Editörler : "eskiyara"Pangaea
19 Şubat 2017 14:26

Eğitim özrü gerekliliği

Eğitim özrü yıllardır yapılmıyor. Öğretmenlerin kendilerini geliştirmeleri gerektiğini sürekli dile getirenbakanlık eğitim özrünü tekrar uygulamaya koymalıdır. Eğitimini örnek aldığımız bir çok ülkede öğretmenlerin yüksek lisans mezunu olduğu bilinmektedir. Bu özür atamasının da amacı dışına çıkmaması adına alanında ya da eğitim bilimleri alanında tezli yüksek lisans yapan öğretmenler için eğitim özrü gereklidir. Bakanlık sadece öğretmenlerden kendisini geliştirmesini beklediğini dile getirerek değil bu süreçte gerekli kolaylığı da sağlayarak beklenti içine girmelidir. Bakanlığın eğitim özrünü tekrar düşünmesi için bu konuyu gündeme getirip tartışmalıyız.


SeNCeR05
Aday Memur
07 Mart 2017 10:21

Bu konu artık kapandı bence. Yaptığım onca başvuru, twitterda uğarşılarım, sendikacılarla yaptığım görüşmeler... Bana bunu öğretti. Bence siz de çok takmayın okulunuzu bitirmeye çalışın.

Umarım en azından benim gibi sınıfçı değilsinizdir de bitirme şansınız olur. Zira mevcut şartlarda bir sınıfçının yüksek lisans ya da doktora bitirmesi imkansız gibi birşey.


Şeyda2
Aday Memur
07 Mart 2017 12:40

öğrendm ii oldu

Toplam 2 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi