Editörler : Lanet
25 Kasım 2015 08:38

Yeni Bakanımız Faruk Çelik oldu. Görüşleriniz nedir?
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına yeni getirilen isim sn. Faruk Çelik oldu. Bu konuya ait görüşleriniz nelerdir?

Bu ankete 30 günde, 0 kişi oy kullandı ve 25/12/2015 08:38 tarihinde sona erdi.


özgürcan47
Aday Memur
25 Kasım 2015 13:09

bekleyip görmekten başka seçeneğimiz yok gibi


Yörük Can
Daire Başkanı
27 Kasım 2015 14:24

Tarım Bakanlığının yapısını bilen bilir. Fetullacılar hep el üstünde olmuştur. 17 Aralık darbesinden sonrada değişen bişey olmadı hala el üstünde tutuluyorlar. Bakanlık merkez ve taşradaki malum yönetici kadrosu değişmeden bu düzen değişmeyecektir.

Benim en çok sevindiğim konu ise Akparti görünümlü Hdp lilerin artık devri kapanmıştır.

Personele kan kusturan müdür kadrosunun temizleneceğinden eminim. Bize şimdilik bunların şaşkın ve çaresiz halini görüp keyfini çıkartmak düşüyor.

Allah'a emanet olun arkadaşlar.


özgürcan47
Aday Memur
28 Kasım 2015 18:06

inşallahhh


özgürcan47
Aday Memur
30 Kasım 2015 08:55

ttp://www.saygiozturk.net/default.asp?haberid=573

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, 2 yılda Fransa'dan 250 milyon liralık et ve canlı hayvan ithal etti. Fransa tarafından kendisine törenle şövalye Liyakat madalyası takıldı. Eker aldığı madalya ile övünürken, muhalefet ise bu durumu eleştirdi. Bakanlıkta üst görevlere sadece Diyarbakırlı olan ve aşiretinden olanları getirmekle tanınan Eker, Diyarbakır çiftçisinin 8 milyon lirayı bulan borçlarını da sildirdi.Üst düzey görevlilere sadece Diyarbakırlı ya da Güneydoğulu olanların getirilmesini "bölgecilik" olarak değerlendiren bakanlık çalışanları, sadece bir il nüfusuna kayıtlı olanların aynı bakanlıkta bu kadar büyük ölçüde üst görevlere getirilme uygulamasının geçmişte yaşanmadığını öne sürdüler.Göreve gelmenin ilk koşuluGıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığındaki üst düzey yönetici atamalarında Diyarbakırlı ve Güneydoğulu olanların kadrolaşması ve akrabalık ilişkileri şikayet konusu oluyor. İşte bakanlıkta üst görevlere yapılan atamalardaki bölgecilik ayrımı: Bakan : Mehdi Eker (Diyarbakırlı)Bakan Yardımcısı : Kutbettin Arzu (Diyarbakırlı)Bakan Başdanışmanı : Faruk Sümer (Diyarbakırlı, bakanın yeğeni)Bakan Müşaviri : Mehmet Emin Güven (Diyarbakırlı, bakanın yeğeni)Bakan Müşaviri : Recep Tezgel (Diyarbakırlı)Personel Genel Müdürü : Nizamettin Ekinci (Diyarbakırlı)Tigem Genel Müdürü : Mehmet Halis Bilden (Diyarbakırlı)Tarım ve K.Kalkınmayı Des.Krm. Bşk. : Kerem Akgündüz (Diyarbakırlı)Personel Genel Müdür Yardımcısı : Mahmut Satılış (Diyarbakırlı)Eğitim Yayım Ve Yayınlar Dairesi Başkanı : Lami Karahan (Diyarbakırlı)Müsteşar Yardımcısı : Ferhat Şelli (Şanlıurfalı)Toprak M. Ofisi Genel Müdürü : Mesut Köse (Gaziantepli)Tarımsal Araştırmalar ve P. Gnl.md. : Masum Burak (Mardinli)Personel Genel Müdür Yardımcısı : Mehmet Ünal Yılmaz (Siirtli)Tarım Reformu Pazarlama Daire Başkanı : Lokman Ramazanoğlu (Batmanlı)Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı : Ali Çakır (Bakan'ın akrabası)Bakan Müşaviri : Mehmet Zeki Akgün (Adıyamanlı)Bakan Müşaviri : Aziz Oğuzhan Karaman (Adıyamanlı)Bakan Müşaviri : Bahattin Demir (Bitlisli)3 bin çiftçinin borçları silindi Çiftçilerin Ziraat Bankası, Tarım Kredi Kooperatifleri'nden aldıkları kredileri ödeyemedikleri gerekçesiyle Diyarbakırlı 3 bin 134 çiftçinin bankaya olan 8 milyon liralık borcu silindi. Diyarbakırlı çiftçilere 2003 yılında 3 milyon lira kredi kullandırılmasına karşın, 2011 yılında bu miktar 142 milyon liraya yükseltildi.----


özgürcan47
Aday Memur
30 Kasım 2015 08:56

bu yukarıdaki metin bir gazetecinin yazısı umarız artık bunlar değişir

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi