Editörler : supporters.
29 Temmuz 2016 20:07

Adli Yargı Sınavına Kursa Gitmeden Çalışmak
Adli yargı sınavına kursa gitmek hazırlanan arkadaşlar var mı, ne kadar verimli olur? Kursa gitmeden de kazanılabilir mi ?

spektaküler avukat
Şube Müdürü
29 Temmuz 2016 22:17

Yav ne kursu alin hazirlik kitaolarini kanunlari ve test kitaokarini calisin. Biz 300-400 kisinin mulakata girdigi sinavlari evde calisarak.kazndik sumdi en az 3-4 bin kisi kazanacak. 10 bin kisi girse ikisi cop zaten %50 kazanma sansi var. İyi calisan kazanir.


cmyvz
Aday Memur
30 Temmuz 2016 15:37

criminal lawyer bu tamamen seninle ilgili olan birşey saatlerce oturup kendini verip konsantrasyonunu bozmadan çalışabiliyorsan kurs gereksiz. fakat benim gibi konsantrasyonu çabuk dağılan biriysen kursa gitmek gerekli olabiliyor. bu sınava bende gitmeyeceğim kursa bakalım sonuç ne olacak herkese kolay gelsin.


hukukcubiri
Kapalı
01 Ağustos 2016 13:24

geçen sene beni zorla kursa gönderdiler. dedim yapmayın etmeyin. üç bin lira dandirik kursa mı verilir. o parayı bana verin. bi de otellerde kaldım. haftanın üç günü şehir dışındaydı. oldu bana beş bin. yollarda rezil oldum. nitekim kazanamadım.

başka bir arkadaşım da eve kapanıp çalıştı. kafasını bile kaldırmadı. sadece temel ihtiyaçları için dışarı çıktı. yemeği önüne hazır geliyordu. sadece derse odaklandı. stajını naylon yaptı. nitekim o da kazanamadı.

şimdi o kursa gidecek, ben gitmeyeceğim asdfghjk

yani bu tamamen kişilikle alakalı. bana derslerde daral geliyordu. 45 dakikanın en fazla ne kadarını dikkatle dinleyebilirsin ki. kimisi de onu seviyor. hayat kısa kuşlar uçuyor


augias
Aday Memur
02 Ağustos 2016 02:46

Düzenli çalışma alışkanlığı getirmesi açısından faydalı olabiliyor.


av.veeve
Aday Memur
02 Ağustos 2016 16:32

Bireysel olarak disiplinli calisabilenlerin gitmesine gerek yok

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi