Editörler : oto-danisman-expert

ayhi
Kapalı
30 Eylül 2009 09:52

yukarıda verdiklerim en düşük hacimli iki tsi motor hakkında idi, diğer tsi ve tfsi motorlar hakkında bilgi aynı sayfada mevcut


'Türker
Kapalı
30 Eylül 2009 19:41

sezercikkaplanparçası,

1.4 TSI motor VW 122 Hp dir, en yakın vw bayiine git sor,

TSI ilk önce 170 Hp çıktı hani şu meşhur sineğin kurbağayı çekmesi reklamında olan, sonra 140a çektiler birde 122 olanı var :))

Türkiye de daewoo chevrolet adına telif ödemektedir,

ayrıca size katılıyorum,

chevrolet hyundai lada kia ve çin arabalarından kaliteli Allah için ;)

şu yeni modelini beğendim ama cruzmuydu neydi??

Mesela benim övdüğüm orta sınıfın alabileceği markalar,

VW, ford, opel dir :))

chevrolet ile alıp veremediğimiz yok,

ama senin gibi şişirmeye gerek yok onu diyoruz :))

30 Eylül 2009 23:33

Arkadaş üşenmemiş hala cevap veriyor. Sen al gel o tsi' midir ne halttır. Ben bayramda otobanda jetta tsi' yi tokatladım. rüzgarımdan araba sağa çekildi diyorum. Geçerken 210'la geçtim diyorum. 220 yapacağım ama takosu kırılacak, araç garantide olduğundan daha basmadım diyorum. (Bu arada senin vörkswagenn marka kaplumbağanıza bile 2 yıl garantiyi zorla verirlerken, GM Lacetti dahil diğer markalarına güveniyorki 5 (yazı ile beş) yıl garanti veriyor) Sizin wv'nizin kıyaslanabileceği arabaları ben söleyeyim. reno 12, ford taunuz, tofoş kuş serisi, cocoziyotomo, ıvır zıvır :)) Hala daha Chevrolet markasını kötülüyorsunuz. Ya arkadaş senin atası kaplumbağa olan aracınla alıp veremediğim yok ama bir iddia atıyorsun ortaya. GM markaları kötüymüş :)) Cadillac, Hummer, Saab, GMC, Opel hepsi bir GM aracı. Onlardamı kötü? Sizin vw grubunun hiçbir aracı GM'nin hiçbir aracı ile boy bile ölçüşemez.

Arkadaş senin iddianı İzmir Torbalıdaki General Motors Türkiyedeki genel müdürlüğe sorduk soruşturduk. Abi siz daewooya paramı ödüyonuz diye adamlar bir taraflarıyla güldüler. daewoo diye bir fabrikayı korede GM General Motors kurmuş, dünya krizinden dolayı birkaç sene önce General Motors korede kurduğu fabrikaları almış. Halen kore ve civarında marka bilinirliği nedeniyle daewoo ismi kullanılmaktadır. Şu an yollarda gördüğünün Chevrolet'lerin hiç birinin daewoo ile alakası yoktur. Alakası eskiden daewoo fabrikası olan kore fabrikalarında üretimi General Motors markası adı altında devam ediyor ve dünyanın her yerine Chevrolet markası adı altında satılıyor. Aynı fabrikalarda Opel marka araçlarda üretiliyor. Onlardamı kötü yahu? Artık, bu arkadaşların Chevrolete sataşmalarından bıktım. Oto sanayi sitelerini gezin ve chevrolet marka araçların sağlamlığını oto tamirhane ustalarından dinleyin. Özellikle Lacetti markası en az sorun çıkaran ve en sağlam otomobiller olduğunu oto sanayideki ustaların yorumlarından dinleyiniz. Ve sizi www.chevrolet.com.tr sitesine davet ediyorum. Yeni teknolojiyi burdan takip etmenizi öneriyorum. Şimdiki son moda elektrikli otomobiller. Bu dönemde Chevrolet tarafından ileri teknoloji ürünü olarak üretilen benzinli motorlarına fabrikasyon olarak garantili LPG sistemi ile hem temiz çevre dostu yakıt kullanımına hemde ekonomi açısından faydalı ürünleri piyasaya sunmaktadır. Yakın gelecekte Chevrolet Volt marka elektrikli otomobiller piyasaya sürülecek. Sizin o tsi diye bir sürü rakam saçmalığı için diyeceğim şu. Kardeşim sizin o markanız niye Dünya markalar pist yarışında (WTCC) esamesi okunmuyor? Ona cevap veriniz.

Ayrıca, ben vw grubu bir araç binmem. hepsi paspal ve hepsi aynı direksiyon, havalandırma delikleri, koltuklar. touran, jetta, passat, polo, golf hepsi üç aşağı beş yukarı aynı araçlar. Siz bunlara dünyanın parasını bayılıyorsunuz. Sonuç sıfır. Servislere ödediğiniz paranın haddi hesabı yok. Bir keresinde Touran alalım dedik. Sol ayna camına işçilik dahil 200 kusur TL, klimatronik gösterge içinde işçilik hariç 800 TL ücret istediler. Siz bizleri enayi falanmı sanıyorsunuz kardeşim? vw grubu araçların Türkiyede satış şansı bile yok. Üç beş marjinal grup alır. alanın elinde patlar anladınızmı? hadi sağlıcakla kalınız.

Cruze'ye sataşmaktanda vazgeçin. Şu anda Türkiye'de en çok satılan sedan aracı!!!! Senin vw nerelerde?


'Türker
Kapalı
01 Ekim 2009 00:04

01 Ekim 2009 21:30

Aon mesajdaki arkadaşın bu yazıları ile kültür oranını anlamak zor olmasa gerek. Böyle adamlar buralara gelip kendilerinin ne olduğunu gösteriyorlar. Anlayana.

01 Ekim 2009 21:43

Matematik_01 arkadaş. Sende nisanda almışsın aracı hayırlı olsun. Bizde nisan ayında aldık ama henüz 3.000 km yaptık. Sen maşallah 20.000 km'yi devirmişsin. Lpg sistemde bazen atik değil şeklinde geçmiş mesajını gördüm. Biz aracı satın aldığımızda Bayi Satış Temsilcisi aracın ilk 2.000 km'de fazla yakacağını bunun normal olduğunu ve daha sonra yönlendireceğimiz Lpg bayisi ile ince ayar yapılacağını böylece daha iyi sürüş sağlayacağından bahsetmişti. Ben henüz Lpg ince ayara gerek duymadığım için götürmedim. Bayi ilede görüşmüştüm bu konuyu zaten. Çok memnunum, hem atak, hem hız ve hemde çok ekonomik bir tüketim oranına sahibim. En son sabit hız 80 veya 90 km/h ile km'de 0.10 kuruşa kadar düştü. 1.300 kg'lik dev çelik yığını bir araç için mükemmel bir performans bu. Senin aracın için ilk 2.000 km'den sonra ince ayar için bilgi vermedilermi? Vermedilerse söylediğimi dikkate al. Aracı aldığın bayinle görüş, Lpg bayisinde garantiden son ince ayarlarını yapsınlar. O zaman atik değil sorununu tamamen çözmüş olacaksın. Sıfır araçta lpg ince ayarlar tam yapılmayabiliyor. Bu arada Chevrolet marka araçlarda bu kadar düşük tüketim oranları uçuşurken, diğer kendini concon zanneden ama aslında concon filan olmayan para tuzağı markalar kaç yakıyor acaba? En düşüğü 0.25 veya 0.30 kuruştan başlar :))) Benzinli olanları düşünemiyorum bile 0.40, 0.50 kuruş yakıyor kesin :)))


'Türker
Kapalı
01 Ekim 2009 22:21


'Türker
Kapalı
01 Ekim 2009 22:23


eğitimci311
Daire Başkanı
01 Ekim 2009 22:52

01 Ekim 2009 23:04


ergun
Müsteşar
01 Ekim 2009 23:07

Provokatif içerikli mesaj yazan üyeleri bir daha uyarmayacağım bilginiz olsun...


'Türker
Kapalı
01 Ekim 2009 23:31

En son sabit hız 80 veya 90 km/h ile km'de 0.10 kuruşa kadar düştü. 1.300 kg'lik dev çelik yığını bir araç için mükemmel bir performans bu.

DİYE YAZMIŞ PEK Bİ KÜLTÜRLÜ! VATANDAŞ,

Bakın provokatif olarak yazmıyorum,

eğer 1300 kiloluk arabası şehir dışı bile olsa bu kadar yaksın 90la giderken,

arabamı hibe etmessem namerdim..

KESİNLİKLE YALAN !!!

01 Ekim 2009 23:44

Sıfır alındığı günden beri Benzin istasyonlarından aldığımız faturaları yaptığımız tüm kilometreye hesaplandığında ortalama değer bu çıkıyor arkadaşım. İstersen Noter onaylı yapalım. Hem Chevrolet'in reklamı olur :) Diğer oto forumlarını gezde avrupa versiyonu Chevrolet'ler kaç para yakıyormuş öğren. Seninki çok yakıyor galiba!!

Provokatif biri olduğun herkes tarafından tescillenmiş bir şahsın hala daha forumumda sataşmasını artık kabullenemiyorum. Yok mu bir Allahın kulu şunu atsınlar burdan yahu?


'Türker
Kapalı
01 Ekim 2009 23:49

cahilliğin buradan belli,

bir defa araban kesin sıralı sistemlidir ve sıralı sistemler belli bir miktar benzinde yakar,

iddia ediyorum,

kanıtla sanaarabamı vereceğim..

provokatör sensin ayrıca,

diğer başlıklara yazdıklarınıda görüyoruz ...


'Türker
Kapalı
01 Ekim 2009 23:52

''Provokatif biri olduğun herkes tarafından tescillenmiş bir şahsın''

pardon kim tarafından ne zaman nerede ??

saçmalama..uydurma..

konu VW ileford olunca milliyetçilik yapın ford alın de,

konu chevrolet olunca savun,

o zaman git fıat alda ne kadar milliyetçisin görelim ??

01 Ekim 2009 23:55

Benzinde dahil dedim! Ayrıca senin 14binlik hurdana ihtiyacım yok. Benim aracın 3'te biri etmeyen aracı ben napayım? Artık bu forumdan gitsen diyorum.


'Türker
Kapalı
01 Ekim 2009 23:58

babanın forumumu şaşkın :))

kimi nerden kovuyorsun sen, yalancı,

100 bin yakıyormuş :)))))


'Türker
Kapalı
02 Ekim 2009 00:00

Satar parasını veririm olmaz mı :)))))

02 Ekim 2009 00:04

türker efendi artık sabrımı taşırmaya başladın. Gitsen iyi olacak. Kişilik haklarıma saldırmaya başladın. Hakkında iyi olmayacak. IP adresini tespit ettirip savcılık kanalıyla kişiye hakaret davası açarım süt dökmüş kediye dönersin. Efendiysen efendiliğini bil terbiyesiz.


'Türker
Kapalı
02 Ekim 2009 00:06

terbiyesiz sensin kişilik haklarına hakaret edende sen,

kabulüm mahkemeye ver, hem senin iddaanın mesnetsiz olduğuda ortaya çıkar :))))

Henüz dünyada 1.6 motor olup 1300 kg lık kasa çekipte 100 kuruş yakacak araba icat edilmedi :)))

Toplam 175 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi