Editörler : ayşegül bgm


Yasaklı
18 Eylül 2017 14:46

Özel hastanalerde çalışanlar var mı ?

Özel hastanalerde çalışanlar var mıı ? artıları eksileri neler devlete göre


BursaOlsaSuperOlur
Aday Memur
20 Eylül 2017 18:41

hiç çalşmadm


cılgınradyolog
Genel Müdür
21 Eylül 2017 03:27

Ben çalışmadım, ama çevremdekilerden örnekler vermek gerekirse; düşük maaş genelde, yani devletle kıyaslarsak tabi teknisyen, tekniker vb için söyleyeyim.

Fazla iş yükü, hakkın, hukuksal konuda pek bir dayanağın olmaz. İşçi konusunda; işsiz malum çok sayıda olduğu için sana minnetleri olmaz. En ufak hatada vb acımazlar, çünkü çalıştığın işe muhtaç birçok kişiyi baz alırlar. Gördüğüm bir olayı anlatayım, özelde iki tekniker tartıştığı için hastane ikisininde işine son vermişti. Tabi hastanesine bağlı ama ben genelinin aynı olduğunun kanısındayım.

Şöyle söyleyeyim iş yükü konusunda çok fazla yoğunlukta devlet hastanesi olabilir, ama maaş burada önemli etken özelde aldığın ile devlette aldığın maaş neredeyse yarı yarıya.

Tercih yapmak gerekirse; alanında uzman bir doktor vb değilsen, örn. teknisyen tekniker vb isen devlet tartışılmaz.

Sıkıntı şurada devlete girmekte zor, artık gittikçe de zorlaşıyor taşeron olayı malum, KPSS'den iyi puan alanlar 1 senedir atama bekliyor. Yani bunları hak ettik mi?! Hak edecek ne yaptık, bilmiyorum. Tek suçumuz, KPSS çalışıp iyi puan almak mı, yoksa bir yerden torpil bulmayıp adaletli bir şekilde yerleşmeyi beklemek mi?

Özetlemek gerekirse devlete girme imkanı varsa, özel düşünülmemeli diye düşünüyorum.

Toplam 2 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi