Editörler : Pangaea

misaki
Kapalı
17 Ağustos 2010 10:40

yediiklime gitme de nereye gdersen git, kesinlikle tavsiye etmem.


Ceyda Sezen
Aday Memur
18 Ağustos 2010 09:44

napolyon ne demiş para para para. Peki kpss dersanesi ne demiş öğrenci öğrenci öğrenci. Valla ben size söyliyim arkadaşlar . Bence en ahlaklısı maksimum akademi. Adamlar en azından tıkır tıkır verdikleri sözleri

tutuyorlar. Söz veripde yapmadıkları birşey olmadı. Arkadaşlarım var dı başka dersanelerde hepsi mağduriyetten yakındı. Maksimum da hiç sorun yok. Hayat güzel, kpss falan geçici şeyler. 95 puan aldıkda ne oldu? Başımıza kuş mu kondu? Bekliyoz işte. Boşveriiinnn...


Bay Kaya
Aday Memur
25 Ağustos 2010 01:56

o degilde en komiği yıl sonuna dogru yapılan ckabilecek sorular adlı tarih konferansına sibel hanım ın girip ögrencilere tarih dersi anlatmasıydı.

acaba sibel hanımın bransı ne?

aynı sibel hanım cografyaya da girmiş bize bi cografya ögretmeni gibi cografya anlatmıstı.. :)))

dersleri anlatırken verdiği örnekler cok komikti... :)))))


Bay Kaya
Aday Memur
25 Ağustos 2010 01:59

acaba diger dershanelere bu kadar yükleniyorlarmıdır cok merak ediyorum..

yalnız sunu söyleyebilirim ki maksimum akademi bana egitim bakımından pek bişey katmasada sosyal anlamda gerek baloları gerek düzenledigi pikniklerle süper bi kurum.

amacınız sınavda basarılı olmaktan ziyade sosyallesip güzel vakit gecirmekse bence maksimum akademi tek tercihiniz olmalı!


nebahat35
Şef
25 Ağustos 2010 02:33

izmirde en iyi dershaneyi bilmem ama benim gittiğim cok iyi TEKLİDER ve p3 için tavsiye ederm puanım 90.810


metalurjikim
Memur
25 Ağustos 2010 08:43

ben yediiklime gittim çok memnun kaldım.Tarihe Naci Hoca VE Anayasaya Erhan Hoca gelecekse git ama,Matemetikte Balı Hoca süperdir..Bu arada EBİM e de çok yakındı,EBİM de de bol bol deneme sınavı yapılıyordu.her p.tesi kurstan arkla gidip sınavımızı oluyorduk...


kamu86
Aday Memur
25 Ağustos 2010 08:49

SAKINNNNNNNNNNNN EBİME GİTME DERİM.. YANARSINNN. BEN OOYLE OLDUM.


'terazi'
Aday Memur
25 Ağustos 2010 08:53

en iyi dersaneyi ne yapacaksınız kardeş

en iyi cemaate bakın bundan sonra

bundan sonra sınava mı çalışılır,dersaneye para mı verilir,gece gündüz emek mi edilir ettik de ne oldu soruları alan kadroya geçmek üzere haram zıkkım olsun..


fn_mat
Daire Başkanı
12 Eylül 2010 22:56

Ebim,yediiklim,lider,murat?

Türkçe Matematik sorunu olmayan birine hangisini önerirsiniz?


ggsen
Aday Memur
12 Eylül 2010 23:34

ben murata gıttım her ögretmenı hıc bır ögrencıyı gerı cevırmıyor gereklı özen gösterılıyor. zaten hocaların hepsi ünv. görevlısı.

arkadassımla kayıt yaptırdık o lıse önlısanstan gırecek suan sınav iptal edıldıgı ıcın adamlar yenı ders programı bıle hazırladılar butun derslerı sınav tarıhıne kadar tekrar verecekler sınavı öss komısyonu hazırlıcak gıbı bı konusma oldu o yuzden detaylı sorular olacak ve daha zor olacak dıye tek tavsıyem murat dıgerlerıyle de görustum ama hıc tatmın edıcı degıldı elestırılerde haksız degıller.

kurum ögretmenlerı tamamiyle süper. ben matematıkle pek ugrasmayan bırıydım ama matematıgı bıle cok rahat bı sekılde yaptım. mat gül hn. tarıh resul hoca.ibrahim hoca. sınıflarda 20 kısıden fazla kımseyı almıyorlar.denemelerı sureklı oluyor


andresreeiya
Aday Memur
12 Eylül 2010 23:40

ben karacana gıtım bu sene eger a grubunundansa evet ama ıktısat ılkay hoca muhasebe mustafa soysal hukuk ıbrahım hoca ve babur hocaysa gıt derım ama gy gk aslaaaaaa gıtme derım:) cunku bırseye yaramıyor acıkcası muratın gy gk ıı dıye duydum ama eger temelın varsa yanı ders anlatma analmında deıl ama kalıtelı sorular varmıs ama kıtaplardanda sorucozebılırsın? yedııklım ve lıdere gıden arkadasalrda fıkırlerını sunarlarsa ona gore tercıh yap derım ama karacanın gy gk berbat alan ve egıtım ıyı .ama cok ıyı arastırı koca bır senen gıdıyor cunku

12 Eylül 2010 23:48

evinizdir arkadaşlar... dershane denen olay yalan universite bitirmiş insanlarız. bu kpss girdiğiniz baba bi dersin finali kadar olamaz bile.. kpss p3 için ben evde çalıştım allah utandırmadı... önerim bi sistem belirleyıp evinde çalışmandır. tarıh oğretmeni iyi olsa ne olur sen okuduğunu anlayacaksın.. gerisi boş kolay gelsin sana


aysel2003
Şef
12 Eylül 2010 23:58

kesinle arkadasa katılıyorum yani okulda okadar zor dersleri gectikten sonra kpss b kadro için diyorum evde calsısılabilir.

ben düzene girmek için gittim lider dersanesine memnun da kaldım

ama yedi iklime giden arkadaslarım cokmemnundu yani arada keske ona gitseydim diyede düşünmedim değil

sonuç olarak dersane yol gösterir can alıcı noktaları verir ama iş insanda biter arkadslar...

13 Eylül 2010 10:05

özellikle tarih için NUTUK ' u tavsiye ederim. hazırlık ve mucadale doneminin, inkılaplar ile ilgili bir çok sorunun cevabı orada idi.. yanı bir dershaneye gitmeye gerek yok.. sadece vakit kaybı.. bu arada sözlerim iibf mezunlarının dışındadır. onların sınav yuku aşikar..


caddy35
Kapalı
13 Eylül 2010 11:15

Ben yediiklime gittim dershaneye başlarken sadece matematiğim çok iyiydi. Sözel sıfırdı hatta Türkçem bile kötüydü diğer dersleri ise hiç bilmiyordum.5 ay çalışıp 96.596 aldım. Tarihte Tuğrul hoca anayasada Erhan hoca vardı. Türkçe hocası da çok iyiydi. Hele Tuğrul hoca öyle bir özet yazdırdı ki bize tarihin 30 sorusu da o notlarda vardı.Hem anlatıp hem de tahtaya yazıyordu sürekli tekrar ettiriyordu başa alıp :D istesen de unutamazsın resmen sınıfta ezberliyorduk :D Çok memnun kaldım ama şöyle bir şey var seviye tespit sınavı matematikten oluyor iyi bir sonuç elde etmeniz için en iyi sınıflara girmeniz şart çünkü en iyi hocalar genelde en iyi sınıflarda oluyor.


fn_mat
Daire Başkanı
13 Eylül 2010 20:40

Genelde yediiklim tavsiye ediliyor sanırım


fn_mat
Daire Başkanı
15 Eylül 2010 22:44

ebim atama garantili program nasıl birşey acaba?


melek7335
Aday Memur
16 Eylül 2010 00:32

bende yediiklime gidenlerdenim tarihte tuğrul hoca anayasada erhan hoca çok iyiydi özellikle tarihi kötü olan arkadaşlara tavsiye ederim çünkü ilk başladığımda denemelerde 10 neti geçemezken kpss de 27 net çıkardım bilginize :)


panco.panco
Kapalı
16 Eylül 2010 01:25

bana ebim ve atama garantili program demeyin artık lütfen. sınıftaki 10 kişiden 85 puan alan olmadı benim konuştugum arakdaslar kadarıyla... kapısının önünden bile geçmiyorum artık. uydurukötesi biyer. 85 garantiliymiş reklamlarına aldanmayın. bizzat yasanmış örnekler var.


esrarsgn
Memur
16 Eylül 2010 10:56

arkadaşlar kesinlikle YEDİİKLİM diyorum. erhan hoca naci hoca tuğrul hoca nazım hoca ve eğitim hocalarınınn hepsi mükemmel diyebilirim. dersi iyi dinlersen o kadar iyi öğreniyosun ki. benim ilk senemdi yediiklime gittim ve çok memnun kaldım 83 aldım. etüt falan yok çok fazla soru çözüm saatleri var ama etüte çok gerek kalmıyor zaten çok güzel anlatıyorlar

Toplam 236 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi