Editörler : F16 Gökçen
03 Eylül 2015 13:52

Hazırlık atlama sınavı tavsiye

Hazırlığı atlamak için girmem gereken Proficiency sınavına bir ay vaktim kaldı. Ve doğal olarak beni de bir korku sardı çünkü ingilizce benim için her zaman büyük bir problem oldu. Yok mudur bu işi halletmenin bi kolay yolu?


mahmutozyakup
Aday Memur
03 Eylül 2015 13:55

Var var olmaz mı hiç. Bu işin kolay yolu daha doğrusu ingilizce öğrenmenin kolay yolu Kam's Training. Eğer yardım alamyı düşünüyorsan başka hiçbir yere bakma. Zaten iletişime geçtiğin anda farkını hissediyorsun. ve sınav bazlı öyle ezber değil harbi harbi dil öğreniyorsun. Ders saatlerini fln sen belirliyorsun. Siteleri de aynı adla bir bak pişman olmazsın.


nouma34
Aday Memur
10 Haziran 2017 17:32

merhabalar, valla benim seviyem pre-intermediate sonu intermediate başıydı. Öyle aman aman bir ingilizcem yoktu. İstanbul lisan merkezinde yaklaşık 30 saatlik yogun bir özel ders eğitimiyle sınavı 78 alarak geçtim ve boşuna 1 sene kaybı yaşamadım arkadaşlar. Hazırlık atlamada ilm'yi gönül rahatlıgıyla tercih edebilirsiniz. Eğitimleri gerçekten iyi ve daha önceki dönemlerdeki yapılmış sınavların örneklerinin üzerinden çalıştığım için zaten bu kadar iyi not aldığımı düşünüyorum.


serentemiz
Aday Memur
08 Temmuz 2017 17:23

ODTÜ de okuyorum ben de tabi sınava bir ay kala aynı böyle tutuşmuştum. Bilal atıf hoca sağolsun onunla çalıştım da haziran sınavında geçebildim.


kaptaniderya84
Aday Memur
28 Temmuz 2017 11:20

Bilkent hazırlıkta 2 sene kaldı benim oğlum da en son artık ben araştırdım Bilal Atıf hocayı buldum www.ieltsozeldersankara.com dan, sağolsun çok iyi bir hocaydı 5 hafta çalıştılar sadece çok şükür okuldan atılmadan geçti sınavı.

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi