Editörler : crops35
03 Mayıs 2016 08:23

Arkadaşlar!! Neyi bekliyoruz bilen var mı?

Her şart hazır ise neyi bekliyorlar acaba? Yeni düzenlemeler geliyor da bunu mu görüşüyor olabilirler ya da başka bi neden mi? NEyi bekliyorlarrr??????


seruven42
Aday Memur
03 Mayıs 2016 08:34

Hazirani bekliyorlar meclis tatil olcak icinden cikamadiklari taseron uygulamasini unutturup bizlerden baskanlik sistemondr tekrar kandirar kandirmak icin o anki yalani solemek icin bekliyorlar. Meclis acildiginda ne hikmetse hep bir kavga cikiyor 1 ay once gulerek kol kola giren vekiller boks sampiyonluguna ozenmeye basladi. Bunlar tesaduf degil arkadaslar..


nurcan1401
Aday Memur
03 Mayıs 2016 09:03

aynen katılıyorum seruven kardeşe


bahtibelirsiz1
Müsteşar Yardımcısı
03 Mayıs 2016 09:23

bunların işçi ve memur sendikalarına üye olmaya devam edin kaz kafalı kaderdaşlarım


ferit0707
Daire Başkanı
03 Mayıs 2016 09:30

gerçektende anlamsız bir bekleyiş içinde değilizdir inşallah... yeni düzenlemeler yada daha kapsayıcı düzenlemeler olacaksa beklemek sorun değil, başbakanımızın dediği gibi bir tane bile taşeron dışarda kalmayacak anlayışı hakim olacaksa bekleriz düzenlemeler için... ama ters köşe olursa da yazık olur herkese...


taserongul
Memur
03 Mayıs 2016 10:00

Hükümet savunuculuğu falan yapmıyorum ama zannetmiyorum ters köşe yapacaklarını falan çünkü bu bir seçim vaadi idi şimdi çıkıp 720 bin kişi için açıklama yaptılar ve konu 720 bin taşeron değil, dolaylı olarak bunların haklarının iyileştirilmesinden ailelerinden en az 4-5 kişi etkilecek 3 4 milyon kişinin twepkisini çekmektir bu.

Şahsi görüşüm fazla tepki aldıkları için işin içinden daha da fazla tepki almadan nasıl çıkarız şeklinde olabilir. Yani taşerona hiçbişey vermeyecek olmasalar başta bu kadar yaygara yapmazlardı diye düşünüyorum.


stoegerx20
Şef
03 Mayıs 2016 11:39

Yorumları okudukça fikir artışı oluyor, güzel oluyor.

Hükümet seçimden önce afişlerde "Taşeron İşçilere Kadro" diyordu, Ö.S.P. çıktı. Kadro ile ö.s.p. arasındaki farkı görebiliyoruz değil mi?

Asıl iş - yardımcı iş ayrımını bakanlar kurulu belirleyecek deniliyordu, ortada birşey yok. Varda biz mi bilmiyoruz yoksa?

Sonrada çıkıpta biz düzenleme yaptık. Vaadlerimizi yerine getirdik demek abestir. Yalandır. (Doğru olmayan söz yalandır, tdk ya bakabilirsiniz. ) Allah'ü teala yalan söyleyenleri sevmez. Müslüman yalan söyler mi peki? ...

Bakanlıkların anlaşamadığından bahsediliyor. Çalışma bakanlığı ve Maliye bakanlığı taşeron konusunda anlaşmazlık yaşamış.

Daha bizi ne kadar kandıracaklar acaba? Ne kadar kandırabileceklerini düşünüyorlar acaba?

Mağrur olma padişahım, senden büyük ALLAH var. Allah'dan büyük olduğunu iddia eden müslüman var mı?

Yarın HAKK'ın divanına varınca, padişahdan (veya kendini padişah zannedenlerden) hakkın alır karınca.

Sahi biz neyi bekliyoruz?

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi