Editörler : supporters.
«13141516171819202122232425

oekk
Aday Memur
22 Haziran 2007 01:54

benim öğrendiğim kadarıyla atama yapılmadan öne il tercih ediosun. daha sonra atman yapılıyor ondan sonra eğitim var. eğitime bazılarını başlamadan almışlar yalnız bir kısım gelir uzmanları eğitimi gittikleri şehirlerde ya da gittikten bi süre snra almışlar. benim sorduğum insanlar bole oyledi ama benimde bizzat yetkii şahıslardan öğrendiğim bilgiler değil bunlar..


geliruzmani35
Aday Memur
22 Haziran 2007 09:10

yazılı kazanan arkadaşların hepsini tebrik ederim.

4 yıl önce bende sizin gibiydim şuan yeterliliği almış biri olarak(memurlarında uzman olduğu bir kurumda yeterlilik hiçbirşey ifade etmesede)başka kurumlara kapak atmak isteyenler için gelir uzmanlığı iyi bir basamak oluşturuyor aldığınız eğitim özellikle maliye ve vergi konularında bir çok kurumun yazılı sınavlarını rahatlıkla geçebiliyorsunuz gelin görün ki mülakatta arkanız olmayınca maliyede gelir uzmanlığına şükrediyorsunuz

kurumun ne yapmak istediğini anlamak mümkün değil kurum içinden bedevadan 2500 kişiye uzmanlığı dağıtırken kurum dışından katkat üstün olan insanları bu kadar zorlamaları

izahı zor doğrusu nezaman ne yapacakları hiç belli değil doğrusu mülakatta girecek arkadaşlara başarılar dilerim şimdeden

bir tavsiye nasıl olsa 250 kişi alacaklar kesin alırlar gözüyle bakmayın siz işinizi sağlama alın ve sonradan üzülmekten iyidir özellikle işi olmayan arkadaşlar işin hayatlarının dönüm noktası olabilir.


DENETÇİ@
Kapalı
22 Haziran 2007 12:11

gelir uzman yard. kazananlara burda sorulan birçok soruya cevap vermeme rağmen ısrarla önce eğitimmi olcak, yoksa işe mi başlayağız tarzı sorular geliyor. son yazdığım yazıyı buraya kopyalıyorum..son alınanlarda sadece mülakatta sormuşlardı nereyi istersiniz diye. ayrıca yazılı olarak 5 tercih filan yaptırılmadı. umarım bu kez olurda insanlar mağdur olmaz..

ticaret hukuku , uluslararası iktisat, muhasebe en çok sorulan konular. ömer dönmezin kitabından soruyolar genelde.

kazanınca 5 ay kadar beklersiniz. sonra atandığınız yere gidip başlarsınız. 4-5 ay sonra ankaraya eğitime gelirsiniz.. başka ne merak ediyosunuz.. mülakat için toril aramanıza gerek yok bence. çok büyük problemı olmayanı alırlar. milli emlakta elenen 8 kişinin de illaki bi yerde problemi çıkmıştır. bu soruşturma olabilir. ya da mülakattı çook kötü geçmiştir. birşey vardır. Ya da keskin bi görüşü vardır. idareye zıt.yani böyle bişey olmadıkça alırlar. çok heycan yapmamak gerek. Ancak 1 dakikalık bi özgeçmiş ezberleyin. girişte direk bunu sorcaklar.. 1985 istanbul doğumluyum ,annem evhanımı babam çiftçi , ilkokulu ve ortaokulu bilecikte liseyi ankarada ankara lisesinde okudum. 2007 yılında hakkari üniversitesinden mezun oldum. gibi bi özgeçmiş ezberleyin.

otur denmeden oturmayın. önünüz ilikli girin. efendim diye hitap edin.. bilmiyorsanız sakın atmayın. hatırlayamadım deyin. söylemden önce ne diyceğinizi tasarlayın. hemen söze başlamayın. zaten çok da zorlamazlar bu mülaktta. bir de çıkarken selam. verin . ii akşamlar olur. kolay gelsin olur. ii günler olur .bu tip bi şekilde.


vicente
Aday Memur
22 Haziran 2007 16:43

GNCTRKCLL


vicente
Aday Memur
23 Haziran 2007 01:22

VDFNN


income expert
Aday Memur
24 Haziran 2007 09:32

Arkadaşlar öncelikle başarılar. Umarım nasıl bir kadraya girdiğinizin farkındasınızdır. Bura beklediğiniz gibi olmayacak size UZMAN gözüyle değil memur gözüyle bakacaklar kendini seven kaçsın gelmesin.


DENETÇİ@
Kapalı
25 Haziran 2007 20:49

gelmeyin şeklinde bi ibare gerçekten çok kötü.. uzun süredir işşiz ,ailesinden yardım alarak geçinen bir kişiye ortalama 1.500 ytl lik bir işe şartlar ne olursa olsun gelmeyin denmez. Gelen 5 yıllık mukavele imzalamıayor ya. Kimse bunu gurur meselesi yapıp gitmemezlik yapmasın. Bu sizin hayatınız . hiçbireşey sıfırdan var olmuyor. Hele bi buraya başlayın bakalım. Gün doğmadan neler doğar. Daha ne sınavlara girersiniz. Kimsenın ne dediğine bakmayın. Mesleğinizi küçük düşürmelerinede izin vermeyin. Kimsenın kimseye faydası yok.Gelmeyin diyenler ya da bu meslek beş para etmez başlama diyenler size harçlık vermez. Ya da işşizliğin ağır psikolojisinden kurtulmanızı sağlamaz. Paşa paşa gider , Paşa paşa çalışırsınız. Sonrada kısmette varsa memleketin güzide yerlerinde , vatana millete faydalı olur, güzel mesleklerde, hayırlı işlemler tesis edersiniz.. kolay gelsin.


zuluu
Aday Memur
26 Haziran 2007 08:40

olumlu düşünceleri ile moral veren arkadaşlara buradan benim gibi mülakat stresi yaşayan arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.ben iş kurumunda memurum çok zor şartlarda çalışıyorum seve seve gidicem sınavı kazanırsam öyle bol keseden atmak kolay


odcu_06
Şef
27 Haziran 2007 09:56

arkadaşlar şu gelir uzmanlığı hakkında olumsuz şeyler yazmayı bırakın artık ya...allahınızı seversenız bırakın...içimizizi kararttınız ıyıce.ıyı bır meslek olmadıgını bizde biliyoruz..ama her defasında bunu burda dile getirmenın bır anlamı yok!bırakında bıraz kazanmanın mutlulugunu yaşayalım..


kastelli61
Memur
27 Haziran 2007 10:34

ZULU kardeş bende işkurumunda çalışıyorum salak salak işler yapıyorum gelir uzmanlığını kazanırsam uçarak gideceğim valla millet ne kadar kötülerse kötülesin,1300 kişiden 163 kizi arasında olmak gurur veriyor,kedi ciğer misali,insan kazananları bir tebrik eder ya ayıptır arkadaşlar milletin sevincini kursağında bırakıyorsunuz sizene siz kendi işinize bakın,zaten eminim bu 163 kişi başka sınavlarıda kazanacak kapasitede insanlar mülakatta başarılar


difference
Şef
27 Haziran 2007 23:08

aynen katılıyorum odcu_06.tamam anladık adı uzmanlık, angarya,kariyer olanağı az.Atanıncaya başka bir yere girdik girdik olmazsa maliyenin neferi olacaz napalım.

Toplam 491 mesaj
«13141516171819202122232425

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi