Editörler : supporters.
30 Ocak 2006 16:13

memurlar net gelir uzmanlarından ne istiyor

Gelir uzmanlığı mesleği ile ilgili ne kadar konu açsam hemen siliniyor tüm gelir uzmanı arkadaşlar prıtesto edelim

30 Ocak 2006 16:18

Amaç birtakım memurlara şirin gözükmekse yanlış bir yoldasınız yada sizde maliyede çalışan bir memur olduğunuz için tahammül edemiyorsunuz sonrada fikirlere saygılı olduğunuzu savunuyorsunuz

Ne kadar engellemeye çalışırsanız çalışın haklılığımızın önüne geçemeyeceksiniz ve kim siliyorsa bu yazıları esefle kınıyorum


EnginVural
Genel Müdür
30 Ocak 2006 17:45

Arkadaşım;neden bu kadar gerildin bilmiyorum. Ama bence tepkini öfkeli bir şekilde dile getirmektense daha uygun bir üslupla kendini ifade edersen karşındakilerin senin sorununa yaklaşımları da daha farklı olacaktır. Konu başlıklarının silinme nedenini bilmiyorum, ama son günlerde sıkça yaşadığımız bir sorun sürekli yeni başlıkların açılması ve bir başlık kirliği oluşması. Özellikle aynı konuyla ilgili konu başlıkları açıldıkça, forum üyelerinin şikayetleriyle de etkisiyle, forum yöneticileri gereksiz başlıkları siliyorlar. Bir de üslup ve içerik var tabi.

Lütfen, doğrudan bir tartışma havasına girmeden önce ilgili arkadaşlarla mesele hakkında görüş ve ondan sonra uygun gördüğün şekilde hareket et. Ben gelir uzmanlarına yönelik olumsuz bir tutum sergileneceğini düşünmüyorum. Ayrıca "gelir uzmanlarına karşı cephe alıp birtakım memurlara şirin görünmek" gibi bir denklem kurulabileceğine de inanmıyorum. En nihayetinde bu grupların hepsi kamu çalışanı ve bence kamu çalışanları arasında bu tip sürtüşmeler olması hiç uygun olmaz.

Naçizane kendi fikirlerimi belirtmeye çalışıyorum. Umarım yanlış anlaşılmaya mahal vermemişimdir. İyi çalışmalar.

30 Ocak 2006 18:02

sayın Engin vural bu forumda ne zaman gelir uzmanlarının sorunları ile ilgili bir başlık açtıysam silindi ve uslubunda da bir yanlışlık yoktu senin bilmediğin hesaplar var


otomobilci_x
Daire Başkanı
30 Ocak 2006 18:05

memurlar netin gelir uzmanlarına bakış açısı son derece bellidir. arkadaşlar. bu konuda kendilerine yazdığım yazı attığım mail sayısı belki 100 olmuştur (yanlış anlaşılmasın eskıden atıyorum baktım nafile artık uwraşmıyorum).

ŞUNU UNUTMAYIN Kİ MEMURLAR NET BİR TİCARİ KURUM.

VE KENDİSİ İÇİN NE ÖNEMLİYSE YANİ NEYİN REYTİNGİ YÜKSEKSE ONA PİRİM VERİR.

BEN BU KONUDA KENDİMCE EMİNİM.

BUNU KONUDA GELİR İDARESİ YENİDEN YAPILANIRKEN HERKESİN FİKİRLERİNİ (HAKLI HAKSIZ AYIRMADAN HERGUN ANA SAYFADAN YAYINLAYAN MEMURLAR NET) GELİR UZMANLARININ ISRARLI TALEPLERİNE VE TAMAMEN HAKLI METİNLERİNİ BİR KEZ OLSUN YAYINLAMAMIŞ BUNUN YANINDA BUNU NEDEN YAPTIKLARI ISRARLA SORMAMA RAĞMEN CVAP BİLE VEREMEMİŞLERDİR.

BENIM ZATEN SU SAATTEN SONRA MEMURLAR NETTEN BİŞEY BEKLEDİĞİM YOK AMA SADECE DİĞER ARKADAŞLARA YARDIMIMIZ DOKUNUR DİYE TAKILMAYA DEVAM EDİYORUM.

SİZE TAVİSYEM MEMURLARA NETE FAZLA GÜVENMEYİN SADECE BİR TİCARİ KURULUŞTUR.

SAYGILARIMLA...


apricot
Şef
30 Ocak 2006 18:11

Bu gerçeği dile getiren arkadaşlara katılıyorum memurlar net'ten benimde bir beklentim yok çünkü gelir uzmanlarına karşı tavrını bizler anladık enginden anlamasını beklemiyoruz

otomobilci ve benim yazılarım yayınlanmadı ve silindi ve hiç bir açıklama yapılmadı


gelir_uzman_yrd
Aday Memur
30 Ocak 2006 18:24

otomobilci ustad çekmişsin gene kılıcını hadi hayırlsı :))

Memurlar net= paranet

bu da benım tasvirim. cünkü sözüm ona memurların gasp edilen haklarını savunuyorlar.

gelir uzmanları memur değilmi niye onların hakları gasp edilirken bi tek kelam etmediler.


ratiolegis
Yasaklı
30 Ocak 2006 18:52

bu konuda açılan başlıkları silen benim...maliyede de çalışmıyorum...ayrıca gelir uzmanlarının mücadelesini de bilmiyorum...enginvural ın belirttiği çerçevede foruma yön veriyorum...kötüniyet yok...kılıç çekilecekse muhattabına çekin...varsa bu hususta bir muhattap ki en azından ben değilim...


otomobilci_x
Daire Başkanı
30 Ocak 2006 19:03

benım kimseye kılıç falan cektiğim yok :))) arkadaşın nacizane yorumu .

kaldıkı ben forum yöneticileri içinde konuşmuyorum.

benım kast ettiklerimi herkes anladı.

amannn neyse bunları yüz defa yazdık yazdıkta ne oldu.

gene aynı yerdeyiz sadece ellerimiz ve beynimiz yoruldu.

ben bu tartışmadan cekliliyorum.

saygılarımla


twolf
Aday Memur
31 Ocak 2006 11:29

kardeş, hem ben siliyorum diyorsun, hem de muhatap ben değilim diyorsun. nasıl iş bu!


ratiolegis
Yasaklı
31 Ocak 2006 17:06

yani "silme işlemi" ile "haklı mücadelenin engellenmesi" arasında uygun illiyet bağı yok demek istiyorum kardeş...


EnginVural
Genel Müdür
01 Şubat 2006 03:38

Benden anlamamı beklemediğinize göre anlamama gerek yok:) Yahu olabildiğince nazik bir biçimde kendi fikrimi belirttim. Ama bu sefer de bize ahmak muamelesi yapılıyor, Bu da güzel:) Hakkımdaki değerli yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Başarılarınız devamını dilerim. Hepinize iyi çalışmalar.

Not: Maliyeci değilim, uzman değilim, memur değilim, hiçbir yerde çalışmıyorum, gelir uzmanlarına karşı hiçbir husumetim, kinim yok, olması için bir neden de yok. Olmasının bana sağlayacağı hiçbir yarar da yok. Size niye düşman olayım? Sadece başlıkların(sırf bu konuyla ilgili değil diğer konularda da) silinmesi ile ilgili fikrimi belirtmek istemiştim. Buradan hareketle benim konuyu algılamama yönelik değerli tesbitlerde bulunan arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim.

01 Şubat 2006 09:12

KPSS A GRUBU KADROSUNDA OLAN GELİR UZMANLARININ SORUNLARINI BU FORUMDA PAYLAŞMALIRINA ENGEL OLUP TÜM YAZDIKLARINI SİLMENİZE KARŞIN SÜREKLİ MALİYE MEMURLARINA KURS VERENLERİN REKLAMINIZI YAPMANIZ ARASINDA BİR İLLİYET BAĞI OLABİLİR Mİ?

KPSS A GRUBU KADRODA YER ALAN GELİR UZMANLIĞINA B GRUBU BİR KADRODAN GEÇİŞ VAR BU BÜYÜK BİR HAKSIZLIK YARATIYOR BUNU NEDEN GÖRMEZDEN GELİYORSUNUZ? HUKUK MEZUNUSUNUZ RATİOLEGİS,SİZİNDE BU HAKSIZLIĞA KATKI SAĞLAMANIZ GEREKİRKEN BU TUTUMUNUZ ANLAŞILIR GİBİ DEĞİL.KPSS SINAVINDAN 80 PUANIN ÜZERİNDEN PUAN ALIP 3 YIL YARDIMCILIK DÖNEMİ YAŞAYIP DAHA SONRA YETERLİLİK SINAVINA GİRİP UZMAN OLABİLEN BİZLERE KARŞIN KURUMUN YAPACAĞI BİR SINAVLA VE SÖYLENENE GÖRE KPSSDEN 60 ALMAK ŞARTIYLA BAZI KİMSELERİN UZMAN OLMASININ YARATACAĞI HAKSIZLIK NEDEN GÖRÜLMÜYOR VE YAZDIKLARIMIZ SİLİNİYOR BUNUN BİR AÇIKLAMASI OLMALI AMA YUKARIDA YAZDIKLARINIZ DEĞİL BENCE,BİZLER A GRUBU KADROYA B GRUBU KADRODAN GEÇİŞİ DÜZENLEYEN GELİR İDARESİ YASA HÜKMÜNÜN ANAYASANIN EŞİTLİK İLKELERİNE AYKIRI OLDUĞUNU VE İPTAL EDİLMESİNİ SAVUNUYORUZ AYRICA DMK YA AYKIRIDIR. BİZ MESLEĞE BAŞLADIĞIMIZDA YÜRÜRLÜLÜKTE OLAN YÖNETMELİK KARİYER DIŞI UZMAN ATANAMAZ DİYORDU BİZ BU ŞARTLARDA MESLEĞE BAŞLADIK VE ŞİMDİ BÜTÜN UĞRAŞIMIZ VE ÇABAMIZ YOK EDİLİYOR BURDA MAĞDUR OLAN KESİNLİKLE BİZİZ ÇÜNKÜ BİZİM İÇİMİZDE 98 DE MALİYEDE MEMUR OLARAK BAŞLAYIP GECE GÜNDÜZ EMEK VERİP DERS ÇALIŞIP UZMAN OLAN VE ŞİMDİ BU EMEKLERİ BOŞA GİDEN YÜZLERCE ARKADAŞ VAR BU KONUDA FORUMDA ARKADAŞLARLA TARTIŞMAMIZA VE YARGISAL AÇIDAN HUKUKÇU ARKADAŞLARDAN DESTEK İSTEMEMİZE NEDEN ENGEL OLUNUYOR.BUNUN İNANDIRICI BİR AÇIKLAMASI VAR MI?


EnginVural
Genel Müdür
01 Şubat 2006 10:54

Bu arada arkadaşlar, gelir uzmanlığı konu başlıklarının 2005 yılı içerisinde devam ediyor olma ihtimalini düşündünüz mü? Orada gelir uzmanlığıyla ilgili birkaç tane başlık olduğunu gördüm de, acaba oraya bakmadan başlıkların silindiğini düşünmüş olma ihtimaliniz var mı? Doğrudur belki sizin başlıklarınız da silinmiştir. Ama aynı konuda başlıklar bulunduğu için olabilir mi bu?


pekuysal
Memur
01 Şubat 2006 14:27

Arkadaşlar 2001 yılından beri memurlar.net'i takip ediyorum.Oldukça faydalandım.Ancak Şu geçen 2 sene içerisinde hem forum kalitesinin hem de memurlar.net'in menfi anlamda oldukça değiştiğini gözlemledim.

2003 yılı promosyonu Gelir Uzman yardımcısıyım;hem Gelir İdaresi tasarısı hazırlanırken hem de sonraki dönemde bizim sorunlarımıza yönelik yazıların ya silindiğini ya da yayımlanmadığını üzülerek gördüm.Buna karşın Dosya başlıkları altında Gelir İdaresinde çalışan diğer meslek mensuplarının yazıları dosya dosya günlerce ana sayfada yayınlandı.Yalındeniz arkadaşımın dediği gibi Anasayfada devamlı yanıp sönen Memurlarç.netlebağlantısı olan KPSS kurslarından dolayı mıdır bu?yoksa başka şeyler mi.


apricot
Şef
01 Şubat 2006 16:22

Sayın arkadaşım ENGİN VURAL sana söylediğim sözü yanlış anlaman bizi üzer anlatmak istediğim sen gelir uzmanı olmadığın için bizi anlayamazsın çektiğimiz sıkıntıları bunu anlatmaya çalıştım senin şahsına yönelik bir cümle değil biz sorunlarımızı bu forumda dile getirmeye çalıştık ve birileri sürekli engellemeye çalıştı kimse haklılığımızı anlamak istemedi şimdi sana soruyorum odtü uluslararası ilişkileri bitirdin ve sınavları geçerek gelir uzmanı yrd. oldun ve bir yasa çıkıyor memurları yardımcı bile değil uzman yapıyor ve senin tüm çabaların boşa gidiyor birde sürekli aşalanıyorsun

sen ne yapardın ?


hakanacar_06
Kapalı
01 Şubat 2006 22:15

HOPS !GELİR UZMANLARIYLA UĞRAŞMAYIN.


EnginVural
Genel Müdür
02 Şubat 2006 00:54

apricot arkadaşım, doğrudur, epey sıkıntılı günler yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla. Ben sadece forumda bu tür bir gerilimin yaşanması taraftarı olmadığımı belirtmek istedim. Umarım sorunlarınızı daha rahat dile getirme imkanı bulursunuz bundan sonra(ki herhalde bu başlık altında bu imkana kavuşmuş olacaksınız, ya da enazından ben öyle olmasını umut ediyorum). Ve inşallah sıkıntılarınızdan da yakın zamanda kurtulursunuz. Ancak sıkıntılarınız patlama noktası foruma (en azından benim bildiğim kadarıyla ratiolegis için konuşuyorum) elinden geldiğince yararlı bir şekilde hizmet etmeye çalışan editör arkadaşlarımız olmasaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Bir de yanlış anlaşılma ihtimalini aklıma getirdiğimden, yukarıdaki şekilde bir yorum yaptım. Yani sadece arşive alınmış konu başlıklarının, silindiğini düşünmüş olabileceğinizi düşündüm ve bu yanlış anlaşılma sonucunda sarfedilen sözlerin de her iki taraf için de üzücü olacağına inandığımdan arkadaşlarımızı biraz daha ılımlı konuşmaya davet ettim. İnsanların kalbini kırmak çok kolay, tamiri zor. Çoğu zaman kendimi bu tartışmaların taraflarının yerine koyuyor ve düşünüyorum acaba aynı davranışlar bana yöneltilseydi nasıl hissederdim diye. İşte o zaman da bir orta yol bulmak ve olayları daha makul sınırlar içerisinde ele alıp biran önce çözüme kavuşturmaya çalışıyorum. Tabi anladığım kadarıyla bundan pek başarılı olamadım bugüne kadar.

Neyse sözü daha fazla uzatmayayım. Emin olun sıkıntılarınızı anlıyorum, çünkü sizinle aynı durumda olma ihtimalimi düşünüyorum ve olayı ona göre değerlendiriyorum(en azından bu yönde çaba sarfediyorum).

Sağlıcakla kalın. İyi çalışmalar.


poker
Şef
02 Şubat 2006 08:59

memurlar net yazıları sılebilir....bu onun bılecegı iş...yazmadan once iyi dusun ki silinmesin....kuyruga teneke takıp calmanın alemi yok.ezbere taqkılsın dıye dunya....tüm gelir uzman yardımcıları!.....

YA SAVASIN.....YA DA GEBERİN...

BIR IHTİMAL DAHA VAR.....KACIN:)


ratiolegis
Yasaklı
02 Şubat 2006 11:16

bu başlık altında yapılsın yapılacaksa tartışmalar....başka da başlık açılmasın....yazıları silen bendim...yani memurlar net silmiyor...böyle bir yanlışa kapılmayın...


zmnsbl
Memur
02 Şubat 2006 19:51

bu nasıl bir yanıttır anlayamadım...insanları tehdit eder gibi, kafamı bozmayın bunu da silerim tavrıyla cevap vermenin altında yatan gerekçe nedir mersk diyorum...lütfen açıklar mısınız...

Toplam 279 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi