Editörler : F16 Gökçen
28 Ekim 2016 12:27

Sivilce (Akne) Tedavisi Nasıl Yapılır ?

Arkadaşlar istanbul belediyesinde evrak kabulde çalışıyorum. İşim gereği stresli bir yaşam sürüyorum ve buda bir süre sonra suratımda sivilceler oluşmasına sebep oldu aşırı derecede rahatsız olmaya başladım. Bir araştırma yaptım ve sivilce tedavisinin önemli noktalarını sizle paylaşmak istedim. iyi günler dilerim.

Sivilce tedavisinde sürme ilaçlar nasıl kullanılır?

Sivilce (akne) tedavisinde amaç hem sivilceleri (akne) kurutmak hem de yeniden sivilce (akne) çıkışına mani olmaktır. Bu yüzden sivilce (akne) ilaçları sadece sivilce (akne )üzerlerine değil tüm cilde yayarak uygulanmalıdır.

Sivilce (akne) tedavisi sırasında ciltteki değişiklikler nelerdir?

Sivilce (akne) tedavi ilaçları, ilk 2-4 hafta kuruluk yaratabilir. Sivilceler (akne) artabilir. Zamanla cilt temizlendikçe ve ilaçlara alıştıkça bu reaksiyonlar azalır.

Sivilce (akne) tedavisinde nelere dikkat edilmelidir?

Yüz hafif bir temizleyici jel ile günde 1-2 kez yıkanmalıdır. Sivilce (akne) tedavileri cildi inceltir ve hassaslaştırır. Bu nedenle sivilce (akne) tedavilerinde güneş lekesi oluşma riski artar. Bu nedenle, sabahları sivilceli (akne) ciltlere uygun, yağsız, en az 30 faktörlü güneşten koruyucu kullanılmalıdır. Güneşten koruyucular aynı zamanda cildi nemlendirerek cilt tahrişini engeller. Sivilce (akne) ilaçlarının neden olduğu kuruluk ve tahrişi azaltmak için, akşamları cilt temizliğinden sonra yağsız bir nemlendirici kullanılmalıdır.

Sivilce (akne) tedavisinde neler kullanmamalıyım?

Yağlı kozmetikler, yağlı fondoten, yağlı krem ve yağlı güneşten koruyucular kullanılmamalıdır. Sivilce (akne) tedavisinde iyileşmeler ne zaman görülür? İyileşme 2-4 ay arasında ortaya çıkar. Şiddetli tahrişlerde tedavi bırakılmalı, doktorunuzla görüşülmelidir.

Kaynak Linki : http://www.mddermatoloji.com/sivilce-tedavisi/sivilce-tedavisi/


leydiay
Aday Memur
24 Kasım 2016 11:47

Merhaba ben

bitkisel skualeni kullanıyorum. Balıkta bulunan skualenin soğuk sıkım

zeytinyağında da mevcut. Cilt kanserini önlüyor ve yaşlanma karşıtı özelliği

ile cilt yeniliyor. Zeytinyağında bulunan bu bitkisel skualeni doa kozmetikten

çok çok uyguna alıp cildim için kullanıyorum. Muhteşemm öneririm..

http://www.doakozmetik.com/skualen-pmu71


1 milyon 793 bin
Aday Memur
26 Kasım 2016 15:03

sivilcelerle tedaviden kurtulmak mümkün mü


DOSTUMSUN
Aday Memur
28 Aralık 2016 22:20

gano soap keçi sütlü ve reishi mantarlı denediniz mi


medlifecenter
Yasaklı
23 Ocak 2017 21:04

MERHABALAR , sivilceler için lr aloe vera ürünleri kullanmanızı tavsiye ederim... microsilver yüz temizleme seti ve zeitgard yüz temizleme cihazı birlikte almalısınız...

http://www.medlifecenter.com/LR-Uyelik.html#.WIZBH_mLTIU sitesini ziyaret ederek ücretsiz lr üyeliği ve % 40 indirimli lr ürüleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

medlifecenter sağlık ve eğitim hizmetleri olarak % 40 indirimli aloe veralı lr ürünleri ve ücretsiz lr üyeliği hakkında sizleri bilgilendirmek için hazırız. 553 768 85 10 nolu telefonu arayabilir ya da whatss app dan yazabilirsiniz.

www.medlifecenter.com 553 768 85 10 aloe veralı lr ürünleri

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi