Editörler : crops35
13 Ocak 2017 22:42

Kidem tazminatinin sirasi degil kamunun oncelik cozulmesi gereken taserona kadro

http://m.sgkrehberi.com/haber/103643

Turk is baskani ergun atalay kamunun oncelikli cozulmesi gereken konu taserona kadroyken konu donup dolasip nasil kidem tazminatina getiriliyor anlamiyorum dedi.


ocan1903
Kapalı
13 Ocak 2017 22:59

Hükümet öyle konuları gündeme getiriyor ki kamuoyunu gereksiz konular ile meşgul edip asıl sorun olan ve verilen sözü taşerona kadroyu nasıl unuttururum hesabı yapıyorlar.

Türk başkanı çok haklı var olan bir hakkı nasıl geriye alırım diye uğraşacağına,kıdem tazminatını alamayan insanlara yönelik bir çalışma yapsana,yoook olmaz,onlar ortalığı nasıl karıştırıp,işçileri nasıl bağırtırım ki taşeron konusunu unutsunların peşindeler.

Bunların işçiyi insan gibi gördüğüne yada iyiliğine birşey bekleyen varsa hiç beklemesin.

Adamlar varolan hakları almanın peşinde bizim gibi saflarda yıllarca acaba kadro verirler minin

peşinde.


bahtibelirsiz1
Müsteşar Yardımcısı
13 Ocak 2017 23:09

defalarca soyledik soyluyoruz iscilerin lehine hic bisey cikmaz akp den cikmayacak da. hepimiz belirli araliklarla islerimizden olmadan hukumet mutlaka degismeli yoksa suan turkiyenin her yaninda taseron isci cikarmaya baslamis butun kurumlar ozellikle yeni baslayanlari seciyorlarmis 1-3-5 yillik olanlari... kidem tazminatlari daha dusuk oldugu icin alanya belediyesi dun 550 taseron isciyi bir kerede cikardi atilmadan anlamiycaksiniz bir gun gelecek asil bahti belli olmayan bizlermisiz aymaz kimselermisiz diyeceksiniz goreceksiniz...
Toplam 2 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi