Editörler : supporters.
28 Mart 2010 23:12

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Sınav İlanı (08-09.05.2010)

T.C. BAŞBAKANLIK

GENÇLİK VE SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI

T.C. Başbakanlık Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı'nca Müfettiş Yardımcılığı kadrolarında görevlendirilmek üzere Müfettiş Yardımcılığı giriş sınavı yapılacaktır.

I-SINAVA KATILABİLME KOŞULLARI

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

b) l Ocak 2010 tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış bulunmak, (Askerliğini yapmış olanlar için bu sınıra askerlik süreleri eklenir.) erkek adaylar için askerliğini yapmış veya erteletmiş olmak,

c) Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile en az dört yıl eğitim veren ve bu okullara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yerli ve yabancı fakültelerden birini bitirmiş olmak,

d) Üçüncü defa Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı giriş sınavına katılmamış olmak,

e)Sağlıkla ilgili olarak görevlerini devamlı yapmaya engel bir durumu olmamak,

f) Müfettişlik karakter ve vasıflarına haiz bulunmak,

g) ÖSYM tarafından 28-29 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen 2008 Kamu Personel Seçme Sınavında (2008-KPSS) veya 27-28 Haziran 2009 tarihlerinde yapılan 2009 Kamu Personeli Seçme Sınavında (2009-KPSS) KPSSP40 Puan Türünden, 80 ve daha yüksek puan almış olup müracaat edenlerden ilk 200 kişinin içerisinde bulunmak, (200. kişiyle aynı puana sahip olan adaylar da sınava kabul edilirler.)

h) Süresi içinde şahsen ya da posta yoluyla başvurmak ve başvuru belgesi ile birlikte istenilen belge ve bilgileri Teftiş Kurulu Başkanlığına teslim etmiş olmak,

i) İlk başvuru sırasında Başvuru Değerlendirme Ücreti olan 15.-TL?nı, sınava girmeye hak kazananlar için de Sınav Ücreti olan ilave 30.-TL?nı Genel Müdürlüğün Halk Bankası Yenişehir/ANKARA Şubesindeki (IBAN) TR 850001 2009 2120 000 6000071 numaralı hesabına yatırmış olmak.(Eksik ya da yanlış bilgi verdiği anlaşılanlar ile sınava girmeyenler dahil, hiçbir şekilde ücret iadesi yapılmaz.)

II-BAŞVURU SIRASINDA İSTENİLEN BELGELER

Giriş Sınavına girmek isteyenler Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığına:

a) Başvuru sahibi tarafından doldurulacak aday formu,

b) Yüksek öğrenim belgesinin aslı veya noter onaylı örneği,

c) İki adet vesikalık fotoğraf,

d) KPSS Sınav Sonuç Belgesinin aslı veya noter onaylı sureti ya da onaylı bilgisayar çıktısı,

e) Başvuru Değerlendirme Ücretinin yatırıldığına dair banka dekontu,

İle şahsen veya posta yoluyla, en geç 22.04.2010 tarihi ve saat 17:30?a kadar aşağıda belirtilen adrese müracaat ederler.

(Yazılı sınavla ilgili diğer konular ile yazılı sınavı kazanacak adaylardan sözlü sınava girmeden önce istenecek belgeler Giriş Sınavı Broşüründe belirtilmiştir.)

İstekliler, başvuru formunu ve sınava giriş şartlarını içeren broşürü Ankara'da "Süleyman Sırrı Caddesi No:3 Kat 4 06410-Yenişehir? adresindeki Teftiş Kurulu Başkanlığından temin edebileceklerdir. Ayrıca Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı ilan metni, broşürü ve başvuru formu, www.gsgm.gov.tr internet adresinden de temin edilebilir.

Eksik belge ve bilgi ile yapılan ya da posta yoluyla belirtilen süreye kadar ulaşmayan başvurular işleme konulmayacaktır.

III-SINAV ŞEKLİ VE KONULARI

Giriş sınavı yazılı ve sözlü sınav aşamalarından oluşur.

Yazılı sınav konuları ile giriş sınavına ilişkin diğer usul ve esaslar "Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı Broşürü?nde açıklanmıştır.

IV-SINAV TARİHİ, YERİ ve DİĞER İŞLEMLER

Giriş Sınavının yazılı bölümü, 08.05.2010 günü Saat: 09.30'da başlamak üzere 08-09. 05.2010 tarihlerinde Ankara'da yapılacaktır. Yazılı sınavın yapılacağı yer ve konularına göre sınav takvimi www.gsgm.gov.tr internet adresinden ayrıca duyurulacaktır. Yazılı sınava katılmaya hak kazanan adaylar ile yazılı ve sözlü sınav sonuçları www.gsgm.gov.tr internet adresinden ilan edilecektir.Sözlü sınav sonucunda başarılı olan adaylara ise verdikleri posta adresinden ayrıca duyuru yapılacaktır.

Yazılı sınavda, Başkanlık Bürosundan teslim alınabilecek Aday Sınav Giriş Belgesi ile birlikte, kimlik tespitinde kullanılmak üzere nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport gibi fotoğraflı bir kimlik belgesinin bulundurulması zorunludur.

28 Mart 2010 23:36

kardeş bu ilan verildi forumda hakan tarafından..ALLAH razı olsun


armeged
Memur
29 Mart 2010 09:24

başvuru alıyorlar mı aceba (başvuru başlangıç tarihini göremedim)

şahsen veya posta yoluyla, en geç 22.04.2010 tarihi ve saat 17:30?a kadar aşağıda belirtilen adrese müracaat ederler.

denmiş heralde alıyolardır. neyse bi gidelimde


gittimgidiyorum
Aday Memur
29 Mart 2010 09:35

her türlü soru için özele :)


armeged
Memur
29 Mart 2010 10:13

Bence SHÇEK de 200 . aday 80'lerdeydi. Ancak bireysel başvuru istiyordu belki o yuzden katılım az olmus olanbilir. GSGM nin SHÇEK le aynı statüde olmasına rağmen postayı da kabul ettiğinden 83 civarında kapatır sanırım. Turne ne kadar aceba fikri olan varmı?


saymüdcomeback
Kapalı
14 Mayıs 2017 13:51

bu senede alsa keşke

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi