Editörler : Pangaea
08 Ağustos 2017 16:07

Cumhurbaşkanlığına

Sayın Cumhurbaşkanım

Ben atama sürecinin belirsizliği dolayısıyla mağdur tüm öğretmenler adına yazıyorum. Biz vatanımız için niyetlendiğimiz öğretmen olma yolunda bizden beklenen tüm kriterleri sağlayarak diplomamızı aldık. Devletimizin bize şart koştuğu sınavda da bu başarımızı ıspatladık ki 1 puan için yıllarca emek verdiğimi başarımızl 5 dk gibi kısa sürede kimlerden oluştuğu belli olmayan bir komisyonun vicdanına bırakıldı.Sözleşmeli öğretmen atamalarındaki internet ortamında belgelenen liyakatsizlikten dolayı hepimiz yıprandık. Çoğumuzun akıl sağlığı bozuldu.Hergün yeni bir intahar haberi alıyoruz. 31 mayıs ta ibrahim yaşildağ bugün de isa erdoğan daha yüzlerce öğretmenimizi kaybettik. Bir ülkenin istikbali eğitimle yükselirken sizden ülkemizin Cumhurbaşkanı olarak vatandaşınızı bu psikolojik savaştan kurtarmak için çözüm üretmenizi istiyoruz.Söz verdiğiniz Ağustos atamasının cani sistemden arındırılmış şekilde yapılmasını talep ediyoruz. Sizlere inanarak umutla bekliyoruz.

bu mesajı gönderdim sizde yazın, hakkımızı arayalım. Biz elimizden geleni yapalım. Göz yummayalım.


Güven00
Daire Başkanı
08 Ağustos 2017 17:49

Uygun bir dille talepte bulunmak böyle olur. Bir de başbakanın dedigi bir şey var. Konu açmıştım. O başlığa da bir bakın.


bilisimogrt.
Aday Memur
09 Ağustos 2017 00:25

okuyan arkadaşlarım sizde yazın birlik olursak ancak sesimizi duyurabiliriz. Susmak kabullenmektir


bilisimogrt.
Aday Memur
09 Ağustos 2017 00:26

hocam başlık verin

Güven00, 7 yıl önce

Uygun bir dille talepte bulunmak böyle olur. Bir de başbakanın dedigi bir şey var. Konu açmıştım. O başlığa da bir bakın.


Güven00
Daire Başkanı
09 Ağustos 2017 00:27

Vatandaştan talep topluyoruz, basligi...

bilisimogrt., 7 yıl önce

hocam başlık verin

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi