arkadaşlar bu yıl erzincan ve osmaniyede posta hizmetleri diye bir bölüm açılmış ptt yökle protokol imzalamış bundan sonra ptt personelleri o bölümden alınacakmış
Evet doğru şuanda o bölümde okuyorum ve memnunum.Çünkü bu bölümden mezun olduktan sonra işe girme olasılığımız çok yüksek.Çünkü yeni bir bölüm ve ptt nin eleman ihtiyacını
karşılamıyor.Şuan da iki yerde var ama Samsun'a da açılacak toplam da 3 yerde olmuş olacak.
Bu arada bu bölüm ea 1 den alıyor.
asrı saadet arkadaşım aöf de bölüm varmı eylüldeki kaydı oraya yaptırabilirmiyim göremedim ben bende bi dönem postacılık yaptım yardımcı olabilirmisin
Hayır aöf yok bildiğim kadarıyla.Çünkü bu yıl açıldı bu bölüm bu yüzden tahminimce açık öğretimi yoktur.
Posta Hizmetleri, ayrıca bayanlar da bu bölümde okuyabiliyor.
bu sene nasip olursa kpss ye gireceğim yani postayaptığım bi iş puanım yetrse eğer kısmet olursa düşünüyorum bendesordum ümraniye postanesinde çalışan bi abimiz var 79 -80 puan gibi atandı dedi
Ya arkadaşlar ptt nin yüzde 60ı özelleşti yüzde 40ı da 2yıl içnde özelleşecek emeğinize yazık ya
Şuan posta dağıtıcıları 2 yıllık mezunlar 1.750 bin lira maaş alıyorlar lisans mezunlarının ki ise 2'yi buluyor.
sizce posta hizmetleri bölümü kaç kişi alır endüşük kaç puanla bilen varmı
Geçen yıl Posta Hizmetleri Bölümü Erzincan'da (ikinci öğretim) 230 civarında bir puanla kapattı ama benden söylemesi bu yıl puanlar artabilir.
geçen yıl 230 du ama bu sene 270 ler olabilir heralde
Bir düzeltme yapmam gerekecek 4 yıllık mezunlarla 2 yıllık mezunlar aynı maaşı alıyor.Fakat kademe artışında maaş artıyor bildiğim kadarıyla...
örneğin;başdağıtıcıların ücreti daha fazla..
Bu bölümü tercih edecek arkadaşların araştırmasını rica ederim.
slm arkadaşlar SAMSUN ALAÇAMDA AÇILIYOR PTT VE LOJİSTİK BÖLÜMÜ.
Maaş artışı için 4 yıllık mezun olmak yetmiyor aynı zamanda şef veya müdür olmak gerekiyor.Bildiğim kadarıyla...
Bu bölüme muhasebe öğrencileri dikey geçiş yapabiliyor.
Hakkari'ye de açıldı arkadaşlar duyurulur.
bu bölümden mezun olunca gişede olma şansımız yok mu?
Bu meslek hakkında daha çok bilgi verebilecek arkadaşlar var mı acaba ?
Mezun olduktan sonra hangi pozisyonda görev alıyorlar posta dağıtıcısı mı yoksa gişede mi ?
Kpss de alımlar nasıl ?