Editörler : ayşegül bgm
28 Eylül 2017 16:08

OrtaOrtaöğretim hemşire arkadaşlar bugün yine tt olcaz saat 20:00 da herkesin desteginizi bekliyoruz

Dagilimlarin sonraki alımlarda adil olmasi için desteginiz çok önemli diğer branşların yardımı için teşekkür ederiz ve bizde destegimizi esirgemeyecegimizin sözünü veririz


Nursgul
Aday Memur
28 Eylül 2017 16:59

Hocam twitter a yazacagimiz tag i baslik halinde yayinlar misiniz


Nursee12
Memur
28 Eylül 2017 18:02

Etkinlikten 30 dk önce yayinlayacagiz şimdi twit atilmamasi lazım ben yazdığım zaman bastiricaz

Nursgul, 7 yıl önce

Hocam twitter a yazacagimiz tag i baslik halinde yayinlar misiniz


cılgınradyolog
Genel Müdür
29 Eylül 2017 00:28

Bizim telaşımıza bak Twitterde, TT olacakmışız da, ses getirip atama yaptıracakmışız. MTV vergisi %40 artmışken ve bir çok şeyler de vergi artışı var, onların derdi sadece bu.

Almanlar bence de bizi kıskanıyorlar onlar halkından arabadan bu kadar vergi alamıyor. Koskoca Mercedes o kadar ARGE yapsın, yatırım yapsın, araç üretsin; araçtan misal 100'e üretiyorsa 10'unu kar olarak alsa, sen hazır üretilmiş araçtan adamın 100'e ürettiği araçtan 160 da vergi alıp 260'a satıyorsun ve halk buna bir şey demiyor gerçekten kıskanmalılar bizde neden böyle değil diye. Mercedes bile bu kadar kar edemiyorken kend ürettiği araçtan biz daha çok kar ediyoruz Mercedesten.

Artık sağlıkta bile taşeron gittikçe artarken örnek şehir hastaneleri de taşeron olmuşken, neyin ataması olacaksa. Biz kendimizi kessekte faydası olmayacak.

12.500 lük alımında seçimin etkisi olduğunu düşünüyorum ben, zaten bu 5 bin kadro var ek alımda bunu artırmaya çalışacağım dedikleri de yatıştırmaydı bence. Milleti oyalama, geçiştirme politikaları iyi işliyor. Bunlar bize yetmez ama evet diyoruz, yani az bile yapılanlar durumun iyi gittiği lanse edilmeye çalışılsa da gerçek hayattakiyle uyuşmuyor.

Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi