Editörler : F16 Gökçen
09 Şubat 2017 10:34

Yds online kurslar

Arkadaşlar yds online kurslar için önerilerinizi bekliyorum.

Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?

remzi hoca

icon

akın

irem

edusa akademi demet hoca

exam navigatör


nuribilge
Aday Memur
11 Şubat 2017 11:40

ben exam navigator ile hazırlandım. Bir bakmanı öneririm. Sistem gayet güzel. Canlı dersler, videolu eğitim, kitaplar ve ödevler ile örgün eğitimden çok daha fazlasını sunuyorlar. Eğer sende gayret gösterirsen çok iyi puanlar alabilirsin. Başarılar dilerim.


akdue
Aday Memur
23 Şubat 2017 19:03

Geçen yıl arkadaşımın önerisiyle normal YDS kursuna başladığım daha sonra işlerim nedeniyle online yds kursuna geçtiğim Icon Akademi'yi öneririm. Canlı ders esnasında, sınıf ortamındaki gibi hocayla rahatlıkla iletişim kurabiliyorsunuz, aynı zamanda online denemelerden sonra hocayla yapamadığınız sorular üzerinde kritik yapabiliyorsunuz. Hem fiyat açısından hem de hocaların ilgisi açısından online yds kursları arasında tercih edeceğiniz bir seçenek olabilir.


madamsmith.
Kapalı
26 Şubat 2017 13:04

Hocam ben Akın Dil online koç grubu ile hazırlandım, seviyenize göre grubunuz değişecektir elbette. Lakin size ticari bir kazanç değil, bir dost gibi değer verecek başarınızla mutlu olacak ve başarmanız için gece gündüz çalışacak bir online kurs hocası arıyorsanız, Ahmet hocam derim. Başarılar


nadirmehmet
Aday Memur
27 Şubat 2017 16:49

ydsonline.net adresini kesinlikle incelemenizi ve arkadaşlarla iletişime geçmenizi tavsiye ederim.

bol kitaplı yds hazırlık paketleri var ve hocalarda çok deneyimli.

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi