Editörler : Pangaea
04 Eylül 2015 22:18

Elektrik Öğretmenleri Dikkat!

MEB e gorusmeye giden gruplardan bir arkadas küfürlü konuşma yapmış.

Gicikligina verilen bu kontenjanı simdi daha iyi anlıyorum.

Hala 10 bin kadro var MEB un elinde.. Gorusmeye bu tip arkadaslar gidecekse hic gidilmesin bu sayıdan az kontenjan gelmez emin olun.

Bir makamdaki yetkisiyle küfürlü konuşmak nedir ya?

En az 100 kişi atanma ihtimali vardı ilk atamada.

İnternetten de saygısız hakaret içeren yorum yapanlar farkında olmadan bizim bolumu baltaliyor.


Ottoman Empires
Aday Memur
04 Eylül 2015 22:35

Hocam bu bilgiye nereden ulaştınız?


Askelktrk
Aday Memur
04 Eylül 2015 22:49

Facebook grubunda bir elektrik ogretmeni yazmış hocam . ama tek neden budur ondan düşük aldık demiyorum. Ben yine yapilacak ek atamada elektrik öğretmenliğine yani bize 100 den az kontenjan verilmeyeceğine inanıyorum. diger teknik egitim bölümleri ustun caba göstermedi ama 140 lar 75 ler alindi.herkes şaşırdı.


karagülle
Daire Başkanı
04 Eylül 2015 23:25

1997 yılında mezun olmuştum liseden. Teknik lise elektrik bölümünden... Sonraki yıllarda elektrik öğretmenliğini çok istememe rağmen kazanamamıştım. Şimdi bakıyorum da eğer elektrik öğretmenliğini kazansaydım herhalde atanmam çok çok daha zor olacaktı. 9 sene değil de rahat bir 15 sene geçerdi herhalde atanmam için. Hâlâ daha elektrik öğretmenliğine gıpta ile bakarım.


nickl
Memur
04 Eylül 2015 23:45

Gorusmeye gidecek arkadaslar cok dikayli olmaliydi.tek tarafli dusunmenin kimseye faydasi yok .ornegin ben evli cocuk sahibiyim.ve bu atamaya cok ihtiyacim var.onun icin gidecek arkadaslar her turlu sorunlarimizi dile getirmeliler.cunku bende adim gibi eminimki bizim hakimiz bu kadar degil.simdilik dua edelim ikinci atama icin...insallah bi daha boyle bir tablo ile karsilasmayiz..


halo.34
Aday Memur
05 Eylül 2015 10:01

eğer küfür olayı doğru ise çok ta iyi yapmış, az bile yapmış


Talha3434
Aday Memur
05 Eylül 2015 10:20

Ya arkadaş lar ne kufuru öyle kolay mi resmi dairede küfür etmek öyle birşey yoktur dingonun ahırı mi orası kaldiki öyle olsa bile bu kontenjan lari belirleyen kişi ile konuştuğu ne malum, diyelim o kişi ilede konuştu o insan cahillik etmiş bir öğretmen adayı için masum diğer insanların günahını almaya yeltenmez.


asomoha
Aday Memur
05 Eylül 2015 11:32

arkadaşlar bazı şehirlerde elektronik bölümü olmamasına rağmen elektrronik öğretmeni alımı yapılıyor adamlar seslerini iyi çıkarmışlar


asomoha
Aday Memur
05 Eylül 2015 11:34

Elektrik kadroları gidiyor haberiniz olsun


nickl
Memur
05 Eylül 2015 12:00

insallah bir atama daha olur.onun icin arkadaslarimizo buraya toplayalim.ki secim var.zaten bu atama tam sonuclansin bi lerce kisi atama icin tepki olusturur.onun icin simdilik ne kadar arkadasimiz varsa buraya toplansin.ozelikle atanan arkadaslarin desdegini daha cok bekliyoruz.ben atandim diye kimse kpseye cekilmesin elinizi vicdaniniza koyup yardimci olun


bume_rang
Aday Memur
05 Eylül 2015 14:20

Arkadaşlar elektriğin kontenjanının bu kadar olmasi sasirtici gerçekten diger bölümlere bakinca bundan sonraki alimlarda farkli olacaktır kanımca Insallah subatta bir atama daha yapilir hakkinizda hayirlisi.


tarııık
Memur
05 Eylül 2015 16:24

Elektrik ogretmenleri bu kadroyu hak etmistir ilk elliye girende doguyu hak etmistir ilk yuzun icine giremeyende atanamamayi hak etmistir..ilk elliye giren nasil olsa atanirim diye yan gelip yatmistir yuzde doksanla doguyu haketmisstir..elli ile yuz arasindaki tembelliginin cezasi olarak atanamistit cikmadik candan bir umut subat atamasina kalmistir umudu sahsi fikrim ekonomi kotu alim olmayacaktir..100 ve ustu ise atanmasi olucak bir subat atamasinda garanti atanacakken firsati tepmistir..elektrik ogretmenlerine iyi bir ders verdiler..sahsi dusuncem subatta da yada seneye agustista da atama olsa bu devran biyle devam eder..bildigim kadariyla elektrik elektronik derslerinde duzenlemeye gidilecek az bir acik var onuda elktronik elimizden ali ak.alsinlar heleli hos olsun..sen sinava gir o kadar calis yillarini ver surda bir ay atama icin birlik olma..


nickl
Memur
05 Eylül 2015 17:21

Arkadaslar kimse yanlis anlamasin ama.forma yeni yeni yazan arkadaslar.niye daha once yazmiyordunuz.yalis anlasilmasin belkide facedeki grupla birlikte hareket ediyorlardi.ben o gruba katilmadim.ordakiler burdan yazsa burdaki arkadaslarla birlikte sayi dahada cogalirdi.

Toplam 12 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi