Editörler : Lanet


Kapalı
19 Nisan 2008 15:59

Bilgisayar şifresi nasıl kaldırılır?

Bilgisayara şifre koydum.Açılırken artık şifre ile açılıyor.Bu şifreyi nasıl kaldırabilirim?


crolyn_
Kapalı
19 Nisan 2008 18:11

bilgisayar açılırken f8 e basın güvenli kipe girin sonra denetim masası kullanıcı hesaplarından hesabınızı silin yeniden başlatın parolasız açılacaktır.


' GİRESUN '
Yasaklı
19 Nisan 2008 19:28

Eğer administratör olarak şfre koymuş iseniz şirfe kırıcı programınız yok ise format atmaktan başka çareniz yok


Serbest DELİ
Yasaklı
21 Nisan 2008 19:11

eğer normal şifre koymuşsan kullanı hesaplarından crolyn dediği gibi yaparsan düzeliir yalnız güvenli modda açmayı unutma

eğer ki biosa şifre koyduysaan pc kasasını aç bios pilini çıkar 1-2 dk dursun sonra geri tak tamamdır ;)


mnc32
Aday Memur
30 Nisan 2008 01:55

Başlat > Çalıştır > control userpasswords2 yazılıp enter'a basılır. Açılan pencerede "kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir." yazar. Alttaki kullanıcı listesinden , hangi kullanıcı ile sisteme giriş yapmak istiyorsak o kullanıcı seçilir ve "kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir." yazan kısmın yanındaki kutu işaretsiz hale getirilir. Tamam butonuna tıklayıp seçtiğimiz kullanıcıya ait şifreyi girdiğimizde işlem tamamlanmış olur. Sistemin sonraki açılışında belirttiğimiz kullanıcının oturumunun şifre sorulmadan , otomatik olarak açıldığını görürüz.


adıyaman02
Yasaklı
30 Nisan 2008 21:25

Bilgisayara denetim masasından kullanıcı şifresi koyduysan, bilgisayarın açılışta şifre sorarken, Ctrl+Alt+Delete tuşlarına iki defa tıkla açılan pencerede kullanıcı adı yazan yere administrator yaz şifre kısmını boş bırak bilgisayar açılır. Daha sonra denetim masası kullanıcı hesaplarından şifreyi kaldır.

Aynı işlemi güvenli modda başlatıp yapabilirsin

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi