Editörler : ayşegül bgm
19 Ağustos 2017 01:46

Ceza infaz kurumu aile hekimliği

İyi günler ceza infaz kurumunda aile hekimliği biriminde asm sağlık memuru olarak görev yapmaktayım bir kez işe geciktiğim için revirden sorumlu gardiyan hakkımda tutanak tutturmuş bu tutanak işleme alınmadı ancak merak ettiğim adalet bakanlığına bağlı bir gardiyan sağlık bakanlığına bağlı bir personele tutanak tutabilirmi bu konuda yardımlarını rica ediyorum


kul.Abdullah
Aday Memur
20 Ağustos 2017 02:01

bilgisi olan varmı arkadaşlar bir el atsanız


Smile-facee
Aday Memur
20 Ağustos 2017 04:33

Bulunduğunuz birimde tutanak tutan kişi amiriniz değilse bir işe yaramaz . Ayrıca daha önce bu tarz tutanaklara maruz kalmadıysanız 1 kere işe geç geldin diye kimse size bir şey demez . Ancak bahsettiğiniz kişi durumu sizden sorumlu amire iletip geçerli olmasını sağlayabilir . Ceza verilip verilmeyeceği siZin amirinizin takdirine bağlı . Verebileceği en büyük ceza uyarı cezası olur .

kul.Abdullah, 7 yıl önce

bilgisi olan varmı arkadaşlar bir el atsanız


yasinnuri
Şube Müdürü
20 Ağustos 2017 11:41

Tutanak şahit olunan durumun kayıt altına alınmasıdır. Bu sebeple herkes herkes hakkında tutanak tutabilir. Tutulan tutanak silsile yoluyla halk sağlı müdürlüğüne gönderilir. Müdürlük gerek görüyorsa valilikten sorulturma izni ister.

Sözleşmeli ASE iseniz mesele etmeyin. Günler süren soruşturma, sayfalarca evrak sonunda 2-3 ceza puanı bişey. Aile hekimliği 2010 dan beri var. Birkaç kasıtlı durum dışında ceza puanı yüzünden sözleşmesi fesh edileni duymadım.

Hatta deyin ki o gardiyana haftayada geç gelecem bi tutanak daha yaz.


kul.Abdullah
Aday Memur
21 Ağustos 2017 01:12

Arkadaşlar çok teşekkür ederim zaten ilk defa başıma böyle bir olay geldi aile hekimi yeni başlamıştı ciddiye bile almadı kaldı ki kendileri saat 3.30 civarı rahatça çıkıp gidiyorlar kimsenin bir şey dediği olmuyor akılları sıra meydanı boş bulmuşlar baskı uygulamay çalışıyorlar ben açıkçası tutanak usulsüz diye suç duyurusunda bulanacaktım aile hekiminden başkası tutanak tutamaz diye biliyorum zaten ben gelince tutanağı yırtıp attılar ama fırsatçılık yapılması biraz zoruma gitti oysa yüzümüze gülen insanlar bunlar

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi