Editörler : crops35
01 Aralık 2008 21:10

Keçiören Belediyesi Zabıta Memuru Alıyor

http://www.kecioren.bel.tr/duyuru.asp


tweety_06
Aday Memur
01 Aralık 2008 21:12

herkese hayırl olsun


fatihahitaf
Kapalı
01 Aralık 2008 21:34

http://forum.memurlar.net/topic.aspx?id=563018

günaydın arkadaşım, inşallah sen kazanır da çalışırsın.. yukarda adresi var, ben daha önce duyurmuştum... hatta ne olduğunu bilmeden duyurmuşum.. benim valide benden sabırsız.. bana da o haber verdi..

ama yaşım 29 ve ben maalesef başvuramıyorum üstelik 1098 sıra ile.. 26 sene keçiörende yaşayan biri olarak nasıl koydu bir bilsen....

offfff offfff offfff


eros-1983
Müsteşar
01 Aralık 2008 21:36

fatih,

abi cok sukur hayattasin, gunlerdir bir tek mesajini gormedim forumda... Bu zabita alimini hatirlatmayin bana baktikca icim gidiyor... 6 ay ile kaybediyorum :(


ramazan.2121
Kapalı
01 Aralık 2008 21:39

eros geçenlerde ben sana sormuştum hatırlarsan belediye alımlarına başvurup kazanırsak ve işe başlarsak ösym tercih hakkımız yanar mı diye.bugün arkadaşın biri personel başkanlığına sormuş arkadaş zabıtaya başvuracak sonra ösym tercihlerinde hakkı var mı ordan istifa edip 399 a geçebilir mi diye adam yok demiş çocuk oyuncağı mı bu başvuramaz demiş nasıl iş bu arkadaşlar?


eros-1983
Müsteşar
01 Aralık 2008 21:41

bende osym ye sordum, osym de basvurabilirsin hic sorun olmaz dedi... hangisi dogru o zaman?


tweety_06
Aday Memur
01 Aralık 2008 21:42

bende önceden haber vermek isterdim ama yeni üye olduğum için 5 gün doldurulması gerekıyormuş. o yüzden biraz gecikti. ama ilgilenenler varsa haber vermek istedim


ramazan.2121
Kapalı
01 Aralık 2008 21:44

valla bilmiyom kardes açıkcası tedirgin oldum gerçekten yanarsa kötü olur.bence de ösym açıktan atamaya karışmaz ama arkadaşa personelin dediği çocuk oyuncağı değil bu demiş.arkadaşlar fikri olan var mı?nasıl anlayacağız bunu?


eros-1983
Müsteşar
01 Aralık 2008 21:50

ramazan bu is telefonla olmaz, birebir gorusmek lazim iki kurumlada ama asil osym ile gorusmek lazim, dpb linin gorev ve yetki alaninda olan bir konu degil cunku bu... ama memurlar.net te bir haber vardi bir ara, orda 2008 de yapilan degisiklikler ve sistemin aciklarindan bahsediyordu, orda da okumustum ben aciktan atamalara basvurmak ve atanmak, osym nin merkezi atamasina basvurmaya engel degil, yada tam tersi, osym nin sizi atamis olmasi aciktan atamalara basvurmaya engel degil diyordu haberde...


ramazan.2121
Kapalı
01 Aralık 2008 21:53

ÖSYM TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN KPSS TERCİH İŞLEMLERİ

Hem lisans hem de önlisans/ortaöğretim mezunları için KPSS sonuçları açıklandı. Çok kısa bir süre içinde boş kadro ve pozisyonların yer aldığı KPSS tercih kılavuzu ÖSYM tarafından yayımlanacaktır. Çok önemli olduğu için, bir hususu daha bugünden hatırlatmak istiyoruz.

9 Ocak 2008 tarihinde, KPSS yönetmeliğinde yapılan değişilikliğin 2008 KPSS sınavından sonraki yerleştirmelerde uygulanabileceği kararlaştırılmıştı.

NEDİR BU DEĞİŞİKLİK?

Önce iki teknik terimi açıklamak gerekmektedir.

Yerleştirme işlemi nedir? Boş kadroların yer aldığı KPSS tercih kılavuzu ÖSYM tarafından yayımlanmaktadır. Adaylar, ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden 15 tercihte bulunmaktadır. ÖSYM, bilgisayar ortamında, tercih ve puan üstünlüğüne göre adayları kadro ve pozisyonlara yerleştirmektedir. Bu işlem bir "yerleştirme" işlemidir.

Atama işlemi nedir? ÖSYM'nin yerleştirmesi kişinin o kadroya kesin olarak atanacağı anlamına gelmemektedir. Aday yerleştiği kuruma başvurmakta ve kurumda oluşturulan bir komisyon vasıtası ile adayın tercih kılavuzunda ilan edilen nitelikleri taşıyıp taşımadığına bakılmaktadır. Nitelikleri taşıyan adayların ataması yapılmakta, taşımayanların ise yapılmamaktadır. Kurumca yapılan işleme "atama" işlemi denmektedir.

Daha önce adaylar nitelikleri taşımadıkları kadro ve pozisyonları tercih ediyor ancak ataması yapılmadığı için yeniden tercih ve dolaysıyla yerleştirme işlemlerine katılabiliyordu. Artık bu yol kapatılmıştır. Aday, atansın veya atanmasın ÖSYM tarafından bir kez yerleştirilmiş ise 2008 KPSS3, KPSSP93 veya KPSSP94 puanlarını ÖSYM tarafından yürütülen KPSS tercih işlemlerinde kullanamayacaktır.

ÖRNEK 1: Aday düz lise mezunu olsun. Bilgisayar sertifikası aranan bir memur kadrosunu tercih etsin. Eğer aday atama sırasında kuruma gittiğinde bilgisayar sertifikasını ibraz edemezse "ilan edilen niteliği" taşımadığı için ataması yapılmayacaktır. Bu halde bu aday yanlış veya kasıtlı tercihi nedeniyle sisteme geri dönemeyecek ve 2010 yılının Temmuz ayına kadar ÖSYM tarafından yapılacak yerleştirme işlemlerine katılamayacaktır.

ÖRNEK 2: Aday önlisans mezunu bir tekniker olsun. Askerlik şartı aranan bir kadroyu tercih etsin. ÖSYM kişilerin askerliğini yapıp yapmadığını bilmediği için tercih ve puan üstünlüğüne göre yerleştirme yapacaktır. Aday eğer yerleşirse, kuruma gittiğinde askerliğini yaptığı gösterir belgeyi ibraz etmelidir. Eğer ibraz edemezse ataması yapılmayacaktır. Bu adayda örnek 1'de yer alan lise mezunu gibi bir daha 2010 yılının Temmuz ayına kadar ÖSYM tarafından yapılacak yerleştirme işlemlerine katılamayacaktır.

ÖRNEK 3: Aday lisans İktisat mezunu olsun. Bu aday İktisat-Maliye mezunu olma şartını arayan bir kadroyu tercih etsin. ÖSYM son yerleştirmeye kadar bölüm kontrolü yapmaktaydı. Ancak son yerleştirmede bundan vazgeçti. Buna göre ÖSYM sadece puan ve tercih üstünlüğüne göre yerleştirecektir. Bu aday, istenen bölüm mezunu olmamasına rağmen, puanı yüksek olduğundan yerleşirse ve ilan edilen niteliği taşımadığı için kurum tarafından ataması yapılmayacak, bu halde sisteme geri dönemeyecektir. Bu şu demektir: Bu aday bir daha 2010 yılının Temmuz ayına kadar ÖSYM tarafından yapılacak yerleştirme işlemlerine katılamayacaktır.

SİSTEMİN AÇIKLARI NE YAZIKKİ HALA VAR

Yukarıda yer verilen kısıtlama sadece ÖSYM tarafından yürütülen KPSS tercih işlemlerinde (memur kadroları ve 399'a tabi sözleşmeli pozisyonlar) söz konusudur. Bu nedenle, yerleşen aday ÖSYM'nin sonraki yerleştirme işlemlerine katılamayacak ama örneğin;

1- işçi kadrolarına

2- 4/B'li kadrolara

3- KPSS-A kadrolarına

4- Öğretmenlik kadrolarına

5- Mahalli idareler tarafından yayımlanan zabıta memuru ve itfaiyeci kadrolarına

6- Adalet Bakanlığınca yayımlanan tüm ilanlara

7- Askeri kurumlarca yayımlanacak tüm ilanlara,

başvurabilecektir.

İki Kez Yerleşememe kuralı sadece ve sadece ÖSYM tarafından yürütülen KPSS tercih işlemlerinde (memur kadroları ve 399'a tabi sözleşmeli pozisyonlar) uygulanacaktır.


ramazan.2121
Kapalı
01 Aralık 2008 22:04

eros bu yazıyı mı sölüyorsun?


eros-1983
Müsteşar
01 Aralık 2008 22:10

evet bu yaziydi kardes...


tweety_06
Aday Memur
02 Aralık 2008 16:16

arkadaşlar hangi belediye alım yapıcak biliyomusunuz idari memur olarak


tweety_06
Aday Memur
21 Aralık 2008 23:45

ZABITA MEMUR ALIMI İPTAL EDİLDİ.

İPTAL İLANI

Belediyemizde münhal bulunan 25 adet zabıta memuru kadrolarına, Dört Yıllık Yüksek okul mezunlarından 10, İki yıllık yüksek okul mezunlarından 5, Lise ve dengi okul mezunlarından 10 kişi olmak üzere toplam 25 adet zabıta memuru alımı ilanı İç İşleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün internet sitesinde ve Türkiye genelinde 28.Kasım.2008 tarihinde Akşam gazetesinde, mahalli olarak Anayurt gazetesinde yayınlanmış, 15.Aralık.2008 tarihinde de müracaatların kabulüne başlanmıştır.

2008 yılı KPSS sınav sonuçlarının asılları adayların ellerine ulaşmadığından bir kısım adayların müracaatları kabul edilememekte ve bu adaylar mağdur olmaktadırlar.

Bu nedenle;

Sınav komisyonumuzca , Belediyemizce açılmış olan zabıta memuru alımı ileri bir tarihe ertelenerek tüm sonuçları ile iptal edilmiştir.

İLAN OLUNUR

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi