Editörler : Pangaea
23 Şubat 2017 15:10

Öğretmenleri yeniden eğitmeliyiz

Bana sorarsanız milletvekili olabilmek için de bir sınav yapılmalı. Milletvekili olmak için Türkçe,Matematik,Geometri,Tarih,Coğrafya,Vatandaşlık,Fizik,Kimya,Biyoloji den oluşan çoktan seçmeli sınav uygulanıp, 80 puandan aşağı alanların milletvekili olması engellenmeli ve 80 puan üzeri alanlar için STK ların katkısıyla birer komisyon kurulup mülakat yoluyla milletvekili olmaya yeterliler mi bakılmalı diyorum. En son olumlu sonuçlara sahip olanları halkın önüne çıkarmalı,oy verme işlemini gerçekleştirmeliyiz. Sizce nasıl fikir?


uyldrm
Aday Memur
23 Şubat 2017 15:34

Ayrıca yıllarca ekmek satar gibi formasyon sattılar, her ile üniversite açıp eğitim fakültesiyle süslediler ondan sonra dalga geçer gibi çıkıp yeniden eğitmeliyiz diyorlar. Sen ekonomiyi canlandırmak için eğitimi kullandın ama hata öğretmenlerde. oh be ne güzel dünya.


ekonomik.krizz
Yasaklı
23 Şubat 2017 18:31

MEB'de birçok bürokrat senin yandaşın olsun,hepsi dünyadan bihaber cahil muhafazakarlar olsun,okul müdürleri de senin yandaşın olsun ve çoğu vizyonsuz,çapsız adamlar olsun,ondan sonra gel 'öğretmenleri yeniden eğitmeliyiz' de.Haklı olduğun bir taraf var tabi,sizin gibi cahillere oy veren öğretmenler de sizin gibi dünyadan bihaber ve cahildir.Yani sizlere oy verenler sizlerle birlikte eğitimden geçmeli,orası kesin!

Toplam 2 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi