Editörler : Pangaea


Yasaklı
06 Aralık 2016 03:04

Türkiye'de Bir yere hakkıyla Gelen varmı Sizce yok!1!

Türkiye de bütün kurumların yapısına bakıyoruz büyük çoğunluğu tanıdık yada siyasi parti mensublarıyla dolu kendi ilçemde kamuda temizlikçi çaycı olayım desen bile ne kadar adam araya sokmak gerekiyor.Bu gün Enerji bakanı Berat Albayrak ın mailleri bir haber sitesinde denk geldi maillerinden hep cw vs var iş konusunda adam yapay vajina sipariş vermiş mail kendininse.Nede bizim ülkede hakkıyla bir yere girilmiyor illa tanıdık mı olmalı.

Anadolu yaşayan ejdada bakıyorum şimdiki insanlara bakıyorum.Bizim için çanakkalede,Sakar meydan muharebede şehit olmaya değmezmiş neden mi çünkü bu ülkenin içi bozulmuş atasını töresini örfünü bilmeyen bir insan olmuşuz. Üzüldüğüm taraf rüşvet torpil nereye kadar gidecek.Bir çok arkadaş sınava hazırlandı öğretmen mühendisi ibf lisi kimi mülakattan dertli kimi atamadan dertli derdi dinleyen var mı yok.Bu ülkeden işler geceliktir plan yapılmaz sınav değişti diye bir gecede karar alırlar.

Cidden ben ülkeden umudu kestim neden mi ? esnafı öğretmeni doktoru vs herkes sahtekar olmuş kardeşim işini düzgün yapan bir insan kalmayacak mı ülkede.Başımızda dini bütün idareciler var ama ülke hali ortada.Allah gençliğin,garibanların,emek verip evde bekleyenlerin yardımcı olsun.

06 Aralık 2016 11:27

Amin kardesim amin uzerimize oynanan oyunlari Allah ayaklarina dolandiriyor zamani geldiginde frto gibi diger butun sahtekarlar cezasini bulacak Allah demekten baska caremiz yok su durumda


kamboocha
Şef
06 Aralık 2016 15:53

Wikileaksın yayınladığı bakan berat albayrak maillerinnde yüzlerce CV var. Bu meselenin özü bu işte . İşkura kariyernete bilmemneye CV bırakan ben yıllardır işsiz
06 Aralık 2016 23:58

Vekillerin %90 işi nedir biliyor musunuz? Ofisine gelen cvleri ilgili bakana bilmem kime yollamak.

3 yıldır işsizim 11 mülakattan elendim.

Merkezi atama için uğraştık; şimdi de oraya da el atıyorlar. Ya ben emeğimin karşılığını tek başıma alamayacak mıyım? Ne garabet bir sistem bu.

Bu mülakatın ülkemizde ne olduğunu bilmeyen yok mu? Ama çıkıp Bakanımız mülakatta mevzuatta yazan sözde kriterleri sayarak bu kriterler memur alımında önemli dikkat etmemiz gerek diyor. Yahu Bakanım siz bizi salak mı zannediyorsunuz? Sokaktan herhangi bir vatandaşı çevir mülakat ne diye sor , sana torpilden başka bir şey söyler mi sanıyorsunuz. Başka bir garabet o vatandaşa sor sana mülakatta da haksızlık oluyor der gider bilmem kimlerin peşinde koşar. Burda bir sorun yok mu?

FETÖ ile mücadele için mülakat getirdiğini söylüyorlar. ULan bu FETÖ illeti mülakatla çöreklenmedi mi tüm kurumlara. Onları temizledik şimdi de aynı yanlışı yapıp farklı gruplara kadroları peşkeş çekmekte ney? Hiç mi ders almayız biz.

En az 16 yıl okuyoruz sayısız sınavlara giriyoruz. Yetmiyor bizi onun bunun peşinde köpek yapan sistem ne kadar doğru.

Kamu personel istihdamın elle tutulur doğru bir tarafı var mı? Ülkemiz zor durumda da yapısal bozuklukları düzeltecek reformlar nerede? Günü kurtarmakla ülke mi kurtarılır.


muendistgmn
Memur
07 Aralık 2016 00:26

Dün fetullahın evlatları bugun akgençlik... Lan bari mitinglerde Allah ın adını ağzınıza almayın,Allah kitap islam diyosunuz milletin hakkını yiye yiye devlete giriosunuz. Kuldan utanacak haliniz yok biliyorum ama bari Allah tan utanın
Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi