Editörler : crops35
15 Ekim 2009 20:52

PTT'deki memur arkadaşlara bir soru.

Sevgili ptt çalışanı arkadaşlar size ptt hizmetleri hakkında bir sorum var. Ben bir hesap açmak ve o hesaba yatan paraları da internet üzerinden takip edilebilen bir hesap türü olup olmadığını merak ediyorum. Ayrıca bunun için de kesintisi az bir hesap açmam lazım.

Mesala, müşterilerim bana genelde her ay 5'er TL para yatıracaklar. Ptt bu yatan 5 TL'lerden kesinti yapar mı? Bu yatan paraları ben anında internet üzerinden takip edebilir miyim?

Bana uygun bir hizmeti var mı PTT'nin? Posta çeki hesabımı mı kullanmalıyım. Havale için mi bir hesap açtırmalıyım. Yoksa interaktif posta çeki hesabımı açmalıyım.

Benim durumumu en iyi karşılayan hizmet hangisi acaba.

Yardımcı olursanız sevinirim.


nefretli
Şube Müdürü
15 Ekim 2009 22:37

tabi bunları yapman mümkün gidersin bir ptt merkezine ipç hesabı açtırırsın internetten her türlü hesabını görür ve kulanırsız.

http://www.ptt.gov.tr/tr/genel/guvenlik.php

burdan bakabilirsin


*ptt61
Kapalı
18 Ekim 2009 19:22

çek hesabı açtırmen lazım unun içinde nufuz cüzdanın ile ikametin yada adına kayıtlı fatura ile pttye başvur 1 dk çek hesabın açılır.artık ptt de bankamatik uygulaması var bankamatikten de işlem yapabilir tüm faturalarını yatırabilirsin.

ptt kartınız genele kadar hesap açtığınz şubeyle işlem yaparsınız(kartlan ankarada basılıyor 15 gün içinde geliyor adresinize evde yoksanız ptt şubesinden gidin alın) daha sonra kartı aldığınızda hem internet hemde bankamatik şifresi talep ederseniz verirler işlemlerinizi netten de takip edersiniz her ay size hesap özeti de gelir.

size çok küçük miktarlara para yatırabilirler

1000 tl için 4 lira alınıyor

08 Mart 2017 17:26

Ptt ipç hesabı açtırmanız gerekli. Sdece açılışta 5 lira alıyorlar. ona da güvence akçesi diyorlar. hesabı kapattırmak istediğinizde geri veriyorlar...

Ayrıntılı bilgiler: http://idpsbanka.org/ptt-ipc-hesabi-nasil-acilir/


DreamTeather
Aday Memur
14 Mart 2017 22:45

:=) nerden buldun bu konuyu bankacılık işlemleri arkadaşım :)) hehehe


Ekopolitik
Aday Memur
29 Mart 2017 22:37

PTT ipc bir diğer ifade ile İnteraktif Posta Çeki, PTT Bankacılığı üzerinden gerçekleştirilen; para yatırma ve para çekme işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla kullanılan bir hesaptır. PTT ipc şifresi İnteraktif Posta Çeki hesabı aldığınızda sahip olacağınız bir şifredir. Bu şifre ile sahip olduğunuz hesabınızdan gerçekleştirmiş olduğunuz; para yatırma, çekme işlemlerinin yanı sıra fatura ödeme, bakiye sorgulama, hesap hareketlerini görüntüleme gibi pek çok bankacılık işlemini de internet ortamından kolay bir şekilde gerçekleştirebileceksiniz.

http://www.ekonomihaber.co/ptt-ipc-sifresi-nedir-nasil-alinir/

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi