Editörler : supporters.
12 Şubat 2017 15:58

Tecrübeli arkadaşlardan tavsiye

Arkadaslar merhaba. Oncelikle kazananlari tebrik ediyor ve mulakatlarinda basarilar diliyorum. Boyle acilan cok baslik var ama cevaplar az. Tecrubelerinizi bizden esirgemeyin. Simdiden tesekkurler:)


andres
Memur
12 Şubat 2017 18:23

benim taktigim turk milli takiminin taktigi olan kaos taktigi. taktik falan yok en iyi nasil anliyorsan o senin taktigindir. her yigidin yogurt yeyisi farklidir. lakin kanunlari okuman faydali olur ozellikle usul derslerini kesin oku.


gmgmzb
Aday Memur
18 Şubat 2017 09:13

Öncelikle süreç haziran sınavına hazırlanmak için yeterli. Ders ders çalışmalısın. Mesela anayasa konu çalışıp sonra anayasa soru çözmelisin ve sonra diğer derse geçmelisin. Bu şekilde bütün dersleri bitirmelisin. Ve en son hızlıca tüm derslere göz atmalı ve bol soru çözmelisin. En son son 10 gün ise her gün bir deneme çözsen ve bol bol soru gözden yeterli. Bence bunlardan ziyade kilit nokta kanun okumak. Düzenli olarak kanun okuyan arkadaslarimda gördüm ki çok daha basarili oldular. Ve kesinlikle her gün 1 saat bile olsa kanun okumaya ayrilmali diye düşünüyorum. Ve bir diğer kilit nokta ticareti en sona bırakmak ve olduğu kadar çalışmak. Gerçekten çok kapsamli bir ders. Ve çok zaman aliyor. Ne kadar çalışsan da belli bir netin üzerine çıkamıyorsun. Bunu çok önceden forumda okumuştum çok kişiden duydum ama dinlemedim ve sonuç kotu oldu ticaret netim için. ?? ancak ticararetten çok iyi net yapan arkadaslarda da gördüm ki bol bol kanun okumuşlar. Yani kanun kilit nokta diye düşünüyorum. Cevabı bilmesenizde bir fikriniz oluşuyor. Toplamda 72 net yaptım. Sapma gelmedi. 72 aldım. Size başarılar diliyorum. Çok daha iyi puanlar alırsınız umarım ??


gmgmzb
Aday Memur
18 Şubat 2017 09:17

Ben hicbir dersten kanun okumadim. Cmk dan bile. En büyük hatam buydu sanırım. O yüzden lütfen kanun kısmına çok önem ver. Ben de defalarca kanun oku diyenleri duydum fakat hic uygulamadım. Lütfen uygulayin.

Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi