Editörler : supporters.
08 Ağustos 2009 04:09

Hangi Kredi Kartı?

Biliyorum en doğrusu hiç kullanmamak ama günümüz dünyasında da bir nevi mecbur olmuyor değiliz

daha geçen 3 ay öncesine kadar tam 6 tane kredi kartım vardınasıl bu kadar olmuş hiç anlmadım adeta su faturası yatırmaya gittim kart verdiler elime sanki

-bonus

-advantage

-world

-maximum

-vakıfbank (world özellikli)

-citibank

ama sonunda kararımı verdim ve 4 tanesini iptal ettirdim

elimde şuan sadece world ve maximum var

onlarıda borcunu temizleyip iptal ettirecem ama elimde de bir tane olsun istiyorum sizce şu zamanda en mantıklı kredi kartı sizce hangisi?

bir kaç kişiye sordum bana

-kuveyt türk ü vede

-bank asya yı

önerdiler

sizde genel anlamda faiz oranları,taksit imkanları,yıllık kart ücreti,kullanım çokluğu v.s gibi kıstasları göz önünde bulundurusak hangi kartı kullanıyorsunuz ve ne derece memnunsunuz söyleyebilirmisiniz?


manas56
Memur
10 Ağustos 2009 14:50

nasıl iptal ettirdin bende etmeyi düşünüyorum


Xsir
Daire Başkanı
10 Ağustos 2009 15:21

6 değişik kredi kartı kullandım.Hiçbirisnden memnun kalmadım.İnsan mecburi yaptığı bir işten memnun kalırmı ? Kredi kartı sayısını bire kadar düşürdüm.Kredi çekmek için kredi kartı alma zorunluluğu olunca 3 e çıktı.Hali hazırda iş bankası maximum kredi kartını kullanıyorum.Faiz oranları beni ilgilendirmiyor.Ödemelerimi düzenli yapınca faize bulaşmıyorum.Kart aidatıda kalktı zaten.Ödemeleri düzenli yapınca kart faiz oranlarının pek bir önemi yok.Yurt çapında yaygın bir kart maximum.Avantajlarıda fazla.Değiştirmeyi düşünmüyorum.


SEROL_10
Şef
10 Ağustos 2009 15:44

iptal için şu yöntemi kullanın. kayıp kart bildiriminden girin hem operatöre daha kısa sürede bağlanmış olursunuz. kartı kaybettiğinizi söyleyin. o size yeni kartı nereye gönderelim falan diyor sizde ben yeni kart istemiyorum. hep cüzdanımı sağda solda unutuyorum diyin. eleman uyanıyo işe o anda son bi iki denemede yapıyo dirayetinizi koruyun ediyorlar. bu arada imkanınız varsa konuşma kaydınız sizde tutun yoksa hangi kartı ne zaman iptal etiirdiğinizi saatini falan mutlaka bir yerlere yazın. 1-2 hafta sonra da banka şubesinden bi kontrol ettirin mutlaka bazen etmeyebiliyorlar.

ben de tek kart bıraktım

zirratin maximumu.

iş bankasından max olanlarada tavsiye ederim ziraate geçin. faiz oranları işe göre yarı yarıya neredeyse. ayrıca aidat ücretide düşük.ve iş bank. max özelliklerinin hepsi var.aynı kart için bnoşuna fazladan para vermeyin.


Xsir
Daire Başkanı
11 Ağustos 2009 09:24

SEROL_10

Kart aidatları kalktı.Faize gelince dediğin doğru fakat ödemelerini düzxenli yapınca faiz ne kadar yüksek olursa olsun etki etmiyor.Tabi bu şimdilik böyle.Bir gün ödemeyi gününde yapamazsan ziraat bankası daha avantajlı oluyor.Ziraat maximum bendede var.Ziraat bankasının çok eksiği var.En önemli eksiği atm lerden para yatırma özelliği olmaması.Koskoca devlet bankası nasıl bu kadar aciz olabiliyor anlamıyorum.Ziraat bankası atm yönünden çok geri kalmış durumda.Bu durum faiz oranının düşüklüğünün önüne geçiyor malesef.


manas56
Memur
11 Ağustos 2009 10:55

peki arkadaşlar kartı kırıp atmamız çözüm mü bu şekilde iptal ederler mi?


ali sapmaz
Şef
11 Ağustos 2009 16:37

kart aidatları bonusta da kalkktımı anlamadım


(disikurt)
Aday Memur
11 Ağustos 2009 22:04

ne mutlu sizeki hepsini iptal ettirebilmişsiniz... darısı benim başıma... ziraatin maximumu var bende.. teb inde bonusu.. maximumdan 20 tl bonustan 35 tl yıllık ücret kesiyorlar.. ama şöylede bir durum varki itiraz ettiğinizde o para size geri iade yapılıyor.. tavsiye ederim:)


dobutamin
Genel Müdür
17 Ağustos 2009 18:26

valla arkadaşlar ben o kadar kredi kartı (yukarıda da bahsettim) iptal ettirdim hiç birinde açıkcası zorlanmadım

tüm borçlarını ödeyip (ki en zor kısmı bu zaten) bankanın 444 lü numarsını arayıp kartı iptal ettirmek istiyorum dedim ee tabi burada ikna kabiliyetiniz ve iradeniz ön plana çıkması lazım gerçekten kartı iptal ettirmek istediğinizi ve bundan emin olduğunuzu belirtirseniz iptal başvusunu gerçekleştiriyorlar

bu arada kartı kırmak kesmek yakmak v.s gibi imha yönetmlerini kullanarak kartın kullanıma kapatılacağını düşünmeyin kesinlikle kapanmaz hatta bu yola başvurmayın derim bence çünkü telefonla iptal edildikten bir kaç gün sonra kartı bankamatikte deneyek iptal edildiğinden emin olmak için gerekebilir


dobutamin
Genel Müdür
17 Ağustos 2009 18:33

bildiğim kadarıyla yeni alınan kartlarda yıllık aidat kalktı yani eski kartlarda hala alıyorlar

ama eğer eksternizde böyle bir gider gördüğünüzde arasanız zaten biraz mırın kırın ediyorlar ama aidatı "bu seferlik" almayalım gibisinden bişey söylüyorlar

gerçi iki yıldır bana aynı şeyi söylediler ve iki yıldır kart ücreti ödemiyorum :-)

bunun dışında bazı bankaların kampanyası var (işbankası maximumda var ) mesela "en az bir adet" otomatik ödeme talimatı verirseniz kart ücreti alınmıyor gibisinden imkanı olan bunuda kullanabilir


dobutamin
Genel Müdür
20 Ağustos 2009 03:34

genel kanı ziraat ten maximum kullanmak gibi

peki asyacard yada kuveyt türkten kullanan varmı

onların sistemi nasıl oluyor bilen birisi bilgi verebilirmi?


oguznadir
Aday Memur
21 Ağustos 2009 01:34

Soruna şöle cevap vereyım arkadaşım...Ben Shop and Miles kullanıyorum (garanti) bugün Bosna Hersek'ten geldım..Gidiş geliş uçak biletine 178 lira ödedım normalde 468 lira ödemem gerekıyormus...Diceksıniz kı ne kadar harcama yaptında o puanı topladın..TTnet,su,doğalgaz,ev telefonu,digiturk and vs faturalarımı kartımla ödedım her 1 liralık alısverıse 1 puan kazanıyorsun bazen 2 ( tekstil,yiyecek ) yaklasık 17000 liralık alısverıs yapmam gerekti...Yuhh demeyin...sadece 3-4 kış ayında apartmanımın doğlazgaz faturalarını toplayarak 10.000 lira cıkardım :) ki daha diğer faturaları saymadım...Kendınıze iyi bakın


fiorentina
Memur
21 Ağustos 2009 03:20

Bonunusu kaybettim deyip kapattırdım ama eski adresime yeni kart yollamışlar. kurya aradı ama yeni adresimi vermedim. Utanmaz adamlar almadığım karta extreme yollamışlar. 1 yıl sonra kart ücreti de yollarlar. müşteri hezimetlerini aradım, durumu anlattım. Şubaye gelin orada görüşelim dediler.

Utanmazlık bu işte. Vermedikleri karta extereme yolla, nedenini sorduğunda şubeye çağır. Veren namert olsun.

Bu arada... Yaklaşık 5 aydır ziraat maximum kullanıyorum. Bazı yerlerde taksit yapmasa da kullanım alanı her geçen gün artmakta. Yıllık ücreti düşük.

ZİRAAT MAXİMUM. 1 numara. Ama yok ben 3-5 kart kullanırım, yıllık bedellerini veririm, özel bankaları zengin edeceğim diyorsanız başka.


akoluk
Kapalı
21 Ağustos 2009 05:24

tabikide ziraatın maximumu devletin bankası milli bir sermaye olması ve faizi ve kullanım kolaylığı ile diğer kartlardan fazlası var eksiği yok..

21 Ağustos 2009 08:53

ben card finans,bonus card , world card, maximum card kullanıcısıydım ama bunlardan üçünü iptal ettim iptal ettirmemin asıl sebebi yıllık kart aidatları her itiraz ettiğimde bana her biri şu kadar harcama sözü verin hemen iptal edelim dediler bende kendimi yavaş yavaş borçlarımı kapattım sonrada kartları kapattırdım bi tanesi şu an yanımda oda maximum kart oda benden hiçbir koşul diretmeden yıllık aidat almadığı için kullanmaya devam ediyorum umarım bütün bankalar böyle yapar


emefey
Aday Memur
21 Ağustos 2009 09:48

2 tane kart var: garanti bonus ve ykb worldcard...maaşları garantiden aldığımız için ücret filan yok.yılda bir defa da yapı krediden kart ücreti gelince, "alın kartınızı ben iptal ettirmek istiyorum" diyorum, ücretten vazgeçiyorlar.daha önce sahip olduğum akbank kk iptalinde görevli diretince, "emekli oldum,yurt dışında yaşayacağım" deyip,yalan söyleyerek kurtulmuştum.


erkan özbek
Kapalı
21 Ağustos 2009 10:03

ARKADAŞLAR. GEÇEN AY ZİRAATİN MAKSİMUMUNDAN DOLANDIRICILIK YAŞADIM. TAM 444 TL HARCAMIŞLAR. KARTI İPTAL ETTİRDİM. BANKAYA İTİRAZ DİLEKÇESİ VERDİM AMA NE ÇIKAR BİLMİYORUM. ÖNCELİKLE TÜM KREDİ KARTLARINDAN UZAK DURUN DERİM. İLLADA LAZIMSA FİNANSCARD HER KONUDA ÇOK AVANTAJLI. HEMEN HEMEN HER ŞİRKETLE ANLAŞMASI VAR. BONUSU ÇOK. TAKSİT İMKANLARI ÇOK GENİŞ. MAAŞ ALDIĞINIZ BANKAYI TERCİH EDERSENİZDE İYİ OLUR. DOLANDIRICILIĞI NASIL YAPMIŞ OLABİLİRLER, BİR FİKRİ OLAN VARMI? ÇÜNKÜ ÇOK SIK KULLANDIĞIM VEYA İNTERNETTE KULLANDIĞIM BİR KART DEĞİLDİ.


medip
Daire Başkanı
21 Ağustos 2009 10:44

Hemen tüm kartları kullandım, ama kart ücreti yüzünden hepsini iptal ettirdim.Şimdi Halk bankasının advantage kartını kullanıyorum. Yıllık ücret 5 tl. Ayrıca atm lerden parada yatırılabiliyor. Kazanacaksa devlet kazansın.


kecelit
Şef
21 Ağustos 2009 11:46

kart ücreti olmadığı için bir de ilerde tüm ulaşım,market ve mağazalarda bozuk gerektiren küçük alışverişlerde de kolaylık sağlayacağı için asya DIT kartı tavsiye ederim.


422739
Şube Müdürü
21 Ağustos 2009 11:53

HİÇBİRİNİ TAVSİYE ETMEM

İLLA OLACAKSA KESİNLİKLE BANK ASYA

KART ÜCRETİ YOK, KARTI CÜZDANDAN ÇIKARMAYA DA GEREK YOK

SAYGILAR


alamak_esk
Kapalı
21 Ağustos 2009 12:02

bonus.dan uzak durun kesinlikle word bence en sağlamı

Toplam 209 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi