Editörler : Pangaea
25 Temmuz 2009 00:01

yokum ben çok güzel söylemiş

4 netle üniverite kazanıp 4 senede almanca öğrenmediğiniz

ve maalesef bildiğiniz dilin kimsenin umurunda olmaması

o önemsiz dersinizin 33 saat girip cebinizi doldurmanızı sağlaması

bizim gözümüzdeki "gereksizliğinizi" yok etmez

33 saat ders demişken aklıma geldi... ek derse zaten ihtiyaç duymuyorum zira özel derslerden fazla fazla kazanıyorum ben...

pazartesi günü bir aylık bi özel ders maratonum başlıyo

hadi odag sen de piyasada almanca öğrenmek için yanıp tutuşan birilerini bul özel ders ver de göreyim...

ama gerek yok di mi:) sen haftada 33 saat derse giriyorsun zaten :p

haaa unutmadan :) sanırım bunu da 17 temmuzda yazmışsın sen

***************************************************

17 Temmuz 2009 19:01 Düzenle Sil

bencede* 50 kişi filan alaırlar gecen sene 74 üstü yerleşti ama bu sene bence çok kişi çalıştı,o yüzden yükselebilir.En azından kendi ünv.dem çok çalışanlar oldu.Ama galiba yanlış anlamadıysam yandal ataması da yapılacakmıış yandalı olanlar düşünsün onuda bence

*******************************************************

"bencede" denmez "bence de" denir

nasıl dilcisin sen yaaa :)))))))))))


odag
Kapalı
25 Temmuz 2009 00:11

sen yazdıklarımı okumadın galiba hocam ben zaten bisürü şirket kursu veriorum yani ne paraya nede ingilizce öğretmenlerinin gözünde deger kazanmaya ihtiyacım var ayrıca aile birleşimi sınavı denen bişey için 4 tane özel dersim var sen rahat ol.AYRICA 80 NETLE aNADOLU ÜNİVERSİTESİNE GİRDİM ben öyle 60 netlerle ingilizceye girenlerden diilim. benim girdiğim sene öğretmen liseli arkadaslarım erzuruma 60 netlerle gitti.sen benim yazdıklarımı düzelteceğine kendine bak.

25 Temmuz 2009 00:18

tamam arkadaşım

şu ingilizce çoooooooooooooook gereksiz bi dil

asıl önemli dil Almanca

zaten bu yüzden de sana 33 saat ders çıkıyo okulunda

( hiç kimseye gıcık olmam,ek ders muhabbetine gıcık olduğum kadar )

milli eğitim bakanlığı sırf almancayı bayrağındaki sarı kırmızı renkten dolayı öğretmiyo Almancayı yoksa herkes can atıyo almanca öğreneyim diye

Hükümetin ingilizce öğretmme hevesi tamamen Angelina Jolie hayranlığı yüzünden

sonraaaa

siz süper zekisiniz o yüzden almanca okudunuz

bizim zekamızda sorunumuz vardı 4 netle ingilizce okuduk

sonra sınıf öğretmenliğinden branşa geçtik hepimiz

KPDS den ingilizce çıkarılsın bulgarca yunanca ve almanca sorulsun

uzadıkça uzadı

sıktıkça sıktı yaaa


gurhann
Kapalı
25 Temmuz 2009 00:30

madmadworld hocam söylediklerinizin sonuna kadar arkasındayım

nedir bu İngilizce öğretmenlerine olan düşmanlık kardeşim hangi aşağılık kompleksinin ürünüdür bu?

bu arada odag isimli arkadaşım haddini aşmış biraz

odag kardeşim bak sana kardeşim diyorum

sizi ADAM yerine koyan yok okullarda gelip burda masal okuma millete.....


mehmeting002
Memur
25 Temmuz 2009 13:40

editörlere diyelim de gerizekalılar baslık acamasın.


kararsız28
Aday Memur
08 Eylül 2009 08:56

merhaba arkadaşlar bu formdakiler zannedersem ingilizce öğretmenleri.Sizden bi konu hakkında yardım istiyorum .ilgilenirseniz çok mutlu olurum.Ben bi şirkette sekretrlik yapıyorum.gelen telefonların yarısı dış ülkeden oluyo ingilizce konuşmam gerekiyo.çat pat anlaşıyorum ama bazen yeterli olmuyor.telefon görüşmelerinde bana yardımcı olur musunz.dialoglardan yazmanızı rica ediyorum türkçesiyle.ACİL cvplarınız bekliyorum.


rivayetinhikayesi
Aday Memur
08 Eylül 2009 10:35

--İngilizce Öğretmenleri İngilizce'den Dolayı Neden Dil Tazminatı Alırlar?--

Sizin gibiler sorsun diye alıyoruz:))


rain&snow
Aday Memur
08 Eylül 2009 14:36

bazı arkadaşlarımız demişki aöf liler baba derslerle kendileri evde uğraşmak zorunda kalıyorlar diğerleri ise okulda çok iyi hocalardan ders aldıkları için rahatlar. Bunu söyleyen arkadaşlar keşke gelip nasıl uğraştığımızı görseydiniz sunumlar hazırla raporlar hazırla. Bunlar tabiki güzel şeyler ve ben zevk alarak yapıyordum ama eğer hoca taktıysa hakettiğiniz notu alamaz hatta dersten kalabilirsiniz. Soruyorum aöf te hoca kaprisi çekme her ders için sunum hazırlayıp raporlar yazma sınavda en baba sorulara cevap verme( 2 soru veriyor hadi yaz yazabilirsen)var mı? Öyle hocalarımnız olduki en yüksek alanın notu 65 ti . Siz bu sorunları yaşıyor musunuz peki. Anadolu öğretmen lisesi puanına gelince evet bazı insanlar haketmeden puan alabiliyor ama daha öncesinde ortaokulda oraya girmek için oyunları feda edip çalıştı o kişiler. Bunu diyenlerin mantığına göre ohalde ing öğretmenliği mezunu 1. öncelik te olmasın bari diğerleri yüksek puan alırken düşük puanlı 1. önceliği olan atanıyor değil mi? Açıköğretime karşı değilim elbette ama öğretmen yetiştirken evde çalışma değil de toplum içinde olmak daha önemli geliyor bana. Sonuçta insanlarla iletişimi gerektiren bir alan bu. Madem açık öğretimle öğretmen yetiştiriliyor neden doktor olunmuyor.


zeynepp10
Genel Müdür
08 Eylül 2009 14:41

Anlaşılan konu, başlığın çok dışına çıkmış... Buarada dil tazminatı almasak, bu sefer; "İngilizce öğretmenleri İngilizce'den Neden Dil Tazminatı Alamıyor?" diye bir başlık açılırdı sanırım. Tartışılacak konu var tartışılmasına lüzum olmayan konu var... Tazminat alınması iyi bir şey değil mi? 30-40 da olsa ekstra bir gelir değil mi? Oyleyse neden burada bu bir sorunmuş gibi yazılıyor anlamıyorum. Lütfen bu konuyu başlara taşımayalım. Ben dayanamadım yazdım. Biz başlara taşıdıkça, derler ki, hmm doğru biz bu tazminatı bunlardan alalım bari, bu tazminatlarla birkaç yüz tane daha ücretli öğretmen çalıştırırız, derler. ona göre.


rain&snow
Aday Memur
08 Eylül 2009 14:44

Haklısınız hocam


no leaff clover
Kapalı
08 Eylül 2009 14:55

gereksiz saçma sapan bir başlık ancak her defasında da güncelleniyor..siz hak verseniz ya da itiraz etseniz nolcak.. alıyormuyuz alıyoruz..kendinizi yiyip bitirmeyin bu konularla..


ayçabb
Şef
04 Ocak 2010 15:05

konuyu açan arkadaşım şuna da sen cevap ver o halde:

kpss sınavında neden 1 ingilizce sorusundan puan alamıyor bu öğretmen???!!!


wormwood84
Daire Başkanı
04 Ocak 2010 15:40

bu başlığı neden kortlatıp da değer biçtiniz anlamadım ama...

şunu 2 cümleyle açıklayayım:

"biz TÜRK'ÜZ

anadilimiz de TÜRKÇE!"

dolayısıyla İNGİLİZCE her ne kadar bizim branşımız olsa da, biz bu dili native speaker gibi konuşup anlayamayabiliyoruz. bu da gayet normal! bu kadar...


ayçabb
Şef
04 Ocak 2010 16:57

soruma cevap alamadım

kpds'de kendi branşı için neden tazminat ödeniyor demişsiniz,kpssde neden kendi branşından tek bir soru çıkmıyor (diger ogretmenler kendi branşlarını çözüyorlar) diyorum anadil,native speaker,mother tongue falan diyosunuz!!!


/brilliant/
Kapalı
04 Ocak 2010 19:09

bir cevap da ben vereyim:) bugün üniversitelerin ingilizce öğretmenliği bölümlerinde ingilizce öğretmeni adaylarına ingilizce öğretmek için 1 yıl hazırlık okutuyorlar:)))işte sebep bu:)))))


executer25
Genel Müdür
04 Ocak 2010 20:56

Bende şunu sormak istiyorum Anadolu liselelerine giriş sınavına girip de kendi alanından 45 sorudan 25 tane bile yapamayan matematikçiler fizikçiler rehber hocaları v.s v.s dolu Acaba buna ne dersiniz?

Lise 2 de kaç kişi cesaret edip dil bölümüne gecebiliyor? Bizim havamız burda Kaç kişi alanından 90 ve üzeri net yapıp giriyor üniversiteye ? Herkes kendini geliştirmekle sorumludur bizi aldığımız 3 kurustan eleştireceğinize işinize bakın

son olarak kıskananlar çatlasın ;)))


wormwood84
Daire Başkanı
05 Ocak 2010 16:25

ayçabb

kızım sana söylüyorum gelinim sen işit hesabı yaptım ama siz üstünüze aldınız:) başlığı açıp da bizim tazminata kafayı takann aarkadaşlara ithafen yazmıştım ama..neyse.. sizin sorunuza bakalım hangisi cevap verecek?!


hvvocak
Şef
06 Ocak 2010 11:38

ortalıkta ingilizce bilmeyip tesadüfen sertifika falan almış bi sürü kişi ingilizce ögretmenliği yapıo ondandır bilenlere tazminat veriolar:)))

ayrıca biz bilen eğitimini almış ögretmenlerde açıkta beklioz işte çarpık sistemin sacmalıkları!!!!


therionsr
Şef
06 Ocak 2010 17:05

ne saçma yorumlar ya alan alıyor size ne siz ne kafa yoruyorsunuz..


ally3335
Yasaklı
08 Ocak 2010 00:45

yanılmıyorsam (yanılıyorsam lütfen düzeltin)bütün devlet memurlarının kpds'ye girme hakları ve hangi dilden girerlerse girsinler 70 puan ve üzeri aldıklarında(yanılıyorsam yine düzeltin) ek ödeme almaya hakları var.ve yanılmıyorsam kpds ingilizcenin dışında bir sürü dilden yapılıyor..yani arapça'dan sınava giren imam hatip'te çalışan arapça öğretmeniyle, fransızcadan sınava giren fransızca öğretmeninin, ya da dil eğitimiyle ilgili bölümden mezun olup kamuda bir şekilde işe giren bir memurun ingilizce öğretmeninden hiçbir farkı yok bu konuda.ingilizce öğretmeninden alıp veremediğiniz ne anlamadım bi türlü..bu sonuçta bir özlük hakkıdır..eşi çalışmayan bir memurun eş yardımı alması, çocuk yardımı alması nasıl bir haksa bu da bir haktır..ne demesini bekliyorsunuz öğretmenin "yok kardeşim bana böyle bi hak verilmiş ama ben bunu almam" mı demesini bekliyorsunuz? buna ek olarak da ister kabul edin ister etmeyin ama yabancı dil bilmek bir ayrıcaklıktır..bırakın o kadar artısı olsun :)

Toplam 124 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi