Editörler : crops35
06 Ocak 2017 00:26

2017 de ilk defa açıktan atama yapacağız diyor maliye bakanı

http://www.memurlar.net/haber/637338/

bu taşeron işçilere kadro veriliyor olarak yorumlanabilir bakın youmlanabilir diyorum 200 kelime hafızası olanlar hani inanmıyordun sen kadroya demesin hemen yorumlanabilir diyorum mallığın lüzumu yok bunu belirttikten sonra haberin devamı ile ilgili diyor ki bunun kişi ve hangi pozisyonda kadro sayısı önümüzdeki dönem belli olacak diyor asıl kilit nokta bu... dönem olarak adledilen 1 yıl içerisinde 2 yasama dönemi olur ki hazrana kadar birinci kanun çıkarma dönemi hazirandan sonra meclis tatile girer ekimde açılır bu da ikinci yasama dönemi olur yıl içersinde bazı mal arkadaşlar bilmiyor diye söylüyorum sakın ikinci yasama döneminde yapacaz diyip referanduma evet demeye kalkmasın daha çok beklerler cahile anlatır gibi anlattım umarım anlamışsınızdır.


dijitalreis
Aday Memur
06 Ocak 2017 08:54

kardeşim bakanın o açıklaması zaten her yıl yapılan rutin uygulama yani şöyle diyeyim kurumlara verilen atama izni bu sene bütçe kanununda yer alan 5 bin kişi olması lazım memurlar.net haber yapıştı bunun dağılımı bu yani hangi kurum bakanlık ne kadar personel alıcak her sene mart nisan gibi açıklanıyor bu senede aynısı olacaktır


bahtibelirsiz1
Müsteşar Yardımcısı
06 Ocak 2017 12:09

benim zaten hukumete guvenmedigimi herkes biliyor ben sadece yorumladim... 90 gune kadro geliyor gordunuz mu noldu mor oldun diyenlere gorecegiz diyordum. bugun 430 gun oldu 430 da kac 90 varsa size girsin diyerek cevap veriyorum.
Toplam 2 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi