Editörler : supporters.
01 Ekim 2010 09:31

gompill arkadaşım..sülocular da çok etkin tanıdığınız varsa yazılılıyı kazandırtırlar..haber salın..maalesef hatta sülocular fg den çok daha etkinler burada


siramede
Kapalı
01 Ekim 2010 09:35

ben listede yokum ama emin olmadığınız bir konuda kopyacılar diye yorum yapmak iftiraya girer.

01 Ekim 2010 09:51

what's life bak kardeşim hala kafanız almıyor. bu sene 60 gk 60 gy yapan yooooooooooooooooooooooooookkkk. varsa yazın tc nosunu ben de 1. olan cocugunkini yazim. 60 59 ile 100 almış adam. hala sallıyorsunuz 60 60 var diye. hadi memurlar.net dersanecilerden reklamla geciniyor. sizdemi dersanicisiniz kardesim. gk gy ful yapan yok yok yok. aksini ispat etmeden konusan serefsiz iftiracıdan baska bişe değildir.

01 Ekim 2010 10:23

@yinemiolmadı

ben de sizin kafanızın almadığı şeyi de bir olaydan yola çıkarak anlatıyım;

Bu forumda bi caps verilmişti. İki kız, seçim numaralarını da bulmuşlar. Belli ki aynı apartmanda oturuyorlar.. Geçen seneki ve bu seneki kpss sonuçlarını koymuşlar.. Geçen sene eğitim bilimleri dorğu sayıları birinin 60 lı bir şey birinin 50'li bir şey.. bu sene ikisi de 120 full yapmış..

genel yetenekleri de geçen sene birinin 20 li bir şey birinin 30 lu bir şey.. bu sene ikisi de genel yetenekten 60 doğru full yapmış.. Alandan birileri fazladan bir genel yetenek sorusu yapmış olsa bile hak geçiyor. Ve ben bu durumda güvenemiyorum hiçbir şeye.. Bu kadar çok 90 üstü puanı da anlamlandıramıyorum..

O capsi şimdi arayıp bulamayacğım. saklamış bir arkadaş varsa versin linkini.. Ama burada açık seçik belli ki genel yetenek soruları da çalınmış.... Genel yeteneklerinde de full olmasa da bariz bir yükselme var.. Hepsini değil de bir kısmını ele geçirmiş olabilirler.. Ben mesela 50 genel kültür yaptım 5 tane soru ele geçirseydim sınavdan önce bazı alçakların yaptığı gibi.. onları direk işaretler. diğerlerini daha uzun zamanda yapıp ciddi avantaj sağlayabilirdim netimi ykseltip.. Ki bu sene eğitim bilimleri kısmı iptal edildi.. Sistem soruları saklayamadı.. Kimse bu sınav için genel kültür ya da alan sorularının da yüzde yüz güvende olduğundan bahsedemez..

Senin sınava bu güvenini anlamak da mümkün değil.. Eğitim bilimleri iptal edildi iptal!!! Soruların çalındığı açık.. Genel yetenekten full çekti eğitimden full çekenler.. genel kültürden full çekmediler diye hakkaniyetli mi oldu sınav.. Genel kültür genel yeteneğin ikisinden full çekmeyince soruların çalınmadığı garanti mi oluyor?? Tek soru bile çalınmış olsa hakkaniyetten söz edemeyiz. Aç bak eğitimi full yapanlar bizim de grdiğimiz genel yetenekten kaç yapmışlar..

artık cevap yazıp uzatmayacağım.. istediğin gibi düşünmekte serbestsin. ama şunu da söylemem lazım, düşman değiliz. çok sinirlenmeye gerek yok. eğer bir hak geçmişse sana da zararı var..

01 Ekim 2010 10:30

genel kültürlerinde bazriz yükselme var yazıcakmışım.. pardon..


Legdar
Aday Memur
01 Ekim 2010 16:28

Vay arkadaş millet hesap uzmanı oluyo müfettiş oluyo siz halen neyi tartışıyosunuz, arkadaşlar rica edicem gidin iptal miptal sayfalarında tartışın , bu sayfayı benim gibi sınavın sonuçlarını bekleyenler takip ediyor sizin bu konuşmalar sadece laf kalabalığı yapıyor.

Foruma girdiğim de sadece beni ilgilendiren sayfalara dikkat ediyorum , ve onlarda bile bu geyikten öte olmayan muhabbetler zamanımızı çalıyor. Rica ediyorum!


kırık optik
Aday Memur
06 Ekim 2010 11:23

sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusunda bilgisi olan var mı?


harkonnen
Memur
11 Ekim 2010 10:13

Sınava giren 300 kişiden herhangi birisi -hayrına soruları yazabilir mi?


noss06
Aday Memur
29 Ekim 2010 20:46

ne zaman açıklanacak bilgisi olan varmı


Legdar
Aday Memur
30 Ekim 2010 15:23

Kasimin basinda dendi.


icefall
Aday Memur
05 Kasım 2010 11:19

bu sınav neden açıklanmadı? bilgisi olan var mı acaba?


hozes
Kapalı
07 Kasım 2010 00:03

acıklanmıs...bekleyenler varsa sgk nın sitesinde liste, 51 kişi var...


manhattan24
Kapalı
11 Kasım 2010 10:34

Arkadaşlar uzman yardımcılığı ile müffetişlik arasında çok büyük fark var mı ? Hem maddi anlamda hemde ilerde kariyer açısından açıklaybilirseniz sevinirdim.


hozes
Kapalı
11 Kasım 2010 12:00

kazananlarda hiç bayan yok yalnız yav...

müfettişlik her halükarda uzmanlıktan iyidir, maaş olarakta bağımsızlık olarakta..uzmanlığın tek esprisi ankara kadrosu olması, oda ankarayı sevenler için..


hozes
Kapalı
11 Kasım 2010 12:05

ben mesela izmirliyim, izmirde gelir uzman yard...geçen sene sgk uzmanlığı kazanıp mülakatına gitmemeye karar vermiştim, referans bulabilmeme karşın...

yaptığı iş çok farklı değil uzmanlıkların...merkez bankası, spk uzmanlarını ayrı tutarak söylersek; sgk uzmanı, hazine uzmanı, cart uzmanı curt uzmanı, hepsi aynı işi yapıyor benim gözümde, haa maaşı fark eder, bir de kendi kendine tatmin olursun işte surda çalışıyom burda çalışıyom diye...

denetim elemanı olacan arkadaş, bağımsız mis gibi...


manhattan24
Kapalı
11 Kasım 2010 13:48

Hozes şuan benim derecem 7/1 , yani kamu dayım olaki SGK uzman yardımcılığını kazanırsam kpds B seviye de maaşım ne olur

ve uzman olunca ne olur bilgin var mı arkadaş ? Benim için önemli de . teşekkürler. Bide yurtdışı imkanları oluyor mu ylisans-doktora falan ?


müslüman keynes
Daire Başkanı
11 Kasım 2010 17:54

Benim bildiğim bunların hepsi oluyor,arkadaşdan bilirim..

BENİM GARİBİME GİDEN DOKTORU,ECZACI çalışanlardan daha az ücret alıyormuş MÜFETTİŞLER..

Arkadaş en az onlar kadar reçete denetliyoruz,üstüne onlarıda denetliyoruz diyor,ancak ücretleri onların fazla..YA BU NE KOMİK..

Kimse uğraşıyorm merak ediyorum,kendi ücretleriyle ilgili.

BİZDE OLSA,KESİN O KADAR DA MÜFETTİŞLER ALIRDI..


icefall
Aday Memur
16 Aralık 2010 20:09

arkaşlar herhangi bir belge istenmeyecekmi bilen varmı acaba?


mmntf
Şef
19 Aralık 2010 17:53

Türkiye'nin en geniş yetkiye sahip Müfettişleri olmaya hak kazanan arkadaşlarımı tebrik eder, kendilerinde onurlu görevlerinde başarılar dilerim. Saygılarımla.


csgbktu
Aday Memur
15 Ocak 2011 00:25

arkadaşlar hayırlı olsun kazanan arkadaşlarımıza .. Sizden sonra girecek bizim gibi arkadaşlar icin mühendislik ve diger alanlar ile ilgili hatırladığınız sınav sorularınızı paylaşabilir misiniz ?

Teşekkürler ..

Toplam 141 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi