Editörler : supporters.
09 Ağustos 2017 21:57

Dışişleri mm sınavına ve yds hazırlanırken kpss çalışmalı mıyım?

Bu sene 4.sınıfa geçtim ve tahmin edersiniz ki aklım çok karışık. Zamanı gelip de sınavların ve kurumların iç yüzünü araştırınca hayalleriniz biraz baltalanıyor.Amacım diplomat olmak ama her sene 50 kişi alıyor ve girilmesi çok zor,ben girmek için tüm imkanlarımı kullanıcam ama bunun yanında da bir şeyler düşünmem gerekli gibi geliyor.Bu sene ingilizcemi geliştirip Yds hazırlanmalı ve tabi ki Dışişlerine yönelik çalışmam gerekiyor. Aynı anda bunlarla beraber Kpss çalışabilir miyim yoksa aşırı ağır mı olur merak içindeyim. Zaten dışişleri mm sınavı genellikle kış aylarına denk geldiği için bir yılımın böyle gideceği garanti. Olmazsa rahatlıkla kpss ye seneyede çalışabilirim. Sizlerin fikirlerini merak ediyorum yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.


impressiveunit
Aday Memur
09 Ağustos 2017 23:18

yds seviyeniz ne, 70-80 ise günde 2-3 saat ayırabilir misiniz hem 90 üstü alıp hem de çeviri yapabilmek için, okulunuzda o dille komposizyon dersi aldınız mı, kpss dersleri (Hukuk, İktisat, Maliye) aldınız mı, aldınızsa iyi misiniz? Çıkarın program isterseniz, sadece sizin bölümle alanlara çalışır kalırsa zaman diğerlerine de çalışırsınız.


Rebellious26
Aday Memur
09 Ağustos 2017 23:48

Arkadaşım üstüne alınma ama sınavlarla ilgili şunu nasil yapmalıyım veya yapsam olur mu diyecek Arkadaşlar!!!! lütfen yds ile çalışma ile danışacaksanız yds seviyenizi yazın 20 olsa bile yazın son sınıfsanız eğer en azından hazırlık okudum veya çevirim filan iyi şeklinde belirtin...eger kpss danışacaksanız 70 75 olsa dahi puanınızı belirtin son siniftaysaniz eger en azindan alt yapi veya bir dersiniz iyi kötü oldugunu belirtin lütfen yoksa insanlar yorum yapması çok zorlaşır kimse kahin degil bunlar olmadan yorum yapmak mantikli olmaz cunku kimse de cevap yazmak istemez ve burda ayri ayrı bir sürü bunun gibi başlık açılmış..

Toplam 2 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi