Editörler : F16 Gökçen

muvaco
Aday Memur
11 Ocak 2012 19:06

Arkadaşlar Albaraka türk hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.Öngörüşmeye girdim.mülakatta neler soruyorlar çalışma şartları vs.


sevimli_casper
Kapalı
12 Şubat 2012 15:42

kuzenimide sınav için aramışlar arkadaslar..

maaş ve çalışma koşulları nasıldır?

satış,pazarlama ve operasyon diğer bankalar gibimi?


mscud:)
Daire Başkanı
25 Temmuz 2012 15:57

evet şuanda kuveyttürkte memur maaşları ne kadar bilen yokmu


kılıç-82
Yasaklı
25 Temmuz 2012 21:17

albaraka türk insan kaynaklarının insana saygı ödülü vardır hemde birkaç kez üstüste. bu konuda sadece katılım bankaları değil tüm bankalar arasında ilk sıralardadır. özellikle işe giriş mülakat vs süreçlerinin sonuçlandırılması konusundaki hızı çok iyidir. bazıları gibi oyalamaz. çalışma şartlarını ise her bankanın internet sitesinde insan kaynakları bölümünde bulabilirsiniz.


merziyye
Kapalı
26 Temmuz 2012 00:16

insana saygı ödülünü albaraka gerçekten insana saygısından almıyor,

kariyer nette yapılan başvurulara hızlı otomatik cevap verdiğinden alıyor. Albaraka da zerre İnsana Saygı Yok. Bilgilerinize,,,


kılıç-82
Yasaklı
26 Temmuz 2012 16:54

merziyye:

artık merdiven altı diye tabir edilen en dandik firmalar bile kariyernetteki başvurulara direk otomatik cevapla dönüyor zaten. bu nasıl ödül sebebi olabilirki? ayrıca bu konuda albarakayı diğerlerinden ayıran neymiş? diğerleri saatte 50 km hızla, albaraka ise saatte 150 km hızlamı otomatik cevap yolluyor :)) güldürmeyin insanı.

kaldıki başvuruları incelemeden direk otomatik cevaplayıp olumlu olumsuz geri dönüş yapmadan hatta cv bile incelemeden bu sence insana saygımıdır? senin saygı anlayışın buysa mümkünse içinde saygı geçen bir kelimeye yorum yapma.

albaraka hakkında bende olumsuz şeyler sayabilirim, asla mükemmel olduğu söylenemez. ama kendi kişisel düşüncelerimizi genel bir gerçekmiş gibi yazarak burada iş bulma umuduyla yazıları okuyan arkadaşları yanlış yçnlendirmeyelim. zira bahsettiğim ödül konusu benim kişisel düşüncem değil gerçek bir olaydır.


ozlem53
Aday Memur
13 Aralık 2012 18:04

arkadaşlar finans katılıma ie başlamayı düşünüyorum sizce maaşı nasıl gişe departmanında? ayrıca başka avantajları ve getirisi var mı...

teşekkürler.


e1002c
Aday Memur
12 Mayıs 2013 10:52

bu bankalar hakkında bilgisi olanlar maaslari nasıl


anadoluteftiş
Aday Memur
29 Mayıs 2013 10:18

tabiki Kuveyt Türk


usi1907
Aday Memur
06 Haziran 2013 14:38

Sanırım en yüksek maaşı Albarakatürk veriyor..

Hani şu sınavını geçip Mülakatında da babamın işlettiği markette Alkol de olmasından dolayı elendiğim banka..


cansuusnac
Aday Memur
06 Ağustos 2013 17:33

merhaba yazışmaları okurken rastladım hala çalışıyormusunz kuveytte?

cemura, 16 yıl önce

bence katılım bankalarının hepsi iyidir. ben kuveyttürk de çalışıyorum . bence kuveyttürk bir numara , ben burada mevduat veya şube sayısı büyüklüğünden bahsetmiyorum. ortamı güzel hızlı büyür , her geçen gün kendinizi geliştiriyorsunuz. maaşları ortalamanın üstünde. yönetici ve çalışanları iyi.


ayselinizm
Aday Memur
11 Ağustos 2013 17:00

Bank Asyayı tek geçerim


akifdeki
Kapalı
09 Aralık 2013 22:11

bankasyada rahat çalışırsın diğer mevduat bankaları gibi relax lakin çapı belli..tfk katılım bankalarının en agresifi kasabilir hedef baskısı vardır kontrolsüz büyümekte. kuveyttürk standart hedef baskısı yok kariyer olarak soru işareti. albaraka diğerlerinden 5 sene geride. bankacı olucam diyorsan mevduat bankalarına başvurun..memur olamadım bankacı olayım diyorsan 4 den birine gir. pazarlamacıları standart üst yönetimleri bilgili ama personelden uzak diğer yöneticiler karnım tok olsun gönlüm hoş olsun anlayışında..


narin081
Memur
16 Aralık 2013 08:16

konuyla alakalı değil belki katılım miktarını en yüksek veren banka hangisi


vay1989
Aday Memur
07 Nisan 2015 09:51

merhaba,

hala Kuveyt Türk de çalışıyor musunuz ?

mciba, 16 yıl önce

arkadaşlar ben türkiye finans çalışanı olarak sadece şunu söylemek istiyorum önemli olan faizsiz sistemde çalışma isteğinizdir. eğer bunu istiyosanız sosyal haklar ve maaş olarak diğer bankalara göre maaşları daha iyidir. ama illaki tercih yap derseniz türkiye finans katılım bankalarının en büyüğü ve en hızlı büyüyenidir... bilmem anlatabildim mi?


vay1989
Aday Memur
07 Nisan 2015 09:53

merhaba,

hala çalışıyor musunuz Kuveyt Türk de ?

cemura, 16 yıl önce

bence katılım bankalarının hepsi iyidir. ben kuveyttürk de çalışıyorum . bence kuveyttürk bir numara , ben burada mevduat veya şube sayısı büyüklüğünden bahsetmiyorum. ortamı güzel hızlı büyür , her geçen gün kendinizi geliştiriyorsunuz. maaşları ortalamanın üstünde. yönetici ve çalışanları iyi.


ER-CAN
Şef
07 Nisan 2015 21:27

Her iki bankada çalışan ve birçok banka ile ilgili bilgi sahibi olarak Kuveyt Türk'ün iyi bir banka olduğunu söyleyebilirim.Bunu sadece çalışan açısından değil,müşteriler açısından da söyleyebilirim.Kuveyt Türk sizlere değer veren aile sıcaklığını yaşatan bir bankadır.Bu forumu okuyan herkes mutlkaka en az bir kere bir bankaya gidip işlem yapmıştır.Fakat Kuveyt Türk'e daha önce gitmeyenler var ise sabah kalktığında en yakın Kuveyt Türk şubesine gitmlerini tavsiye ederim.Farkı okuyarak değil,yaşayarak algılamak en güzeli.Bir de Kuveyt Türk'te "Senin Bankan" diye birşey var.Çok ilginizi çekebilir.O'nu da araştırmayı size bırakıyorum....

Toplam 57 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi