Editörler : crops35
22 Ocak 2010 10:57

Dilekçe Yazalım Arkadaşlar

ELİNİZE YAPIŞMAZ ARKADAŞLAR İKİ DİLEKÇE GÖNDERİVERİN BAKANLIKLARA. YAKINDA İLANLAR ÇIKACAK ACELE ETMELİYİZ. BİZDE VARIZ DİYEN İKİ DİLEKÇE NE KAYBEDERSİNİZ İŞE YERLEŞMEKTEN BAŞKA...

22 Ocak 2010 14:05

arkadaşlar hepimiz için hayırlısı olur inşallah dilekçeleri gereken yerlere ilettim


asude_1977
Memur
22 Ocak 2010 14:17

inşallah hayırlı olacak arkadaşlar sadece mail değil faks da gönderin arkadaşlar biz elimizden geleni yapalımda elimiz aşınmaz değil mi? umudumuz kalacağına emeğimiz kalsın kaybedecek bişey yok


By_Onder
Genel Müdür
22 Ocak 2010 23:02

hatta ankaradaysanız bakanlıklara değilseniz genel müdürlüklere her kurumun personel müdürlükleri var size buraya giremezsin denilebilecek biyer yok gidin kendinizi hatırlatın kurumların kafasındaki engelli profili değişmeli işe alacağı engellinin kendine yük değil fayda sağlıyacağını görmeli..


andromedia
Daire Başkanı
23 Ocak 2010 16:54

ANKARADAKİ ARKADAŞLAR ACELE EDİN...

WWW.OZUNMEZ.COM ADRESİNDE BİR ENVANTER VAR.

O ENVANTERLE PERSONEL MÜDÜRLÜKLERİNE GİDİN MUHAKKAK.

GİDİP KONUŞUN BİZDE VARIZ DEYİN.

SEÇ BEĞEN AL NE İSTERSEN DİYE.

DESTEK İSTEYİN BEN GİTTİM(ANKARADA OLMADIĞIM HALDE ATLADIM GİTTİM) TAMAM DEDİLER AMA TEK KİŞİNİN GİTMESİYLE OLMUYOR...

BU FIRSAT BİR DAHA ELE GEÇMEZ.


semakocahan
Memur
24 Ocak 2010 17:28

Arkadaşlar Başbakanlık, Özürlüler genel merkezi, sosyal güvenlik, personel daire bşk. olmak üzere 4 yere diploma ve Engelli raporlarımla dilekçelerimi postaladım. Bakalım cevap ne gelecek. Arkadaşlar rica ediyorum sizlerden 1 dilekçeden ne olur demeyin,malesef tepki vermeden yüzümüze bakan olmuyor, durumunuz ölçüsünde muhakkak gönderin dilekçeleri, meilleri... hiç olmadı bir telefon edin bimere.Allah yardımcınız olsun.

27 Ocak 2010 09:24

arkadaslar bende bulunduğum ildeki m.vekillerine,ankara ve istanbuldaki m.vekillerine basbakanlığa,lokman ayvaya,cumhurbaskanımıza dilekceyi gönderdim sadece ulasamadığım adres bakanlar oldu rica etsem elinde bakanların adresi olan var mı ? varsa yazasa lütfen.


andromedia
Daire Başkanı
28 Ocak 2010 19:49

arkadaşım eline sağlık herkesin bir iki dilekçe göndermesi demek çok önemli bişey. www.ozunmez.com adresinde baknlıkların adres ve fax numaralarına rahatlıkla ulaşabilirsin. herkes anlasın artık boş durmakla olmuyor. bir arkadaşımız daha bakanlıklara gitti görüşme yaptı olumlu sonuçlar var alacağız diyorlar biraz daha gayret arkadaşlar. biraz daha gayret elinize yapışmaz iki dilekçe.

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi