Editörler : E.Kayı Han


Kapalı
23 Ocak 2017 19:37

Diyanet dergi konusunda fetö'yü aratmıyor

diyanet; dergi, takvim vb. yayınlara personeli zorla abone yapma ve zorla satma konusunda fetö'yü aratmıyor. Fetö de bir örümcek ağı gibi millete yapışıp milleti zorla gazetesine, dergisine vb. abone yapıyordu. Allah aşkına bir anket yapılsa kaç kişi diyanet dergisini okuyor. Bırakın okumayı kaç kişi gidip müftülükten getiriyor? Burda diyanet dergilerinin almayanların geldiği gibi tekrar geri dönüşüme gönderiliyor. Bu hepsi israf değil mi? diyanet bu uygulamadan vazgeçmeli, süreli yayınları durdurmalıdır. oraya yapacağı yatırımı daha elzem şeylere vermelidir hutbeyi akıllı telefonundan okuyanın dergisini akıllı telefonundan okuyamaz mı?

23 Ocak 2017 20:07

Kardeşim canım hoca arkadaşım benim. Tabii herkesin kendine has düşünce görüşü olabilir. Bende çok çok zaman diyaneti eleştiren biri olarak düşüncem şu ki; dergi paralarının gayesi kurumu maddi şekilde ayakta tutabilmektir. İsteğe bağlı olsaydı eminimki para verme ihtimali yüzde 1 idi.. Çok samimi ve ciddi söylüyorum. Haa bu paraları alıp yiyorlar diye genel bir kaide uygulayacaksan şayet masumların günahlarını almış olursunuz. Çünkü niyeti bozuk bi insan kabenin yanında doğup büyüse yine aynıdır. Onun için olayı dar pencereden değilde kurumsal açıdan bakmak gerekir sayın hocam. Birde verdiğiniz hutbe örneği hiç uymamış..
23 Ocak 2017 20:11

Sayın hocam birde fetöyle diyanet veya herhangi bir kurumu ; velevki bir hakikatı dile getirmek maksadıyla veya iyi niyetinizle bile olsa mukayese edip aynı kefeye koymanız hiç uygun değil. Belki burda tesbit edilmeniz biraz zor ama içtimai hayatta böyle şeyler söylemeyin benden size tavsiye...
Toplam 2 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi