Editörler : Pangaea
22 Eylül 2017 21:23

Kpss b en iyiler için başucu niteliğindeki kitap tavsiyesi

Hocam benzer birçok başlık vardır ama ben bulamadım, biraz da durumum farklı olabilir. yardıma ihtiyacım var.

tarihin pusulası benim tarih için başucu kitabımdır. ayrıntılı olması beni korkutmaz. zaten çalışma sistemim hiçbir şeye fazla takılmamak, iki defa sözel konuları okumak, sonra soru bankaları çöze çöze ve bilemediğim her soruda başucu kitabına geri dönüp tekrar tekrar incelemek üzerine kurulu.

bu çalışma sistemi bana birçok alanda -kpss dahil- birçok başarılar kazandırdı.

yani kısmen unuutlmuş da olsa zengin bir bilgi birikimine sahibim ve hızlı öğrenip hızlı unutuyorum. velhasılıkelam bana şimdi 2018 lisans kpss b için iyi bir puan lazım. ve tarihin pusulası niteliğinde, okumalara doyamayacak coğrafya, vatandaşlık, türkçe ve matematik kitapları lazım.

coğrafya'nın doktrini kitabının hem konu anlatımı hem de soru bankası tam sana göre dediler. doğru mudur? bu ve diğer dersler için sizlerin tavsiyeleri nelerdir? Herkese açık olmakla beraber özellikle halihazırda belli yayınlarla sınav veya denemelerde başarı kazanmış kişilerden tavsiye bekliyorum.


s3s4s5
Daire Başkanı
22 Eylül 2017 22:18

+


imalatmuh84
Memur
23 Eylül 2017 21:52

coğrafyanın doktrinini ben de merak ediyorum :) coğrafya konu anlatımlı almam lazım, en azından alan birinden bilgimiz olsun

Toplam 2 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi