Editörler : Pangaea
12345678910111213»

sos44
Kapalı
11 Kasım 2008 13:59

kimse girmesin şu lanet sınavaaaa


yasmin79
Memur
11 Kasım 2008 14:06

ahmet can hocam selam, sanrım siz de kriter ile çalışıyorsunuz, m-g arkadaşımız ölçme değerlendirme de bilgi hatası var demiş. siz rastadınız mı böyle bir soruna? panik oldum şimdi, gerçi elimdeki kaynağa güveniyorum ama yine de sorgulamakta sakınca görmüyorum.


yasmin79
Memur
11 Kasım 2008 14:10

sos44 :))) haklısın sanırım...


bayramic_bayro
Aday Memur
11 Kasım 2008 14:15

teşekkür ederim ahmetcan hocam.kriteri mutlaka inceleyeceğim. birde akademik yayınlar hakkında bilgi paylaşacak olan kimse yokmu? bu yayınlardan zorlandığımız alanlarda örneğin benim ölçme değerlendirme yardımcı kaynak olarak faydalanmak ne kadar doğru olur?


yasmin79
Memur
11 Kasım 2008 14:43

evet bende m-g arakadaşımızın cevep vermesini bekliyorum açıkcası, öyle çamur at izi kalsın der şekilde bu kaynağı kullanan kişileri panik etmenin gereği yok ama maalesef böyle şeylerde oluyor. belirttiğim gibi ben çalıştığım kaynağa güveniyorum.ve çalışmaya tam gaz devam edeceğim. ahmet can hocam teşekkür ederim. içimi rahatlattınız..


bayramic_bayro
Aday Memur
11 Kasım 2008 14:48

gncl...


Maske05
Müsteşar Yardımcısı
11 Kasım 2008 15:07

Geçit Yayınları Tuncay Dilci .

Reklam yapmıyorum :))Zaten şu anda yargıdan çalışıyorum.Şunu da belirteyim ahmetcan01 hocam Balıkkılçığı tekniği geçen yıl yargının baskısında varmış.İnceledim ve gördüm,siz de bir zahmet inceleyin...

Şu an güncel yargı modüler setten çalışıyorum...

Geçit Yayınları Tuncay Dilci

İşte size link.Bir bakın bakalım arkadaşlar ,almaya değer bir modüler set mi...

http://www.enkolay.com.tr/index.php?categoryID=200089

Görüşlerimiz paylaşalım bu yayın hakkında arkadaşlar.Tabi önce linke tıklayıp ordaki açıklamaları bir zahmet okuyun.Sonra da düşündüklerinizi yazın...


address
Aday Memur
11 Kasım 2008 18:28

ben sadece herkesin her sölediğine inanılmasın diye uyarıyorum herkesi, siz de çok iyi biliyosunuzki gerçek bilgiye ulaşmak çok zor, ayrıca takma isim konusunda neden üstüne alınanlar oluyor anlamadım, takma ad derken herkes buraya nick denilen takma adla giriyor zaten, benim anlatmak istediğim aynı kişinin farklı isimlerle girip reklam yapması, anlamak isteyen benim dediklerimi anlayacaktır, bir de benim ağzımdan hiçbir yayın çıkmadı ama siz ben yayın sölemişim gibi konuşuyosunuz, burda itham varsa o da sizinki..


Maske05
Müsteşar Yardımcısı
11 Kasım 2008 18:30

ahmetcan01 link sağlam sayfayı görmeniz gerekiyor.

Bu arada ben kimseye reklam yapıyor demedim,önyargılı yaklaşan arkadaşlar bana da reklamcı demesin diye dedim:)

amacım yardımcı olmak yani köstek olmak değil

saygılar...


Maske05
Müsteşar Yardımcısı
11 Kasım 2008 18:33

address hocam onlar kendini belli eder zaten eminim herkes neyin ne olduğunu anlayacak kadar dikkatlidir...


yeşimerol
Aday Memur
12 Kasım 2008 01:01

maske 05 hocam, evet çok doğru bende aynı yorumu yazdım buradaki herkes reklamcı ile paylaşımcıyı ayırabilecek kapasitede zaten. ve adress hocam, yani inanın yordunuz beni.hem ithamda bulunan _dilerseniz yazdığınız görüşlerinizi tekrar okuyun_ sizsiniz hala itham etmeye devam ediyorsunuz. nasıl bir çelişkisiniz siz? kişiler burada bir kaynağı tartışıyor, siz çomak sokuyorsunuz yasmin 79 hocamın dediği gibi çamur at izi kalsın. yapmayın hocam, kimse size zorla bizim çalıştığımız kaynaklardan alın demiyor. ama bir kaynak hakkında görüşünü belli eden insanlar için bu şeklide konuşmaya hakkınız yok. tekrar ediyorum burada bir fikir paylaşılıyor,ve rahatsız olan nedense sadece sizsiniz? bu sebeple ben bunun altında farklı şeyler ararım.Bu konuda sizinle aramızda daha öte bir iletişimin olacağını düşünmüyorum. Size sınavınızda başarılar diliyorum.


yeşimerol
Aday Memur
12 Kasım 2008 01:18

maske05 hocam verdiğiniz siteden kaynağı inceledim, yapılan yorumları okudum, konu anlatımı yorumları güzel, ama içeriğine bakmak gerekir. özellikle program geliştirme için yapılan anlatım iyi. benim bu yıl çalışmak için tercih ettiğim eğitim bilimleri seti kaynağımda eğitimde program geliştirme kitabıda oldukça iyi hazırlanmış. sizin önerdiğiniz bu kaynak elinizde varmı ? inceleme şansınız oldumu ?


address
Aday Memur
12 Kasım 2008 01:19

ya oofff anlamak istemiyosanız benim yazdıklarımı ben napim alla alla, size de başarılar..


address
Aday Memur
12 Kasım 2008 01:23

bu arada sınav formatı değişti biliyosunuz arkadaşlar eğitim bilimlerinden, hepimiz için en yararlı kaynaklar nuray senemoğlu ve özcan demirelin akademik yayınları, sorular bu kitaplardan araştırılıp soruluyor..


yeşimerol
Aday Memur
12 Kasım 2008 01:24

gncl...


yeşimerol
Aday Memur
12 Kasım 2008 02:16

arkadaşlar sayfada akademik yayınlarla ilgili olarak soru soran arkadaşımız bayramiç-bayro hocam, akademik yayınlarla ilgi düşüncem kpss ye hazırlanırken birçok akademik terim ve kuram içerdiği fazla bilgi yüklemesi bence, kafa karıştırıcı, ayrıca bu yıl sınavın formatı değişmedi değişen yanlızca bize heryeredn soru gelebileceği doğrultusunda oldu. Yani kemikleşmiş yayınları ve temcit pilavı gibi önümüze sunulan kalıp konu anlatımlı yayınları bir kenara kaldırmamız gerektiğini düşünüyorum.Bu doğrultuda akademik kitaplar bence kpss için çok abartı gelir diye düşünüyorum ama illa çalışmak isterim;

rehberlik -hasan tan-binnur yeşilyaprak

prog. geliştr-özcan demirel -selahattin ertürk

geliş-öğrnme-nuray sanemoğlu

ama yine de bu sınavlar için hazırlanmış kaliteli,güzel kaynaklar olduğunu unutmayalım, ben açıkcası akademik kaynakları KPSS için tercih etmiyorum da önermiyorumda.

Sınav sisteminin bu kişilere bağlı olduğu konusundaki söylentilerde,bana kalırsa sadece söylentiden ibaret.. bir sınav komisyonu olduğunu unutmamalıyız diye düşünüyorum.

herkese kolay gelsin...


address
Aday Memur
12 Kasım 2008 02:38

sınav sistemi bu kişilere bağlı değil, sınav komisyonu bu kişilerden de soru hazırlamalarını istiyor ve hazırlanan soru bankalarından sınav komisyonu istediğini seçiyor..


address
Aday Memur
12 Kasım 2008 02:57

Bu arada kendisi de akademisyen olan ve akademik gelişimini prof. dr. Özcan Demirelin yanında yapmış olan program geliştirme hocama danışma amaçlı attığım mailin cevabını aynen aktarıyorum:

"Biliyorsun bu sene özellikle eğitim bilimlerindeki soru yapısı değişti. Bu nedenle eğitim bilimlerine temel kaynaklardan çalışmanı öneririm. Prof. Dr. Dilek Gözütok'un "Öğretim İlke ve Yöntemleri (2007), Prof. Dr. Nuray Senemoğlu'nun "Gelişim Öğrenme ve Öğretim", Prof. Dr. Özcan Demirel'in "Program Geliştirme" ve "Öğretme Sanatı" Prof. Dr. Veysel Sönmez'in "Öğretmen El Kitabı" ve "Eğitim Felsefesi" kitaplarını önerebilirim. Bunun yanında tabiki dersanelerin deneme sınavlarına gir. Genel kültür ve genel yetenek için dersaneye gitmen iyi olur. Hızlandırılmış kursları önermiyorum. Karacan ve yeni acılan Pegem-A'nın KPSS kursları olabilir. Bu kurslarda deneyimli hocaları tercih edebilirsin. Şimdiden sana başarılar dilerim."

Kendisinden izinsiz aktardığım için mailini ismini yazmicam hocamın, kpss ye girecek arkadaşlara yol göstermesi açısından aktardım..


bayramic_bayro
Aday Memur
12 Kasım 2008 14:12

adress ve eşimerol arkadaşlar paylaştığınız bilgiler için teşekkürler akademik anlamda en iyi yol gösterecek kitapları önermişsiniz.

Bu yıl akademik kitaplardan da çalışılması gerektiğini düşünüyorum ama öncelikli olarak yine yardımcı kaynakların yani kpss için hazırlanmış kaynakların kullanılmasından yanayım. Sınav sisteminin eğitim bilimlerinde değiştiği bir gerçek çünkü ezberci ile yorumcuyu ayırt edecek sorular çıkacak bundan sonraki süreçlerde,sınav sorularını hazırlayan komisyonun bu doğrultuda bakıldığında herkesin bu yardımcı kaynaklardan çalıştığını düşünürsek sadece bu akaemik yayınlardan soru hazırlamayacağını da düşünebiliriz. neticede akademik yayınlar gerekli gereksiz çok fazla teferruat ile dolu,kısacası sınav mantığına çokta hitap etmiyor. Ben bu yıl şöyle bir plan çizdim öncelikle iyi bir eb setiyada iki+bol sorubankası ve yaprak test çözümü+yardımcı kaynak olarak akademik yayınları düşündüm. bakalım neler olacak.

Ayrıca dün dersahaneye giden arkadaşlarımdan bazı arkadaşlarımızın reklamı yapılıyor dediğiniz kriteri inceleme şansım oldu, fena bir kitap değil, konu anlatımları güzele benzyor, ama yinede detaylı incelemek gerek.

Şimdilik bukadar, herkese kolay gelsin


cndyfull
Müsteşar
12 Kasım 2008 19:04

2009 kpss için

Toplam 290 mesaj
12345678910111213»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi