Editörler : Pangaea
19 Eylül 2017 20:50

Bu durum atanmama engel olur mu arkadaşlar?

Selamun aleyküm iyi akşamlar. Kafama takılan birşey sormak istiyorum size. 2012 Senesinde Körfez dershanesine gittim YGS LYS İçin. Ama yurtlarına falan hiç gitmedim sadece hafta sonları dershaneye gittim o kadar. Malum körfez cemaatin dershanesi.

Şuandada 9 eylülde öğretmenlik okuyorum son sınıftayım. KPSS'ye çalışıyorum fakat bu durum

kafamı çok kurcalıyor? Sizce bu bana sorun çıkarırmı güvenlik soruşturmasında ?

Birde öğretmenlik bölümünü bitiren bizler P3 ile normal memurlukalra başvuru yapamıyormuyuz?

Teşekkürler...


Gardyans
Kapalı
19 Eylül 2017 21:10

Guvenlik sorusturmasi neleri kapsiyor o gercekten benim de merak ettigim bir konu. Benim babamin bank asyada banka hesabi vardi mesela canta isinde calisirken patron oradan oduyordu maaslari. Simdi o benim karsima cikar mi cikmaz mi konusu cok muallak bir olay. Ailemle ayni evde yasiyorum


mhmdunlu
Aday Memur
19 Eylül 2017 21:13

Ben de 2010 senesinde Fem-Zirve dersanesine gitmiştim üniversite sınavı için . O dönem böyle bir durum yoktu ve hükümet destekliyordu . Her mütedeyyin aile çocuğu gibi bizi de oraya yazdırdılar . Ben de sırf bu yüzden harcanır mıyım haksız yere diye endişem var . Arkadaşın sorusuna cevap verenler benim hakkımda da yorum yaparlarsa sevinirim . Hayırlı akşamlar .


2017.ekonomik.krizi
Daire Başkanı
19 Eylül 2017 21:47

Gittiğiniz dershane ve babanızın banka hesabına kadar ineceklerini sanmıyorum.Ancak cemaat yurtlarında ve evlerinde kalanlar,cemaatteki önemli kişilerle görüşenler çok umutlanmasın bence.Ayrıca üniversite zamanında cemaatçilerin çok yakınlarında gezenler,onların yanında fazla gözükenler bence büyük ihtimalle o zamanlar fişlenmişlerdir.Çünkü kimse pek bilmez ama üniversitelerde bazı sınıflarda muhbirlik ve fişleme işi yapan öğrenciler vardır.


gkhncnr2
Memur
19 Eylül 2017 21:53

Güvenlik soruşturmasını basite indirgemeyin arkadaşlar sadece dershaneye gitmekle sorun çıkmaz geniş çaplı araştırılıyorsunuz. Olaylar çıkmadan önce gitmişsiniz zaten nereden bilecektiniz böyle olacağını

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi