Editörler : swat3410
27 Haziran 2017 18:22

vala yazıklar olsun kimse bu teşkilata özel harekata laf söylememli konu ne için açıldığı belli ama malesef sapmış farklı yerlere. hepimiz hemfikiriz yeni arkadaşlar şöyle böyle diyoruz ama kimse özel harekata laf söyleyemez. misal ben 3 yıl çevikte çalıştım karakollara gittiğimizde gördüğümüz muameleeri yazmıyorum bile..


gececi22
Şef
27 Haziran 2017 21:31

Bizim meslekte malesef ki kişilikle alakalı olarak çalıştığı birimi aşırı önemseme var.

Ben korumada çalışıyordum mesela KOM, TEM veya istihbarat biriminde çalışan bazı arkadaşlarımız selam vermiyorlardı. Bu böyle oldu diye bu birimlerde çalışan tüm arkadaşlarımız böyle mi tabiki hayır. Şu an ben bu şubelerden birinde görev yapıyorum ve korumada çalışırken neysem hala aynı düşüncedeyim.

O yüzden sanırım önemli olan insanlık. 81 il de bir kapımız var. Bu teşkilat çok büyük ve yardımlaşması üst seviyede olması gereken bir teşkilat. Ben abilerimizden kardeşlerimizden vallahi razıyım ve memnunum. Polisim deyip te yardım alamadığım hiçbir birim, il, ilçe olmadı.

Özel harekata gelince. Ben askerliğimi yedek subay olarak yaptım 2006 da. O zaman operasyonlarda birlikte çalıştık. Pusu yediğimizde nasıl baskı ateşiyle oradan çıktıklarını, nasıl birbirlerine bağlı olduklarını anlatmama gerek yok.

Şu bir gerçek evet gün geçtikçe özel harekatın ağırlığında bir gerileme var. Ancak özel harekat bu teşkilatın göz bebeğidir, onların olduğu yerde güven vardır, Hendek operasyonlarında onlarsız gireceğimiz her ev ürpertirdi beni.

Eski abilerimiz de genç kardeşlerimizi özel harekatın misyonuna göre yetiştirecektir mutlaka.


Memurp.m
Aday Memur
27 Haziran 2017 22:05

Kardeş senin yorumlarını özellikle okudum .ama özellikle burda yazdığın fotoğraf çekilirken kıskançlıktan çatlıyor lafın beni benden aldı.ya guzel kardeşim ne çatlaması ya :) Allah askina nasıl böyle bir egoya sahip oldunuz siz ya

İkincisi kadroda karşılaştığın bir çirkinliği dile getirmissin kendince bu başlığı yazan açan arkadaşa karşı savunmaya gecmissin ama sen yapılan bir yanlışa yanlış örnekler gösteriyorsun.gerek yok yapma

Üçüncüsü de yok bu teskilat 400 kadroyu dolduramadi falan demişsin buna gercekten kızdım .zamanında çok çalışmak istedik ama şuan aldıkları gibi her önüne gelen giremediği için olmadı .halen kadroda geçmek için haber bekleyen arkadaşlar bile var.

Ha sununda belirteyim kendi devrem olup özel harekatta çalışan devremin ağzından bizzat duyduğum "yeniler usul bilmediği için bizide küçük düşürüyorlar,eskiden biz gidince ayağımıza kadar çay getiren yerler artık çayı burnunun ucuyla gösteriyor ."bizde sıkıntı çekiyoruz diyor.Cunku bazıları var aynen bu başlıkta anlatildigi gibi.lafimizda onlara selam yok sabah yok.cay nerde ?nerde oturacaz? Vs vs .adam abi demiyor ama devrem demeyede dili varmıyor kolunda 2 kazik adamla yuvarlak konusuyor.kardesim merak etme bir yerin eksilmez.

Bu yüzden bu konuyu açan arkadaşların eline sağlık.Kendi çalıştığım noktaya gelen yeni mezun aslan gibi çocuklar var onları ve onlar giib olan kardeşlerimi tenzih ediyorum.ama bahse konu şekilde davranan arkadaşlar kendine bir çeki düzen versin.

JanissaryWolves, 7 yıl önce

Şu yorumları baştan sona okudum yani siz bu eleştirileri yaparken çok seviyeli ve kibarsınız öyle mi. Yok şu kadar karakolcuyum bu kadar kalemim güçlü demişsiniz ama böyle mahrem konuları herkese açık bu ortamda açmamanız gerektiğini bile daha öğrenememişsiniz kusura bakmayın ama bazen bazı şeyleri hak ediyorsunuz. Hadi birazda ben gördüğüm şeyleri yazayım o zaman.

Adam sözde babasının hayrına lahmacun yaptırıyor bütün polislere veriyor özel güvenliklere dahi veriyor ama özel harekatçıya vermiyor

Dinlenme odasından özel harekatçıyı çıkartmaya çalışıyor sonra diyor ki beni dövmeye kalktı

Kendi meslektaşını meslaktaşını bırak özel güvenlikçiye kesiyor

İki tane vatandaş gelip fotoğraf çektirmek istiyor sohbet etmek istiyor ilgi görüyor haliyle ama sayın meslektaşım köşede hasedinden çatlıyor

Örnekleri çok çoğaltabilirim uzatmaya gerek görmüyorum açılan başlıkta katıldığım tek şey hepimizi "Polis" iz ve aynıyız birbirimizden farkımız yok birilerini eleştirdiğiniz kadar birazda kendi şapkanızı kucağınıza koyup biraz düşünün

Selametle...

Toplam 103 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi