Editörler : F16 Gökçen
12345678910111213»

Dark_Horse
Aday Memur
17 Ocak 2008 13:55

Konunun çok yavaş ilerlemesinden ötürü sanki kimse ilgilenmiyormuş gibi bir hava var acaba bu mülakata katılımın az olacağına yorumlanabilir mi?

Öte yandan maaş şartları İstanbul olması gibi dezavantajlar bence katılımı baya etkileyecektir.


izes
Şef
17 Ocak 2008 15:01

bencede arkadaşlar bu foruma hiç ilgi yok ...beni de çok düşündürüo bu maaşla isatanbul da ne yapılır die ama başlangıç işte.bir de iç kontrol falan alınır mı bunda?


iibf_esk
Şef
17 Ocak 2008 18:20

umarım katılım az olur:) arkadaşlar bi geçelim zaten iş teklifi yaptıklarında maaşı net bi şekilde söylerler. herkes bir sey sölemiş çünkü maaş hakkında.

17 Ocak 2008 21:07

bakın istanbula alımlar olacak ve genel müdürlüğe de alım yapılacak.Genel müdürlük pozısyonlarını ben size söyleyeyim.Mali tahlil(fena değil),hazine(super),iç kontrol(sabır ya sabır),dış işlemler (çok eğlenceli ve zormuş),pazarlama(çok rahat:):),finansal yönetim(çok havalı),

bu departmanlarda çalışacaksınız.....

şubelerde çalışacak arkadaşlar operasyon=gişe ve çok zor benden söylemesi ama operasyoncu olursanız her şeyi öğrenirsiniz buda avantajı....Şubede servis görevlisi pazarlamada çalışacak arkadaşların uzman yardımcısı pazarlamadan farkı yok...

Hepiniz için hayırlısı olsun.......


izes
Şef
17 Ocak 2008 21:53

FİDELCASTRO,

hazine de ne iş yapılıo biraz bahseder msin?sanırım sen halk bankasında çalışıyorsun..


want-mfa
Şef
17 Ocak 2008 22:09

hazine adı üzerinde. halkbankın paralarının yönetim yeridir. hazine işlerinin yürütüldüğü yerdir. Hazine Müsteşarlığının yaptığı ihalelere katılmaya yönelik çalışma yapar. borsayla yakından ilgilenir.tam anlamıyla iktisadi bir bölüm, adı üzerrinde zaten, parasal işler. uluslararası ekonomik ilişkileri dış işlemler ile yürütür. sağlam mekan. meclisi mebusan caddesindedir, salıpazarında. karizmatik bölüm. süleyman aslan başındadır hazinenin. mülakattan tanırım kendilerini. saygılarımı sunarım. iyi bir genel müdür yardımcısıdır.

fidel, heralde genel müd'e de alcaklar. ist'a taşınıyo zaten. iki tane genel müdürlük ek hizmet binası var ist 'da (gayrettepe ve salıpazarı)

maaşları anlattık o kadar, hala anlamayanlar var sanki. eğer hiç dil tazminatı almazsan eline tek maaşlarda 730 geçer stajer uzman yard'nın. eğer alıyosan-benim gibi B grubundan 220 daha ekle, eder 950. çift maaşlarda iyi oluyo. 1 Ocak'ta benim hesabımda 1750 vardı. heralde açıktır durum. değilse o haa artık.

ayrıca buraya kimse yazmaz. bizim gibi üşü gücü olmayanlar yazar. türk milleti işte. yardımseverdir çok. deneyimlerini bilgilerini paylaşmayı sever. işe girince daha iyi anladım bunu.


iibf_esk
Şef
17 Ocak 2008 23:28

peki mülakatta hangi birimde çalışmak istediğiimiz sorulurmu yoksa onlar uygun gördükleri yerlere mi yönlendirirler


want-mfa
Şef
18 Ocak 2008 00:38

şimdi kpss63'e göre aldılar. yani büyük olsalık pazarlama ve istihbarat-mali tahlil bölümüne alacaklar uzman yard'larını. hazine dış işlemler finansal yönetim gibi bölümlere almazlar diye düşünüyorum. çünkü onların puan türü kpss63 değildi geçen ağustos-eylül dönemindeki alımda. şimdi belki sorarlar. yönlendirme olur tabi, eğer kabul edersen. sonuçta zorla imza attırtmıyolar kimseye. hadi başarılar herkese, özelliklede işe alınmayı isteyenlere.


izes
Şef
18 Ocak 2008 00:39

want_mfa

sağol bilgiler için...


dilemma*
Memur
18 Ocak 2008 12:28

Şu anda halk bankasında çalişan arkadaşlar, bilgisi varsa cevaplayabilirler mi acaba, işten ayrılmamız durumunda ne kadar tazminat ödüyoruz ve işe girdikten ne kadar süre sonra tazminat ödemeden ayrılabiliyoruz?

Bir sorum daha olacak, genel müdürlük binasında mı istihdam edileceğiz yoksa muhtelif şubelere mi atamamız yapılacak?

Şimdiden teşekkür ederim, iyi çalişmalar..

18 Ocak 2008 13:15

want mfa bakıyorum fikir değiştirmişsin geçen gün sadece pazarlamacı alınacak diyordun.Bu sefer araştırma yaptın da ona dayanarak mı söylüyorsun?hem mali tahlil hem pazarlama diye?


want-mfa
Şef
19 Ocak 2008 00:55

ee yani araştırdık tabi, ağustosdaki alıma baktık. şimdi kpss63 ile sıraya koyduğun adamı hazineye dış işlemlere finansal yönetime koyamazsın, mantııgg olarak büyük olasılık pazarlamacı yapcaklar çoğunu. çünkü eksik orda.

bankanın müşteri temeli var belli bir düzeyde. ama yetmiyo tabiki, arttırmak gerek. fazla müşteri zarar getirmez. zaten HB'de pazarlama bölümü bile 2001'de felan kurulmuş. yani 6-7yıllık bir şey bu pazarlama Halkbank için.


want-mfa
Şef
19 Ocak 2008 01:00

dilemma şimdi valla ilanı okusaydın dikkatlice, sorma gereksinimi duymazdın. yazıyo ilanda, Genel Müd. ve şubeler (İst'dakilere).


mutlakbutlan
Memur
19 Ocak 2008 17:48

arkadaşlar mulakat yerie nasıl gidicez ?

otgardan nekadar uzaklıkta ?


want-mfa
Şef
19 Ocak 2008 19:33

@mutlalbutlan; eğer direkt olarak mülakat yerine gitceksen sorun yaşamazsın zaten. servislerle ulaşırsın. gayrettepe'de gircen sanırım. zaten bilinen bir yer. şişli'de, ali sami yen'e çok yakın olduğunu duymuştum. sorun yaşamazsın ulaşımda.

bankadan da bi haber verelim bu arada. mülakatına gireceğiniz kurum hakkında bir iki bilgi sizlere fikir verebilir.

"Bank of New York'tan sonra Citibank New York da 2006 yılında Halkbank'ın SWIFT ortamında gönderdiği USD ödeme emirlerinin otomatik işleme alınabilir olması ve uluslararası ödeme emirlerinin % 95 oranı üzerinde hatasız gerçekleştirilmesi nedeniyle Bankamızı mükemmellik ödülüne layık gördü.

15 Ocak 2008 tarihinde Bankamızda yapılan töreninde, ödül plaketi Citibank Finansal Kurumlar Müşteri Hizmetleri Birimi Yöneticisi Sn. Feza KARAOĞLAN tarafından Bankamızı temsilen Dış İşlemler Operasyonları Daire Başkanımız Sn. Suat KEPENEK'e takdim edildi."

şu vereceğim adreslere de bakmanızda yarar var sanırım. çünkü buradaki bilgilerden sorulmuştu mülakatta. bankanın tarihi gelişimi ve üst düzey yöneticilerin isimleri. yönetim kurulu üyeleri, genel müdür ve genel müd. yardımcıları. sacma sorular olarak düşünebilirsiniz ama işte bakıyolar, bunları araştırmışmısınız araştırmamışmısınız diye. mesala bana sormuşlardı birini, ben söyledim o kişiyle ilgili yazılanlardan biri iki şey, hoşuna gitmişti genel müdür yardımcısının da. yani bilmekten zarar gelmez değil mi? hoşçakalın.

:http://www.halkbank.com.tr/channels/1.asp?id=14

http://www.halkbank.com.tr/channels/1.asp?id=1144


iibf_esk
Şef
19 Ocak 2008 20:35

want-mfa çok saol ya sen olmasan bişey öğrenemeyecektik bankanın şartlarıyla ilgili:)


want-mfa
Şef
19 Ocak 2008 21:03

iibf-esk eyvallah arkadaşım. işte işimiz gücümüz yok burda böle bildiklerimizi aktarmaya çalışıyoruz. bize demişlerdi ki bankacılıkta bilgi paylaşımı çok önemlidir. geçirdiğim 3,5 ayda buna pek rastlamasamda, ben elimden geldiğince başkalarını aydınlatmaya uğraşıyorum.


iibf_esk
Şef
19 Ocak 2008 22:54

gerçekten de genel müd. yardımcıları yk üyelerinden sorabilirler. bana da mantıklı geldi. hem aynı üni.den mezun olduğum birkaç kişi var konu açılabilir gerçektende. en azından ben onların isimlerini aklımda tutmaya çalışacağım.


gono
Daire Başkanı
20 Ocak 2008 09:40

uzman yardımcılığı mülakatına giren yöneticilerle bir arada calışma fırsatı bulacagınızdan neden pazarlamayı istediğinizi anlatın,bunu ön plana cıkartın,

özel bankalardaki gibi yogun bi hedef baskısı yok

verilen hedeflerde tutacak düzeyde zaten (ben bunu kendi şubem için söylüyorum)

zaten önü en acık pozisyonda pazarlama bölümü çünkü siz iş getirmezseniz mali tahlil, dış işlemler, operasyon ne yapabilirki

banka içinde yükselemezsenizde Halkbankın verdiğinin iki katı ücretle tüm bankaların kapısı size acık,yeterki işi sevin


gazili2001
Kapalı
20 Ocak 2008 15:47

aekadaşlar

yanımızda bulundurmamız gereken ewraklae nelerdi yazarsanız çok sewinirim

ben yrn gidiyrm da acil cvp lütfennn........

Toplam 16339 mesaj
12345678910111213»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi