin Adam için satırlarca yazı yazmayı biliyorsun.

Şu imamları anlamış değilim. Kendi Meslektaşlarını karalamak için millet fırsat kolluyor, ilk yanlışta gelip sosyal alemde-internette meslektaşını yeriyorda yeriyor. Eğer görev yapma konusunda bu kadar hassas isen o Caminin panosunda imamın iletişim bilgileri vardır orada bulamazsan o hastanenin web sitesinde ki imam kadrosundan bulabilirsin. O imamla iletişime geçip derdini ona sunabilirsin.

Ve benim bildiğim Hastanede görev yapan İmamların görev süresi Mesai saatleri arasıdır.

Millete çamur atmadan önce, Meslektaşlarınızı Sosyal ortamlara servis etmeden önce adam akıllı oturup araştırın !!!

savaşçı52, 9 yıl önce

Bilemiyorum hocam sabah 8 aksam 5te birakiyor dedi.iki vakit namaz disinda baska bisey yok dedi.akil erdiremedim.şoyle olabilir belku husnu zan etmek istiyorum gasilhanede cenaze yikama vs nedenlerden dolayi calisiyorsa olabilir.sanirim mevzuatta bosluk var ve herkes kendi vicdanina kalmis.memur arkadas oyle dedi herhangi bir yasal zorunluluk yok dedi yani.


savaşçı52
Genel Müdür
28 Temmuz 2015 01:27

Hayir oyle biyerde gorev yapmak istemem zaten gorev yerim oyle biyer .dikkat ederseniz yererek yazi yazmadum hem bilgi almak hemde boyle bisey okabilirmi diye sordum.bir imam olarak benim vicdanim elvermez egerki gunduz baska bir is yapmiyorsa.kaldiki baska bi isi yokmus.yani hic ozelestiri yapilamayacakmi bu kurumda arkadas.sutten cikmis akkasikmiyizya.biraz aynaya bakalim.


Mahzun_
Müsteşar
28 Temmuz 2015 10:08

Çok gereksiz bir konu , adamı tanımadığın bilmediğin halde hakkında atıp tutmuşsun. Hakkına girmişsin adamın, sonrada bilmiyorum belki şöyledir böyledir belkide öyle değildir demişsin.

Saçmalamışsın kusura bakma. Madem bilgi sahibi değilsin, madem bişey bildiğin yok adamın çalışma sistemi ve kurumu hakkında ne atıp tutuyosun arkadaş.

O adamın hakkını yemişsin afiyet olsun...


savaşçı52
Genel Müdür
28 Temmuz 2015 11:41

Zaten bana hak verilseydi sasirirdim ben memurun anlattigini yazdim ve sizlede paylasmak bilgi almak istedim ama size bisey sorulmaz.bu kafayla daha coook cemaat ugrasir bizle.ben kimsenin hakkini yemedim sizin vicdaniniz elveriyorsa gunde 2vakit kildirip

Tam maas almak bisey demem.ama birisi desin bilen biri aciklasin ozaman hastanede calisanlar bamaz disinda baska sunu yapiyor desin bende eyvallah diyim.neyse biz degismeyiz elestiriye asla acik degiliz.oyuzdende ditanerte adla kalte aramiyorum.birdahada yazmam.


mutrot
Aday Memur
29 Temmuz 2015 11:43

savaşçı 52 senin bayağı zoruna gitmiş anlaşılan,memurdan öyle duymuşmuş,sen hiç hucurat süresini okudun mu?senin yaptığın görevin ne farkı var 30 dakikadan 5 namaz 2:30 ikibuçuk saat yapar sende diğer memurlara göre görev yapmıyorsun sen kendini eleştir öz eleştiri yapmak istiyorsan kurumun elemanlarını eleştirmekle öz eleştiri olmaz


Mahzun_
Müsteşar
29 Temmuz 2015 12:00

"Size biri bir haber getirdiği zaman onu araştırın" demiyor mu hucuratta, zanda bulun bilgisizce, sonrada kendini savun. Dedim sana bilgi sahibi misin, adamı tanıyomusun, iş yeri ve işi hakkında detaylı bilgin varmı ki adama pişkin diyosun, imamlığı ayak altına alıyor diyosun...

Demişsin diyeceğini zaten, hakkına girmişsin. artık konuşsanda boş.

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi