Editörler : cihan27E.Kayı Han

Ali_Canpolat66
Aday Memur
24 Nisan 2010 20:03

başta sağlık sen' in kazanımları diye övünerek yazılanların %92 si yalan, çoğunda değerlendirmeye alınacakmışmışmışmış falanda filan evet değerlendirmeye alınıyorda sonuç ne oluyr? hükümetin sarı sendikasısınız size tamam halledereiz bunu değerlendirecez diyorlar sizde bunu kazandık şunu kazandırdık diye utanmadan çıkıp konuşuyorsunuzya pes doğrusu peeeessss...!!!!


Ali_Canpolat66
Aday Memur
24 Nisan 2010 20:06

kazanılan haklarımız gitti ben SSK DAN DEVREDİLDİM 2005 yılında 1200 tl maaş alırken devredildikten sonra 940 tl maaş almaya başladık. daha kalkıpta neyin kazanımını konuşuyorsun haa...!!!

not: bu laflarım sağlık-sen 'e


lylkrlr46
Memur
25 Nisan 2010 02:45

saqyın molakasım;üye olduğum sendikadan istifa ettim ve kendim sendika kurmaya karar verdim.artık kendi sorunlarımız için gerçekten uğraşacağız.ayrıca sizde tayin istiyomuşsunuz neden boş yer yok çünkü güzel ve iyi olan yere herkes yerleşmiş ve gitmek istemiyor.bizim gibi mecburen yer değişikliği yapması gereken kişilerde yok kura açılacak,yok beceaiş arayıp duracak.neden böyle bir saçmalık var neden asker ve polislerdeki gibi mecburi hizmet yok.ben kabul ediyorum neresi çıkarsa çalışırım ama adil olsun.özlük hakları aynı olsun.bunların hangisi var?


benmahru
Şef
28 Nisan 2010 19:52

DK BİR GOL BİR:) YALANIN DANISKASI:)

SSK DAN DEVROLAN BIRI OLARAK HAVUZ PARALARIMIZ ORENMIYOR..ÖDENMEDIDE...

AYRICA NOBET YANSIYANLARI IÇIN ILK DAVAYI AÇAN TÜRK SAĞLIK SENDI .

BUNLARIN HARICINDE....EVET SAĞLIK SEN PERSONEL IÇIN IYI YAPTIĞI ŞEYLER VAR HAKKINI YEMEMEK GEREK...TAM GÜN YASASINA TEPKISIZ KALDI ONAYLADI..BISI SATTI...HASTANE BIRLIKLERI YASASINI DESTEKLEYEREK HASTANELIRN ÖZELLESTIRILMESINE VARAN SÜRECI DESTEKLEMEKTEDIR...


mrtyrtsvn
Aday Memur
24 Haziran 2010 11:27

sn.moola kasım arkadaşım bende eski ssk personeliyim ama havuz paraları ödenmedi ödendiğini yazmışsın bu sağlık sen'e sordum haberimiz yok dedi lütfen burada yalan yanlış şeyler paylaşarak milletin kafasını bulandırma yada yalan değil diyorsan lütfen ispatla...


ikili
Yasaklı
24 Haziran 2010 13:43

SHÇEK'in sağlık senden ayrılma zamanı çoktan geçmiş!!

SSK,4B ve sağlık personeline çalışılmış SHÇEK personeli için hizmet sıfır. Görevde yükselmeden bahsedilmiş o konu sendika çılışması değildir bakanlık çalışmasıdır. Maliye bakanlığı ünvan fark ücreti onaylarsa görevde yükselme her yıl yapılır onay vermezse çalışanlar sürünür. Diğer konular abartılmış net bir kazanım yok.

Toplam 26 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi