Editörler : swat3410

turkeypol
Yasaklı
15 Mayıs 2007 17:02

Sayın alias, polis her zaman görevliyse mesaide olmayan herhangi bir polisle kavga eden vatandaş görevli memuru darp mı etmiş oluyor? Yani sen diyorsun ki ben akşam sinemaya giderim, orada olay çıkma ihtimali vardır, dolayısıyla görevli giderim, dolayısıyla sinemaya kadar otobüsle giderken bilet almam. Ben mi yanlış anladım?

bu ne yalnış bir düsünce sevdalı bu ne önyargı bu ne düşmanlık bu ne kibir böyle ? Bak orada darp etmiş olsa görevli memuru darp etmiş olmaz ama PVSK ya göre Polis 24 saat görevlidir ve gördüğü olaylara müdahale etmelidr! Evet olay olur çalışmıyor olsanda müdahale edersin savcının ilk sorusu görevlimiydin olur ! neyse sana bu kadar cvp bile yeterlidir..Bence yeter artık neden tartışıyoruz neden konuşuyoruz bize böyle bir hak tanınmışmı kardeşim biniyoruz görevli olsakta olmasakta kullanıyoruz sizde yapabiliyorsanız buyrun yapın !


turkeypol
Yasaklı
15 Mayıs 2007 22:45

Pardon araç dediğin devletin aracımı ?


samsun17.dönem
Kapalı
15 Mayıs 2007 22:56

sevdalı rumuzlu şahıs kime yada neye sevdalısın bilmiyorum ama yazdıklarından polislere sevdalı olmadığın kesin. hadi sen git kendi çöplüğünde oyna.burası sana ait değil.Memur arkadaşlar sizde ne olduğunu açıkca belli eden (örnek: sevdalı ve masiva rumuzlu kişiler)şahısları çok fazla ciddiye alıp cevaplar yazarak onlara haketmedikleri değeri vermeyin.illakide cevap verecekseniz benim gibi hakettikleri şekilde cevap verin.siz onları ciddiye alınca onlarda kendilerini bi şey zannediyorlar .(bir çin atasözü derki üç kuruşluk adama beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satar).Bu zatı muhteremlerin anladığım kararı ile işleri mixer olarak çalışmak. zaten yeteri kadar işimiz var birde bunlarla uğraşmayalım.Sevdalı rumuzlu şahıs zannedersem mesajı aldın. hadi canım hadi.....


samsun17.dönem
Kapalı
16 Mayıs 2007 14:36

sevdalı sana mesajımı aldınmı? diye sorarken aslında senin bu yazdıklarımı anlayamayacağını tahmin ediyordum.Yani beni tahminimde haksız çıkarmadın.Şimdi sana bir evvelki yazdıklarımı yada seninle ilgili yazdıklarımı açıklayayım:1-yukarıda yapmış olduğum açıklamada amacım ne seni nede senin gibileri kendime muhatap alıp konu hakkında cevap vermek değil.2-SANA VERMEK İSTEDİĞİM MESAJ SUYDU:FORUMUN BU KISMI POLİSLERE AİT.SEN VE SENİN ZİHNİYETİNDE OLANLAR(VE POLİS OLMAYANLAR) BURAYA AİT DEĞİLSİNİZ.İÇİNİZDEKİ ÖN YARGIYA DAYALI KİN VE NEFRETİNİ ALIN BAŞKA YERDE KUSUN.ÇÖPLÜK ÖRNEĞİNİDE BU YÜZDEN VERMİŞTİM.(neden büyük harflerle yazdığımı anlamışsındır heralde)3-oradaki yapmış olduğum açıklamalar genelde meslektaşlarıma hitaben yazılmıştır.seni ilgilendiren sadece ilk ve son paragraftır.Amna dedimya senin hakkındaki düşüncelerimde beni haksız çıkarmadın.inanıyorum ki sen bu yazdıklarımıda anlamayacaksın ve yine konu ile ilgili bana cevap yazma gereği duyacaksın. son bir notta buradan editöre. Editör bey;biz bu forumu kendi aramızda yani meslektaşlarımız arasında bilgi alış verişinde bulunmak varsa bazı sıkıntılarımızı paylaşmak ve meslek içi ve dışı konularda paylaşımda bulunmak için olduğunu zannediyorduk.hiç bir zaman teşkilatın içerisinde meslektaşlarımız tarafından problem olarak algılanmamış,ancak mensubumuz olmayan bazı kişiler tarafından sırf kafa karıştırmak amacı ile ve provakatif amaçlı olduğu ayan beyan belli olan ve bizlere karşı husumet beslediği belli olan bazı kişilerin açmış olduğu ve yorum yaptığı bu tarz konu başlıklarını forumdan kaldırmanız gerektiğini düşünüyorum.zaten bununla ilgili olarak forum editörünün görevleri bölümü madde 2 sizlere bu hakkı veriyor.lütfen gereğini yapın.._


hristo
Şef
16 Mayıs 2007 14:51

Bu ulkede holdingler , bankalar deveyi havudu ile gotururken,

hersey cozuldu de belediye otobus ucreti tartısılıyor ise,bizler buyuk goturmeleri hep gorecegiz demektir.

Polis binsin ne olacak, polise gıcıgı olanlar bunu bilerel gundeme tasıyor.

Vatan polisin bilet parası ile batmaktan kurtulacaksa, zaten batmıstır o devlet.

Gereksiz gundem yaratmayalım.


turkeypol
Yasaklı
16 Mayıs 2007 19:10

sevdalı polisin görev haricinde kullanması zoruna gitmiş ama ;

Evet, araç devletin aracı. Örneği de olayın kedi-ciğer olayı olmadığını anlatmak için verdim.

devletin aracını kendi hizmetine kullanmak nedir? o benzin de kimlerin hakkı var? bunu düşün bence bir daha yorum yapmazsın !


turkeypol
Yasaklı
17 Mayıs 2007 10:36

sevdalı sonuç olarak bu devlet için çalışıyoruz bazıları gibi yatarak sefa sürerek değil bence cefasını çekerek paramızı kazanıyoruz bırakta çalışmadığımız zamanda binmek hakkımız olsun..


kalles75
Aday Memur
17 Mayıs 2007 11:22

belediyelerin ve devletin bütün araçları benimdir istediğime istediğim zaman binerim feristahı karısamaz...bu kadar


kalles75
Aday Memur
20 Mayıs 2007 19:30

elbette süphen mi var benim yok...çünkü ben devletim sokaktaki devlet


tncy
Memur
21 Mayıs 2007 00:15

bence bu soruyu soran kişinin gelip bu ortamı yaşasin, neden için birörnek. polis memurununn sabit bir iş yeri yok. günde 4-5 yer değiştirmen gerekiyor. her memura bir araba verilmeyeceğine göre. yorumu sana birakıyorum. nedense biraz kıskançlık sezdim


kademX
Şef
21 Mayıs 2007 22:10

Sevdalı (Ve Sevdalı gibi arkadaşlar) seni uyarıyorum. Bugüne kadar mümkün olduğunca yazışmalarını engellememeye ve anlayış göstermeye çalıştım, Ancak; Bundan böyle Emniyet Hizmetleri forumuna girerek, teşkilat mensuplarını provake edici yazışmalarda bulunman halinde üyeliğin iptal edilecektir. Lütfen, Polisleri hasım olarak görüp, burayı içini boşaltabileceğin bir yer olarak görme "SEVDA"ndan vazgeç. Lütfen.


mhmt_25
Aday Memur
24 Mayıs 2007 12:21

arkadaslar geçen mecdiyeköyden pendiğe giden çift katlı otobüslerden birisine bindim polistende ücret alıyoruz çift katlılar ücretli dediler bu konuda bir bilgisi olan varmı?


turkeypol
Yasaklı
24 Mayıs 2007 14:16

mhmt_25

onların işgüzarlığı bizede demişlerdi çıkar demiştik bu konudaki dayanağını çıkaramamıştı tabiki.tüm toplu taşıma araçları ücretsizdir.


yhkan
Kapalı
31 Mayıs 2007 18:04

Peki sivil olarak çalışan memur arkadaşlar ne yapacak bu bir?

İkincisi sivil iken bir olayla karşılaştığınız zaman arkanızı dönüp gidiyormusunuz.Hayır!

Polis her zaman söylüyoruz 24 saat görevlidir.

Sivil ikende bir suç işlendiğini gördünüz yada cinayet bu sizin vicdanınıza kalmış bişey ama müdahale etmeniz gerekmektedir.

Bunun içindirki bu duruo polislerin en doğal hakkı.

O zaman resmi olupta mesaisi biten evine giden arkadaşlarda ücret ödesin nasıl olsa mesaisi bitmiş.

Bu hak bana devletim tarafından verilmişse bunu kullanmakta en doğal hakkım.

Her polisin altında şahsi arabası yokki.

Çoğu zaman devletin işini kendi imkanları ile yapması gerekmektedir.Heleki sivil çalışan arkadaşlar.

Bari oldu olası görev kağıdı ile gezelim.Bakın ben bugün görevliyim otobüslere para vermiyecem yarın izinliyim para verebilirim diye.

ARKOZ Bence siz vicdanınızın sesini asli görevlerde dinleyin gerisi önemşi değil.Sonuçta bu hak size verilmiş.Ha kendi şahsınıza ister para ödeyin ister ödemeyin o size kalmış bişey.


yhkan
Kapalı
31 Mayıs 2007 18:09

Bu konuda eleştiri yapıp bende resmi iken para vermiyorum sivil iken veriyorum vicdanlı olmalıyız diye sosyal mesaj veren ARKOZ Rumuzlu kişi saçlandırma merkezi reklamı yapıp konu açıyor.Emniyetin saçlandırma merkezi diye bir birimimi var.Allah allah.Benim neden haberim yok bundan?

Bakın işte Sevdalı sizin gibi yorumlar yapan arkadaşlar nasıl çıkıyor?

Belkide adam sivil esnaf birde damardan girmiş.Konuyu açarken.Yok mesleğimiz böyle sitresli falan.%30 kapmanya yapmışlar birde.

Az önce dediğim noktaya geldi.

Her polisim diye yazan polis,her askerim diye yazan asker çıkmıyor malasef.


rtuna75
Şef
02 Haziran 2007 19:22

bence polisin maaşına ulaşım ücreti diye ekstra para verilmeli. örneğin 100 ytl. ve herşeyede ücretli binmeli. problem çözülür heralde ozman.

Toplam 36 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi