Editörler : Pangaea
12345678910111213»

elfer
Aday Memur
02 Şubat 2010 21:11

4 YILLIKTAN SINAVA GİRMEYECEKTİNİZ NİYE OKUDUNUZ????SORUSUNA CEVABIM ŞUDUR???DEVLET 2006-2006 YILLARI ARASINDA ÖZELLİKLE SAĞLIKDA HEMŞİRELİK DIŞINDA DOĞRU DÜRÜST BİR ALIM YAPMADI.MESELA BENİM BRANŞTAN 6 YIL BOYUNCA AÇILAN KADRO TOPU TOPU 100 Ü GEÇMEZ.ZATEN BUNLARIN ÇOĞUDA 4CLİ OARAK EN KÖTÜ YERLERE GÖNDERİLDİ.BEN VE BENİM GİBİLER İKİ YILLIK DİPLOMALARDAN UMUDU KESİP 4 YILLIK OKUDUK.ŞİDİDE ÖNCEKİ DİPLOMAMIZLA İŞE GİREMEYECEĞİMİZ SÖYLÜYORLAR.MADEM ÖYLEYDİ.2BÖLÜMLERİ OKURKEN İLK BÖLÜMÜN DİPLOMASIYLA BİR DAHA ASLA İŞE GİREMEYECEĞİMİZİ SÖYLESELERDİ.BİZDE ONA GÖRE SEÇİMİMİZİ YAPARDIK.

MADEM İKİ DİPLOMAMIZ VAR.İSTEDİĞİMİZ BRANŞTA ÇALIŞMAYI SEÇME ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ VAR.BURDA KİMSE AKIL VERMEYE KALKMASIN.


anestezik01
Aday Memur
02 Şubat 2010 21:17

leon evet aynen dediğin gibi ben anestezi teknikerliği yapmak istiyorum çükü;dokuz buçuk yıldır bu işi yapıyordum bu işte belirli bir tecrübe kazandım emek verdim ayrıca severek yapıyorum.yoksa işletmeden de girsem bir şekilde iyi puan alır atanırım. ama insanın işi bütün hayatını etkiliyor. onun içindir ki insan sevdiği işi yapmalıdır diye düşünüyorum.

02 Şubat 2010 22:05

Saçma saçma yazı yazmayın! Adam aneztezi bitirmiş üstüne lisans işletme bitirmiş bunun tek yolu 2010 da ya işletme lisans ya da anetezi önlisans girecek. Bu aneztezi işiyle uğraşan arkadaşlar elma ağacında mı yetişiyor adam kaç yıldır bu işi yapıyorum diyor. Biraz dozu arttırsa adam yattığı yerden kalkamaz, biraz az yapsa ameliyatta adam ayılır onun için yetişmiş eleman devletin bekası için çok önemlidir. İşletmeden atandı diyelim. Memur olarak çalışıyor. Ben yetişmiş elemanı neden mesleğini öldiriyüm. Düşünsene babanın ameliyat olduğunu kardeşinin ameliyat olduğunu aneztezi yüzünden masadan kalkamadığını şimdi kuldan mezun olan deneyimsiz adamlar yerde gezen puanlarla atanıyorlar hem rakabet olur hem de iyi olan kazanır. Yetişmiş elemanları dışlarsak vatandaş olarak biz sonrada devletimiz kaybeder... Bazen konuşurken lafın nereye gideceğini bilin. Bu mahkeme sonuzu çok önemli bunu Danıştay daki 5 kişilikten bir ekip ayılırsa şuan yürülükteki kararı hemen bozar. Şimdi fellik fellik sağlıkçı arıyorlar diye ne gerek aramanıza hepsi gözümüzün önünde aslan gibi yetişmiş ama siz atayana kadar adamlar Lisansı bitiriyor... Ya bu karar olumlu çıkacak ya da ANADOLU ÜNİ. geçişler kapanacak bu gidişle 2 yıl sonra önlisanstan KPSS girecek adam bulamayacağız... Zaten sınavsız geçiş kaldırılıyor katsayılarda eşitlendi gibi bir şey tutupta önlisans okuaycak adam bulamazsınız bu satten sonra yani eskisi gibi çok okuyan olmaz. Şu durum bu şekilde giderse inanın 5 senye kadar alt kadrolar tamamen çöker.... Ayrıetten İşletme Anezteziden iyi demişsin. İşletme anezteziden iyiliğini bırak kim hangi işte yetiştiyse onu yapma hakkı elinden ayrılmasın diyoruz sen tekel işçileri gibi insanların gözü içine baka baka ben kadro istiyorum gibi konuşuyorsun. Anestezicinin aldığı maaşları bilmiyorsun galiba? Hangi İİBF mezunu alıyor. Açalım maaşlara bakalım! Bazı arkadaşlar bu uygulamnanın ülkeye ne gibi eksi yönlerinin olduğunu bakmaktansa ben memur olarak gireyimde aman bunlar gelmesinde diyerek bencillik yapıyor kuş beyniyle. Aslanım siz insanları enayi mi sanıyorsunuz? Herhangi bir sıkıntın varsa elinde belgelerinle koş Danıştay'a yap şikayetini çekil geriye izleyelim gelişmeleri demokratik bir ülkede yaşıyorsak mantık konuşur bunuda Danıştay ın kararı ile görücez bakalım komisyon üyeleri ne karar verecek.... OK fazla kelime yapmayalım bilmediğimiz konularda hadi bakıyım iyi geceler tatlı rüyalar!


Kandas
Daire Başkanı
02 Şubat 2010 22:47

sayın bu konularda çok bilgili rousso merak etme bizde senin kadar bu memleketi düşünüyoruz.ve bunu düşünürkende kendimiz hiç işin içinde değiliz.(en azından benim kpss atamaları ile bir alakam yok). onun için merak etme senin kuş beyninle düşünebildiğini bizde kuş beynimizle düşünebiliriz.

"aneztezi işiyle uğraşan arkadaşlar elma ağacında mı yetişiyor" demişsin. bu arkadaşların yerine atanan arkadaşlar ağaçtamı yetişti.bu okullarda bir şey öğretilmiyor sa bu arkadaş annesinden mi öğrendi anasteziyi.

ayrıca "sıkıntısı olanlar (kim onlar tahmin et bakalım) ellerinde belgeleriyle Danıştay'a koştular" ve bu davanın sonucunda hava alacaklar çünkü hakkaniyet bunu gerektiriyor.


arzuzu
Aday Memur
03 Şubat 2010 01:02

arkadaşlar merhaba,epey tartışılmış bu konu fakat benim derdim tam tersi;önce lisans fizik daha sonra önlisans radyoloji bitiren kardeşim radyoloji mezunu olarak atanabilir mi?Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.


bendevarım_82,3
Yasaklı
03 Şubat 2010 09:59

arkadaşlar ha gayret bu gidişle lisanslılar ilkokul mezunlarıyla da aynı sınava girme hakkına sahip olabilecekler ne de olsa lise mezunu vasfını taşıyorlar sa ilkokul mezunluk vasfını da taşıyorlardır. Lisanslıların deyimiyle (hani lise mezunlarına diyorlar ya sen de okuyup lisans mezunu olsaydın) ayni şekilde ilkokul mezunu öğrencisine yine lisanslı der " sen de okusaydın lisans mezunu olsaydın"

sayın Lisan mezunları; beklentinizi lise düzeyine düşürmeyiniz . Önlisans - Lisans arasında gidip geliniz işin o boyutunda kim haklıdır kestirmek zor. Ama Lisans mezunuyum liselilerle de aynı sınava girebilirim deme. Sana üşüttün mü ne işsin derler. hastaneye falan da yatırabilirler. Çünkü o beklentin seni lisanslı yapan diplomanı elinden alabilecek kadar beyinsiz bir beklentidir.


elfer
Aday Memur
04 Şubat 2010 15:37

ROUS-SEAU ARKADAŞIM ÖNCELİKLE YAZDIKLARIN İÇİN SENİ TEBRİK EDİYORUM.anestezik01 SENİDE.

arzuzu ARKADAŞ SENİNDE İÇİN RAHAT OLSUN KARDEŞİN RADYOLOJİ TEKNİKERİ OLARAK ATANABİLİR.AMA FİZİK BÖLÜMÜNDEN SINAVA GİREMEZ.SEBEPDE BU SAÇMA MADDEDİR.NETİCEDE MALUM MADDEDE KİŞİ EN SON MEZUN OLDUĞU BÖLÜMDEN GİREBİLİR DİYOR.BURDA BU KONU TARTIŞILIYOR.YALNIZ KONUYLA ALAKASI OLMAYAN BAZI ARKADAŞLAR SANIRIM BUNLAR LİSE MEZUNLARI...BELKİ BURDA ON DEFA YAZILMIŞTIR BU KONU SİZİ BAĞLAMIYOR DİYE.BU MADDE LİSANS VE ÖNLİSANS MEZUNLARINI İLGİLENDİRİYOR DİYE.

İŞTE SANIRIM HERKES GÖRSÜN.BU ÜLKEDE ÖNCE LİSANS SONRA ÖNLİSANS OKUYANLARDA VAR.EĞER BİR HAKSIZLIK VARSA BUNLARIN Kİ HAKSIZLIK OLMUYORMU. anestezik01 HATA BİZDE.BİZ OKURKEN SIRAYI KARIŞTIRMIŞIZ:)))ŞİMDİ ÇIKSINLAR İŞİN İÇİNDEN DE GÖREYİM.

İNŞALLAH DANIŞTAY BÖYLE ARKADAŞLAR OLDUĞUNUDA DÜŞÜNÜRDE MANTIKLI BİR KARAR VERİR.


wxxw
Daire Başkanı
04 Şubat 2010 16:34

BU KONUYU AÇAN BENİM BEN DE AYNI KANUNUN MAĞDURUYUM BURDA BAZI MUALİFLER GÖRÜYORUM ONLARLA Bİ YÜZ YÜZE GÖRÜŞELİM TAMAMMI,BEN ÖNLİSANS MAKİNE VE LİSANS METAL ÖĞRETMENLİĞİ OKUDUM.DGS İLE BU ÜLKEDE OKUMAK SUÇ HEM DE İNSANLIK SUCU LİSE MEZUNLARI ÜNİVERSİTE OKUMADAN MEMUR OLUYOR GENC YAŞTA BİZ SENELERCE ÜNİVERSİTE SIRALARINDA DİRSEK ÇÜRÜT ONDAN SONRA LİSANS MEZUNU OL KADRO VERİLMESİN SANA BEN METAL ÖĞRETMENİYİM BİZE NE ÖĞRETMENLİK NE DE MEMURLUK KADROSU VERİLİYOR BEN NE YAPAYIM BENİM SUCUM NE OKUMAK MI BEN DE ÖNLİSANS SAHİP OLDUĞUM MAKİNE DİPLOMAMLA SINAVA GİRMEK İSTİYORUM AMA ÇAĞ DIŞI KPSS YÖNETMELİĞİ BUNU ENGELLİYOR LİSE MEZUNLARI ADALET BAKANLIĞININ AÇIKTAN ATAMALARINDA ZABIT KATİBİ İNFAZ KORUMA MEMURLUĞUNA ALINIYOR KAZANANLARIN ARASINDA LİSANS MEZUNLARI YOK NEDEN LİSE MEZUNLARIDA ALINDIĞI İİÇİN ONALRIN KPSS PUANI YÜKSEK SORULARI KOLAY LİSASNS MEZUNLARI SIRALAMAYA GİRİP MÜLAKATA KALAMIYOR LİSALERİN PUANI SORULAR KOLAY OLDUĞUN İÇİN YÜKSEK ONLARIDA ALIYOLAR KISA YOLDAN DEVLET MEMURLUĞU BİZ BOŞUNAMI 4 YILLIK OKUDUK HALA LİSE MEZUNALRINI ALIYOSA VE TERCİH EDİYOSA DEVLET ÜNİVERSİTELER NE İŞE YARIYO SÜSLÜKMÜ KEŞKE ÜNİVERSİTEYİ KAZANAMASAYDIM.18 19 YASINDA LİSE MEZUNU KIZ ZABIT KATİPLİĞİNE BAŞVURMAK İÇİN SİCİL KADIDI ALDI GÖZÜMÜN ÖNÜNDE NE İÇİN YAZMIŞ''DEVLET MEMURLUĞU SINAVINA GİRİŞ'' İÇİN DAHA GENC YAŞTA 18 YAŞINDA DEVLET MEMURLUĞUNUN NE OLDUĞUNU BİLİŞYOR ÜNİVERSİTE OKUMAYA GEREK YOK NE GEREK VAR KIZ MEMURLUĞUN NE OLDUĞUNU O YAŞTA BİLİYOR KISA YOLDAN MEMURLUĞA GİRMEYİ DÜŞÜNYO GÖRÜYORSUNUZ TİMİ NE GEREK VAR ÜNİVERSİTE OKUMAYA DİYOR ÜNİVERSİTE MEZUNALRIDA SONUNDA MEMUR OLMAK İÇİN CAN ATIYOR BEN KISA YOLDAN ÜNİVERİSTE OKUMADAN MEMUR OLÇAM DİYO VAY BE BEN ONUN YAŞINDA İKEN KÖYDE BAHÇEDE ÇALIŞIYODUM MEMURLUĞUN M SİNİ BİLE B,İLMİYODUM AMA BEN PASO OKUDUM SANKİ BİŞEY OLÖAK DİYE VE OKUDUM YAŞ 30 ELİMDE 2 ÜNİVERSİTE DİPLOMASI SONUÇ SIFIR YAZIK ONUN İÇİN BEN O KIZI GÖRÜNCE DEVLET MEMURLUĞU SINAVINA GİREÇEM DİYE ATLİYEDE ZABIT KATİPLİĞİNE ŞOK OLDUM KENDİMDEN UTANYIM DAHA ÇOCUK KIZ 18 YAŞINDA BENDE 2 TANE ÜNİ OKU LİSE MEZUNLATI MEMUR OLSUN BU ZABIT KATİBİ ALIMLARINDA SADECE ÜNİ MEZUNLARI ALINMALI SONUÇ OLARAK BEN BU KPSS YÖNETMELİĞİNDE N RAHATSIZ VE MAĞDUR DURUMDAYIM DERHAL İPTAL EDİLMELİ İNŞALLAH ALLAHTAN İPTAL EDİLİR,BURDA arzuum LİNKLİ ARKADAŞA SESLENİYORUMNE YAZIK Kİ BU KPSS YÖNETMELİĞİ NEDENİYLE KPSS YE EN SON MEZUN OLUNAN SEVİYE DEĞİL EN ÜST ÖĞRENİM SEVİYESİNDEN GİRİLEÇEK YANİ KARDEŞİM RADYOLOJİ TEKNİKERİ OLARAK GİREMEZ SINAVA ÇÜNKÜ LİSANS TAN SONRA ÖNLİSAN DAHİ OKUSA BU KPSS YÖNETMELİĞİNE GÖRE EN ÜST ÖĞRNİM SEVİYESİ OLAN FİZİK MEZUNU OLARAK LİSANS DÜZEYİNDEN SINAVA GİRMELİ ZATEN SİSTEM LİSANS MEZUNU OLARAK BELİRTİĞİ İÇİN SİSTEM BUNU ALGILIYO SİSTEM KABUL ETMİYO YANİ SANA SİSTEM DİYOKİ SEN LİSANS MEZUNU OLARAK KPSS GİRDİN 2 YILLIKTAN BAŞVURAMAZSIN DİYO VE BAŞVURAMIYON NE YAZIK Kİ BU ADALETSİZLİK İNŞALLAH DANIŞTAY TARAFINDAN İPTAL EDİLİR SİSTEM DONMUŞ DURUMDA ALT SEVİYEYİ ALGILAMIYO


elfer
Aday Memur
04 Şubat 2010 17:20

WXXW arkadaşım duygularımıza tercüman oldun.SAĞOLLL...

BENDE BUNU DİYORUM.ARKADAŞIN BİRİ TUTTURMUŞ YOK SİZDE B TİPİ KADROLARA GİRİN DİYE.KARDEŞİM AYNI KADROYA LİSE MEZUNU BENDEN DAHA KOLAY BİR ŞEKİLDE GİRİYOR.BU HAKMI ŞİMDİ?YAA BEN BÖYLE OLACAĞINI BİLSEM LİSEYİ BİTİRDİĞİMDE OZAMAN KPSS FALANDA YOKTU. İSTEDİĞİM DEVLET MEMURLUĞUNA AÇIKTAN TORPİLLE MORPİLLE GİRERDİM.ŞİMDİ HESAPLIYORUM TAM 13 SENE DEVLET MEMURU OLRDUM.KAZANDIĞIMI YERDİM İÇERDİM ÜNİVERSİTE YOLUNA HARCADIĞIM PARAYLADA BİR EV BİRDE LÜX ARABA ALIRDIM.ÜSTÜNE PARA BİLE KALIRDI.ŞİMDİ ŞU HALİMİZE BAK YA.LİSE MEZUNUN GİRDİĞİ İŞE BİLE GİREMİYORUZ.GÜLELİM Mİ AĞLAYALIM MI.

HAYATIMIZI MAHVETTİLER BİZİM.BU YAŞTA HALA İŞ DERDİ GELECEK KAYGISI YAŞIYORUZ YA .HİÇBİR ŞEY DEMİYORUM ARTIK.


elfer
Aday Memur
04 Şubat 2010 17:28

WXXW ARKADAŞIM peki bu sistem sınava başvururken uyarıyorsa beni niye uyarmadı ozaman.KALDIKİ BEN 2006DA KPSS YE ÖNLİSANSDAN GİRDİĞİMDE DAHA ÖNCEDEN LİSANS MEZUNU OLARAKDA GİRMİŞTİM BU SINAVA.BENİM SORUNUM ZATEN BU KARDEŞİM.MADEM BEN HATLIYDIM MADENİN VARLIĞINDAN HABERİM YOKTU BİLE.BUGÜN KİM BAŞVURU KLAVUZUNUN HER SAYFASINI OTURUP SATIR SATIR OKUYOR Kİ ZATEN.BENİ OZAMAN UYARSAYDI GÖREVLİ KİŞİ.ÇÜNKÜ SINAV İÇİN YENİDEN BAŞVURU YAPTIM.BANA ORDA DESELERDİKİ SİZ DAHA ÖNCE LİSANS OKUMUŞSUNUZ VE KPSS YE DE BU DÜZEYDEN GİRMİŞSİNİZ.BIRAK GÖREVLİYİ ÖSYM SİSTEME KİLİT KOYUP BIRAKMASAYDI BAŞVURU YAPILSIN.ORDA HİÇ KİMSE BİŞEY SÖYLEMEDİ.SINAVA GİRDİM KAZANDIM ATANDIM İKİ YILDA ÇALIŞTIM.BİRGÜN KURUMA BAKANLKTAN YAZI GELDİ VE SÖZLEŞMEM FESH EDİLDİ.HEMDE BANKADAN KREDİ ÇEKMİŞİM.HER AY TAKSİT ÖDÜYORUM.ÖZELDEKİLER YAPMAZ BUNLARIN YAPTIĞINI.


füsunnn
Aday Memur
04 Şubat 2010 17:31

kpss den en üst öğrenimden mezun olduğun bölümden girilebiliyo yanlış bilgilendirme yapmayalım.....lisanstan mezun olup sonra önlisans mezunu biri ..lisanstan girmek zorundadır...


Kandas
Daire Başkanı
04 Şubat 2010 17:52

elfer yönetmeliği ve bu yönetmelikten kaynaklanan durumu eleştiriyor ama daha neyi eleştirdiğinden haberi yok. bu yüzdende önce lisans sonra önlisans okuyan birinin önlisanstan tercih yapabileceğini söyleyebiliyor.bir de kendi çapında espri yapıyor "HATA BİZDE.BİZ OKURKEN SIRAYI KARIŞTIRMIŞIZ" diyor çünkü memur olmaya çalıştığı halde ilgili yönetmeliği hiç okumuyor, hatta bırakın yönetmeliği girdiği sınavın kılavuzunu bile okumuyor. yine bu yüzden sistem uyarmıyor, beni de uyarmadı diyebiliyor.örneğin 2006 lisans kpss kılavuzunda "2006/1 e başvuranlar 2006/2 kpss ye başvuramazlar" dediği halde ve 2006/2 sınav klavuzu "lisans diplomasına sahip adaylar önlisans veya ortaöğretin düzeyinde,önlisans diplomasına sahip adaylar ise ortaöğretim düzeyinde 2006/kpss2 sınavına başvuramazlar" dendiği halde arkadaşımız beni uyarmadılar bende başvurdum diyebiliyor. ve devam ediyor madem öyle uyarsa idi beni görevli diyor. allah aşkına kocaman adam olmuş, üniversite bitirmiş bir adamı kılavuzda yazan bir husus için niye uyarsın görevli. okuman yazman varsa ve o kılavuzlarda süs olsun diye yayınlanmıyorsa okumak zorundasınız.hani hukukta bir kural var. kanunu bilmemek mazeret sayılmaz. eh sizede kılavuza yazılmış hükmü bilmemek mazeret sayılmaz demek lazım.

ilgilenene not:lise mezunu değilim, lisans mezunuyum. kpss yerleştirmelerine katılmıyorum.


leon461935
Şube Müdürü
04 Şubat 2010 18:03

elfer

bak tekrar sölüyorum bende kalkmasını istiyorum bu maddenin

ama bi,raz saçma şeyler sölüyosun biri uyarsaydı faln kimse klavuzu okumuyo falan ya olurmu öle şey üni mezunu adamsın sen nası okumuyon klavuzu?bak burda hata senin yani böle şeyler söleme.bak ben aöf 4.sınıfım bu yıl ama daha önce bitirdfiğim önlisnas düzüyinden giricem ve hiç bi sorun olmıcak neden????çünkü klavuzu iyice okudum araşştırdım.ben 2010 da lisasntan kpss lisasnsa başvuru tarihinden sonra

mezun olacağım için bi alt öğrenimden girebiliyorum.ve başvurulardan sonra sınav zamanı mezun olmuş olsam bile bi engel yok.çünkü iyice araştırdım.kaluzda adamlar kalın yazıyla yazmış kusura balma ama senin hatan büyük.

ama bi hata daha var ve bu madde gerçekten kalkmalı


arzuzu
Aday Memur
04 Şubat 2010 19:14

arkadaşlar dün personel daire başkanlığını arayıp bilgi aldık

sınava önlisans olarak giremezsiniz yönünde bilgi verdiler.Bende en yüksek öğrenim düzeyinden sınava girilebileceğini biliyordum fakat önce lisans daha sonra önlisans bitiren başka bir arkadaşım atanmıştı(o kpss ye lisans düzeyinde daha önce girmemişti)

Yönetmelik çok saçma olduğu gibi personel dairesi başkanlığındaki görüştüğümüz yetkili lisans diplomasının iptaline dava açılabileceğini söyledi.Böyle saçmasapan bir sistemde delenip duruyoruz.

Bilgilendiren arkadaşlara tşk ederim.


füsunnn
Aday Memur
04 Şubat 2010 20:11

leon arkadaşım sen önlisanstan sınava gircem demişsin aöf işletme son sınıftaymışsın yalnız sen önlisanstan girersen ve lisans diplomanı alırsan yalnız eğer önlisanstan atanırsan bu yasa senide kapsıyo emurluğun iptal edilir...


anestezi...
Aday Memur
04 Şubat 2010 20:28

bu dava ne zaman açıklanacak.


leon461935
Şube Müdürü
04 Şubat 2010 21:23

füsunnn

hayır arkadaşım beni kapsamıyo daha olayın ne olduğnu bilmiyosunuz ya bide dava falan kaanılsın diyosunuz.tamam bende kazanılmasını istiyom ama inanılmaz bişi sölüyosun ya olurmu hiç beni kapsamıyo.ben lisasn sa başvuru döneminde mezun değilim.ama açık detaylı öğren o zman :))

1 ) 2008 kpss önlisasn -lise sınavına başvuru klavuzunda sayfa 2 ve 2.1 sayılı başvuru şartları bölümünde aynen şöle yazar açın klavuzu bakın daha ne diyim;

2008-KPSS LİSANS?a son başvuru tarihi olan 9 Mayıs 2008 tarihi itibariyle lisans diploması almaya hak kazanmış adaylar bu sınava başvuramazlar. 2008-KPSS LİSANS?a başvurmuş adaylar her ne sebeple olursa olsun bu sınava da başvurdukları takdirde, bu adayların 2008-KPSS LİSANS başvuruları iptal edilir, lisans düzeyinde yapılacak sınava girseler dahi sorulara vermiş oldukları yanıtlar değerlendirmeye alınmaz.

2 ) memurlar .net in malesef bu kopnuyu yanlış bilen arkadaşlar için yazdığı maşet haber alın linki açın görün daha ne diyim burada ikinci prafraftaki BU KARAR ÇERÇEVESİNDE yazısı ile başlayan yere dikkattt

http://www.memurlar.net/haber/147750

3 ) yine memurlar.net de açıkça belirtilmiş BAŞVURU TARİHİ ÖNEMLİ zaten klavuzda yazıyo demişler alın açın bakın link bu

http://www.memurlar.net/haber/111022/

4 ) DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞININ bu sayfasında bu konu ve başka konu hakkında ki görüşleri 64 ve 68 sayılı

dosyaları pc nize indirin ve okuyun

OLAY BUNDAN İBARET ZATEN Bİ MANTIKLI DÜŞÜNÜRSENİZ DOĞRUNUN BU OLDUPĞUNU ZATEN ANLARSINIZ.

SAYGILARIMLA..


elfer
Aday Memur
05 Şubat 2010 15:50

KARDEŞİM BİR ARKADAŞIMIZ DEMİYORMU ŞİMDİ SINAVA GİRMEK İSTEYENLERİ KAYIT ESNASINDA SİSTEM DONARAK UYARIYOR DİYE.HADİ BEN BİR EŞEKLİK ETTİM OKUMADIM OZAMAN SINAV İÇİN KAYIT YAPTIĞIMIDA DAHA ÖNCE LİSANS MEZUNU OLARAK GİRMİŞİM SINAVA.ADAM ADIMI SOYADIMI GİRDİĞİNDE O SAYFA ÇIKTI KARŞIMIZA ZATEN.ADAM YENİ BİR SAYFA AÇIP BU SEFERDE ÖNLİSANSDAN KAYIT YAPTI.BEN SALAKSAM ÖSYM NE PEKİ.YENİ BİR SAYFA DEMEK BİLGİLERİ DEĞİŞTİRMEK DEMEK.OZAMAN SİSTEM BİLGİLERİ DEĞİŞTİRMEYİP KİLİT VURSAYDI.BENİ UYARSAYDI SİSTEM.HADİ BEN BİLMEDEN YAPTIM BU HATAYI YA BENİM GİBİ BİNLERCESİ AYNI ŞEYİ YAPMADIMI.BUNLARIN BİR KISMIDA BİLEREK GİRDİ SINAVA.OZAMAN SİSTEM KENDİNİ KORUYACAKTI KARDEŞİM.BAŞKALARININ HAKKI YENMESİN DİYE.BİNLERCE İNSAN ŞİMDİ OLMASI GEREKEN YERDEN FARKLI YERDE ÇALIŞMIYORMU OZAMAN.ZATEN BU MADDEYİ 2006 VERSİYONUYLA OKUYUN BAKALIM.MADDEDEN KAÇ YORUM ÇIKIYO?

NEYİN LİSANS DİPLOMASINA SAHİP ADAY GİREMİYOR SINAVA KARDEŞİM.BENİM BİTİRDİĞİM BÖLÜMÜN DAHA BİR ÜSTÜ YOKKİ.BAŞKA BİR BÖLÜMÜN LİSANSINI OKUMUŞUM.


elfer
Aday Memur
05 Şubat 2010 16:18

EĞER BEN YANLIŞ BİLİYORSAM YANİ SON BİTİRDİĞİN BÖLÜMDEN DİYE. OZAMAN ŞU AN MEMURLAR NET DAHİL OLMAK ÜZERE BU KONUDA İNTERNETTE YAYINLANAN TÜM HABER LİNKLERİ YANLIŞ BİLİYOR.

KPSS'ye son öğretim düzeyinden girme şartı dava edildi.DİYE HABERİ VAR.VE ARDINDAN DAVA DİLEKÇESİNİ KOYMUŞ MEMURLAR NET.VE DİLEKÇEYİ DİKKATLİ OKUYUNUZ LÜTFEN.

MADDEYE TEKRAR BAKTIM.DEDİĞİM GİBİ ZATEN EKSİK VE YORUMA AÇIK.BU KONUYLA İLGİLENEN BİR ÇOK AVUKAT ARKADAŞIMDA O ŞEKİLDE YORUMLAMIŞTI MADDEYİ OZAMAN.HATTA BİRİSİ KEŞKE İKİ YILLIĞI SONRADAN OKUSAYDIN OZAMAN BİR SORUN KALMAZDI DEMİŞTİ.ASLINDA MADDENİN İÇERİĞİNDE arzuzu NUN DURUMUYLA İLGİLİ HİÇ BİR İBAREDE YOK.

2008-KPSS ÖNLİSANS/ORTAÖĞRETİM? e son başvuru tarihi olan 27 Haziran 2008 tarihi itibariyle önlisans diploması almaya hak kazanmış adaylar ortaöğretim düzeyinde sınava başvuramazlar.2008 KPSS LİSANS? a başvuru tarihi olan 9 Mayıs 2008 tarihi itibariyle lisans diploması almaya hak kazanmış adaylar bu sınava başvuramazlar.2008-KPSS LİSANS?a başvurmuş adaylar her ne sebeple olursa olsun bu sınava da başvurdukları takdirde,bu adayların 2008-KPSS LİSANS başvuruları iptal edilir...VS

BEN BURDA 27haziran 2008 TARİHİ İTİBARİ İLE önlisans diploması almaya hak kazanmış adaylar eğer lisans diploması varsa bu sınava giremezler diye bir şey görmüyorum.dikkat ederseniz hep son okunan bölümlerden bahsedilmiş.

ben neyi tartıştığımı iyi biliyorumda bazı kocaman adam olmuşlar ne kadar biliyor onu bilmiyorum işte.


elfer
Aday Memur
05 Şubat 2010 16:28

KANDAS SEN HADDİNİ AŞIYORSUN UKALALIK EDİYORSUN.BEN BENİ GÖREVLİ DEĞİL SİSTEM UAYARSAYDI DİYORUM.BEN BU HATAYA DÜŞTÜYSEM KOSKOCA ÖSYM DÜŞMESEYDİ OZAMAN. BENİM GİBİLERİN EN BAŞTA ÖNÜNÜ KESSEYDİ.ÇOK ZOR DEĞİLDİ BİLGİSAYARDA ÖNCEKİ BİLGİLERİ DONDURMAK.SEN VE SENİN GİBİLER BİZİM BAŞIMIZA BUNLAR GELMESEYDİ HİÇ BİR ZAMAN FARKETMİYECEKTİNİZ BU SAÇMALIĞI.BUNUDA SAKIN UNUTMA.

Toplam 331 mesaj
12345678910111213»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi