Editörler : F16 Gökçen


Yasaklı
17 Mayıs 2010 19:37

kadınlar amaç,erkekler araç mı?

bugün gün içinde bazı olaylardan dolayı böyle bir soru kafama takıldı..tabiri caizse üretim unsurlarının ikiye bölünmesini düşündüm..ve devamında hazinenin kadında ,anahtarın ise erkekte olduğunu varsaydım..kadının anahtarı ele geçirmek için cazibesini kullandığını -tabiri caizse şeker vererek-anahtarı ele geçirdiğini erkeğin elinden aldığını düşündüm..bir nevi köprüyü geçene kadar ayıya dayı meselesini çağrıştırdı bana..

tabi burada kadının dürtü kontrolünün erkekten daha güçlü olduğunu gözardı etmiyorum..buda kadının daha iffetli olma konusunda erkekten daha avantajlı durumda olmasına neden oluyor..her neyse söylicem şu:

dünyanın heryerinde kadını arayan onu elde etmeye çalışan erkek..kadın için erkek amaca varmak için bir araç,erkek içinse amacın ta kendisi..kadın belkide annelik amacı için boyun eğiyor erkeğe..buradan şu soruda aklıma geldi..erkekmi kadına muhtaç yoksa kadınmı erkeğe..

iki cinste uyanık olduğunu en az zararla en çoğa ulaşmayı amaçlıyor..ama ortada bir gariplik var..acaba kar-zarar durumlarımızmı birbirinden farklı?


candela
Yasaklı
17 Mayıs 2010 19:40

bir elmenın iki yarısı..ikiside birbirine muhtaç ..


mahmut_yapma
Yasaklı
17 Mayıs 2010 19:47

candela,iyi güzelde iki elmanın yarısı diyorsun..o halde iki cinste birbirinin aracıdır..böyle zorlu bir işte kandırmak duygusunu ,elde etme güdüsünü nereye koyuyorsun?

muhtaçlığın şekillerimi değişik acaba..


candela
Yasaklı
17 Mayıs 2010 19:54

genellememek lazım arkadaşım bunu istisnalar olabilir...

kanatsizlik..


&mola_zamanı&
Genel Müdür
17 Mayıs 2010 19:57

tam bir maliyet /fayda analizi yapmışsın sanki mahmut:)


mahmut_yapma
Yasaklı
17 Mayıs 2010 20:02

mola zamanı:)))

Aslında siz kadınlar doğanın en güzel başyapıtısınız ve erkekler ona sahip olmak istiyor...ama daha sonra -her ne hikmetse- elde edilen bu başyapıtlar bizi alt yapı yapıyor..:D

bu ilacın bir yan etkisi var ama çözemedim doğrusu..


&mola_zamanı&
Genel Müdür
17 Mayıs 2010 20:23

şimdi alt yapı üst yapıdan siyaset teorisi tartıştırma bize mahmut:))))

valla bu kadın-erkek ilişkilerine oldum olası pek asıl sır erdirememişimdir. kim amaç kim araç çok açık değil.

erkeğe bakarsan kadın amaç, kadına bakarsan erkek amaç..

bana kalırsa ne erkek ne de kadın amaç da değil ya.. galiba hepimiz aracız! yani insanlar yalnız olmak istemiyor ve kendisini tamamlayacak birisini arıyor. asıl amaç mutluluksa ya da ne biliyim işte yalnız olmamak , kimisine göre rahat yaşamaksa (çoğu kadın hala bunun için kullanıyor erkekleri ve sömürülecek bir şey gibi görüyor, bunun için zaten cüzdan önde gidiyor) :) ve erkek için de belki ihtiyaçlarını karşılamak , düzenli bir yaşam, eve gelince iyi bir yemek , neslin devamını sağlamak falan temel amaç gibi.. yani bu koşullarda hepimiz hırantız diyodu bazıları bi ara:)) HEPİMİZ ARACIZ ARAÇÇÇÇÇÇ:)

Bence yani.. katılmayabiliriz..

ayrıca kadınlar dünyanın en mükemmel varlıkları mıdır bilemem:) komşu ayşe teyze hakkında da bunu düşünüyorsdanız:P o zaman doğrudur.. galiba sizin bahsettiğiniz o mükemmel varlıkların sadece kadın olması yetmez. tıpkı erkeklerin komşu rüstem dayıdan farklı olurlarsa mükemmel olacakları gibi:P

şu elimdeki yazıyı bitirsem de kurtulsam şu bilgisayardan artık..kendimi buraya zincirlenmiş gibi hissediyorum.. bunları da uygun bulursam araya bi yere yerleştiriyim bari:)))))))

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi