arkadaşlar giriş belgesi gelen var mı?
hayırr.........sanırım bi hafta kala gelir.
inşallah lys ler gibi olmaz
1 temmuzdan itibaren gelmeye başlar.
inş bir an önce gelir. benim bir kere üds giriş belgem gelmemişti. girememiştim:(((( artık korka korka girer oldum sınawlara :///
p_hysicist merak ettim kpss giriş belgen gelmezse sınava girmeyecekmisin?
Slm arkdaşlar,
Osym sitesinden görüntülenmesi gerekiyor aslında,başvuru sayfasında sınav giriş merkezi yazıyor ordan kontrol edebiliriz aslında.
15 Haziranda postaya verilecek diye yazıyor internette bazı sitelerde ama belli olmuyor tabi.
umarım herkesin hemen gelir zaten sınav stres bide bu şekilde bizi bekleterek strese sokuyorlar.
herkese bol şans.
teşekkür ederim herkese
ösym nin sitesinde hala belli değil
sınav belgesi gelmezse sınavdan önceki hafta içinde ösym sınav merkezi yöneticiliğinde çıkartırabilirsiniz
Bugün arkadaşımın ki gelmiş.
GELMİŞ Mİ? ösym'nın sıtesınde yerleştirme bılgılerı sonuclandırılmamış diyor:S
banhalo sınavdan önceki hafta çarşambadan itibaren çıkartabilirsin yani son 3 gün.
bendede öyle görünüyor ama internete vermemişler sanırım henüz bugün yarın gelir bizimkide inşallah.
walla sınavı stres yapmıyorum artık da giriş belgesi gelcek mi die strese giriyorum :)gelmedi mi bi de çıkarttırmayla uğraş ayrı bi stress herkese gelsede rahatlasak
arkadaşlar sınav giriş kağıtları gelmey başlamış.bilgisi olan var mı?
ben izmir'de yaşıyom banada gelmedi daha çok sıkıcı bir durum o belge olmadan sınava giremezsin hiçbir şekilde ::(
izmir'de dağıtılmaya başlamadı sanırım daha, bana da gelmedi ama eli kulağındadır.
istanbula gelen varmı ya :(
bende istanbuldayım daha gelmedi walla
ben balkona bir tane akıncı diktim postacı gelir kapıya atar kaçar diye mazallah. odama da kimseleri yaklaştırmıyorum diktim sağa sola sipahiler. bekliyoruz bakalım ulak beyfendiyi gözümüz yollarda.