Editörler : E.Kayı Han

kırmızıbülten
Aday Memur
20 Kasım 2015 14:24

Siyahbeyazpalyaco kardeşim, yazışmalarından anlaşıldığı üzere hukuk mezunusunuz 2 yıllık adaleti bitirenleri müdür yaparsanız olacağı bu demişsiniz de, diğer dediklerinize katılıyorum da bu dediğinize katılmıyorum, Hukuk mezunlarında İcra Müdürlüğü yapanların hallerini de biliyoruz ilk fırsatta nasıl kaçarım diye düşünüyorlar, işi hiç sahiplendiklerini görmedim, ya avukatlığı geçiş yapıyorlar ya hakim savcılığa bu işi sahiplenmeyen arkadaşlar bilhassa hukuk mezunu arkadaşlar bu işi sahiplenmedikten sonra ne kadar iyi icra ederler ki değilmi?


fecisi
Müsteşar
22 Kasım 2015 07:55

Palyançoo kimi kastediyorsun 3 sayfa mayfa diye...Millet nereye nasıl yazacağını sana mı soracak..İcralarda çalışıyor diye yaşamasın nefes almasın tatile de gitmesin o halde ..Çünkü onlarada vakit bulmuş olacak...Ben adaletin çekirdeğinden yetiişmiş birisi olarak İCra Müdürlüklerinde düzelme ile birlikte gelen bir bozulmayı da anlatıyorum..Hayata bi defa geliyoruz lakin..

Ayrıca İsteyen girer İsteyen girmez mesleğe..Hala mı anlamıyorsunuz..Biz uyarıyoruz..tabiki biz girmeyin dediğimizde insanlar girmeyecek değiller..Lakin insanlara gerçekleri söyleyin pembe tablolar çizmeyin..Öngörüsüz bir insanın değil hukukçu Ordiyarnus olsa bu mesleği yapması mümkün değil..Kesinlikle başını belaya sokar..

Sen hiç paraya tapan alacaklı ve borçlu vekilleriyle karşılaştın mı hiç..Dosyalardan evrak çalan her türlü usulsüzlüğü yaptıp sonra da işlemi savcılığa şikayet eden..İcra Müdürleriyle kavga ederek işini yaptırmaya çalışan hatta kendi dosyasını ofisine götürüp dosyamı kaybettiler diye şikayet eden insanlarla karşılaştın mı....Peki 90000 dosyanın olduğu yerde 2 müdür yardımcısı ile çalıştın mı..Yeri geldiğinde tek yardımcı olarak görev yaptın mı..bunları yapmadıysan yorum da yapma bi zahmet..

Burta atıp tutmayın sahada görmem lazım nasıl çalıştığınızı..Aklınıza ve hayalinize bile gelmeyecek bir husus karşınıza geldiğinde göreyim sizleri,,Yeteneklerinizi..

Bizler gerçekleri söyledikçe hayıflanma olarak gören şikayet olarak algılayan beyinlere söylüyorum...Siz asla girmeyin bu mesleğe yada giriyorsunuz mümkünse gelin aynı dairede çalışalım..


osman903333
Aday Memur
22 Kasım 2015 16:06

fecisi abi bırak girsinler giren girsin ben daha bir şey söylemiyorum ,biz bu arkadaşlar yaşama sevincinden huzurundan sağlığından olmasın diye tecrübe aktarıyoruz,adam tembellikten iş beğenmemeken ,şımarıklıktan bahseddiyor bırakta girsinler o zaman girsinler de görsünler hayat nasıl çekilmez hale geliyor,geceleri rahat nasıl uyunmuyor,içtiğin sudan yediğin yemekten zevk alınmıyor görsünler sonra konuşssunlar :D


apolloonn
Aday Memur
22 Kasım 2015 18:00

Arkadaşlar iyi güzel hoş diyorsunuz da sayın sınavı kazanıp mesleğini icra eden müdürlerimiz işiniz gücünüz buraya girip şikayet edip mızmızlanmak aranızdan hiçte çok zordu ama ben istifa ettiiim oohhh beee dunya varmış diyeninizi göremedik madem kötü istifa edin o zaman inanalım....Her meslek zor sanki yeryüzündeki en zor meslekmiş gibi lanse etmeye gerek yok.Hiç olmazsa girecek arkadaşların hevesını kırmayın onlar herşeyin zorlugun fakında zaten...Hım kaç kişi size inanır girmez sınava o da ayrıı...Yanii mızmızlanmanızı dile getiriyorsunuz anlıyorum her 657 tabi memur gibiii......


osman903333
Aday Memur
22 Kasım 2015 20:18

apollon kardeşim fecisi abinin size ve arkadaşlara ne garezi olabilir biz dinlemedik 3 yıldır ne kadar haklı olduğunu her gün görüyoruz karar size kalmış adam tecrübesini düşüncesini aktarıyor bence saygı duymak ve etraflıca düşünmek gerek meslek seçimi bu alınacak yanlış bir karar hayatınızı mahvediyor sonuç olarak....


osman903333
Aday Memur
22 Kasım 2015 20:27

fecisi müdürüm özelden yazdım sana bana dönersen memnun olurum

23 Kasım 2015 10:42

kardeşim öyle atıp tutmayacaksın, tek başına 9000 dosyaya bakma yalanını geç, zabıt katibi vardır yanında muhakkak, ya da en fazla 1 aylık süre bakmışsındır o dediğin dosya sayısına, bu kadar beğenmiyorsanız istifa edin, insanlara ağlanıp sızlanmayın.. işi layıkıyla yapan her insan işin üstesinden geliyor bi şekilde, her işin zorluğu var.. sayfalarca yorum yapabiliyorsan her platforma demek ki çalışma saatlerin esnek.. bide acıtasyon yapıyorsun forumlara girmeyelim mi.. konuştuklarınla yaptıkların birbirini tutmuyor.. çok çalışıyorsan bu kadar vakit bulamazsın yazmaya.. öyle atıp tutmayın..

23 Kasım 2015 10:44

hukuk mezunu olup basamak olarak kullananları da tasvip etmiyorum... ama adalet 2 yıllık açıköğretim bitirecek müdür olacak havasından geçilmeyeck.. geçeceksin o işleri.. hukuk bilmez mevzuat bilmez neyi nasıl yapacağını bilmez ama yanındaki personeli ezmek için herşeyi deneyecek, ben dosya kaldırmam doya taşımam bilmem ne vs vs.. hadi oradan

23 Kasım 2015 10:51

ha bi de şu var ben sayfalar dolsuu yorum ypan diye birinden bahsetmiştim üzerine alınan olmuş, onun da üyeliğine baktım 20 küsür sayfa yazmış maşallah... :)


fecisi
Müsteşar
23 Kasım 2015 11:08

palyançoo..sen okuduunu bile yanlış okuyan birisin..sen sakın girme bu mesleğe..90000 = 9000*10 dur..9000 dosyayı ben cebimde gezdirrim bu arada ..:) Allaha şükür yalan söyleyecek bir durumumuz yok..bizi bilen bilir...hele söylede bi de seni bilelim..kimsin nesin necisin..nerde çalışırsın..ayrıca şu an mesaide değilim..


remem
Aday Memur
30 Aralık 2015 12:35

devir yapmak ömür törpüsü dosya düşmek ömür törpüsü...


PerFeCT_MaD
Kapalı
06 Ocak 2016 13:49

herkes icra müdürü olmalı. özelliklede palyaço mudur nedir. sen olmalısın


akileosm
Aday Memur
26 Haziran 2016 22:12

iyi bir açıklama için bakınız

goo.gl/8EEzHL


yakari67
Aday Memur
27 Haziran 2016 02:55

3 gün önce işim düştü gittim . koca binada hiçbir yerde duvar yok gözükmüyor. dosyalardan duvar kapanmış masaların üstü dosya dolu masaya otursan içeride 20 dakika otursan bunalır hayata küsersin. hatta dışarı masa atmışlar orada harıl harıl millet birşeyler yapıyordu. icra müdürüne mühür için girdim ben katipliğe çalışıyorum buralardamı çalışacağım kazanırsam dediğimde kadın gülüp mühürü vururken sen daha şimdiden böyleysen işimiz var dedi.

Toplam 34 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi