Editörler : Pangaea
13 Eylül 2006 22:05

istanbul'da hangi dershaneyi seçmeli?

arkadaşlar KPSS için istanbul'da gittiğiniz ve memnun kaldığınız bir dershane var mı?


meeee-mur:)
Şube Müdürü
13 Eylül 2006 22:11

murat acık öğretım.. şiddetle tavsıye ederım.. bakırkoy subesı ama!


irem_82
Aday Memur
13 Eylül 2006 22:20

deneyim


irem_82
Aday Memur
13 Eylül 2006 22:23

geçen sene de başka bir kursa gittim ama ilgili davranmadılar.deneyim eğitim kurumları fazlasıyla alakadar oldu ve bana çok faydası oldu.tavsiyem deneyim eğitim kurumları

13 Eylül 2006 22:27

Ben deneyime gittim bakırkoy subesine egitim hocalari superdi.Sorun zeynel hoca we sertel hoca gelcekse gozunuz kapali oraya gidin ama murat dershanesi işini en ciddiye alan yer.

Karar sizin..


irem_82
Aday Memur
13 Eylül 2006 22:30

BENDE KADIKÖY ŞUBESİNDEYDİM.ABDULLAH HOCA VARYA TEK GEÇERİM


mhardal
Yasaklı
13 Eylül 2006 22:32

ARKADAŞLAR BEN AŞAĞIDA YAZILI METNİ YAKLAŞIK YÜZ KİŞİYE GÖNDERDİM.HOTMAİLDE FORWARDLARLA BİR MESAJIN NE KADAR ÇOK YAYILDIĞINI HEPİMİZ BİLİYORUZ. BU SAYEDE SESİMİZ HEM DAHA ÇOK YAYILACAK HEM SADECE ÖĞRETMEN ADAYLARI DEĞİL ÇOCUĞU OKULDA ÖĞRETMENSİZ OLAN DUYARLI VELİLERDE BİZLERE DESTEK OLACAK.HAYDİ...

DUYUN SESİMİZİ

NASIL BAŞLANIR BİLEMİYORUM.BUNCA EZİYET BUNCA ÇEKİLEN SIKINTI.BUNCA HAKSIZLIK.

OYSA HERŞEY NE GÜZEL BAŞLAMIŞTI.ÖĞRETMEN OLMAK HAYALİ ÜLKENİN HERHANGİ BİR YERİNDE ÖĞRETMEN BEKLEYEN KÜÇÜCÜK ELLERE UZANMA HAYALİ.NE YAZIK Kİ HER ŞEY HAYALLERDE KALACAKMIŞ.

EVET BUGÜN BİZ ATANMAYI BEKLEYEN TAM 180.000 ÖĞRETMEN ADAYIYIZ.NE YAZIKKİ ÖZELLİKLE SON BEŞ YILDA YÜRÜTÜLEN DEVLET POLİTİKASI YÜZÜNDEN BUGÜN OKULLAR ,ÖĞRENCİLER ÖĞRETMENSİZ.ATANMAYI BEKLEYEN BİNLERCE ÖĞRETMEN İSE İŞSİZ.SEBEB NE KOCAMAN BİR HİÇ.ONUN BUNUN HORTUMLADIĞI BANKALARA MİLYONLARCA DOLAR AYIRAN DEVLET,ONA BUNA PEŞKEŞ ÇEKİLEREK KAYBEDİLEN MİLYONLARCA DOLARLAR,DEVLETİN MALI DENİZ YEMEYEN KERİZ MANTIĞI İLE DEVLETİ YILLARDIR MİLYONLARCA DOLAR ZARARA UĞRATAN BÜROKROTLAR,BİLMEM KİM A.Ş. MİLYONLAR KAZANSIN DİYE YOK YERE YAPILAN HAVA ALANLARI FABRİKALAR.DAHA SAYAMADIĞIMIZ BİNLERCE ŞEY. BÜTÜN BUNLARA GELİNCE ÇOK ZENGİN OLAN YÜCE DEVLET BİR DEVLETİN KÖKÜ,KALKINMASI İÇİN EN DEĞERLİ ŞEY OLAN ÖĞRETMENLERİ ATAMAK İÇİN PARA YOK MANTIĞINA SIĞINIYOR. YAZIKLAR OLSUN KENDİ SEÇİP BAŞIMIZA GETİRDİKLERİMİZE.

OYSA NE UMUTLARLA OKUDU BİNLERCE GENÇ.ÇOĞUNUN BABASININ GÖNDERECEK BİR HARÇ PARASI BİLE YOKTU.ÇOĞUNUN ANNESİ YOKSULDU EVİNE EKMEK ALAMIYORKEN ÇOCUĞU ÖĞRETMEN OLACAK HEM KENDİNİ HEM DEVLETİNİ KURTARACAK DİYE EVİNİN EKMEK PARASINI GÖNDERDİ ÇOCUĞUNA.SONRAAAA BU DEVLET KENDİ ÖZ EVLADINI YÜZÜSTÜ BIRAKTI.HEM DE EN ÇOK İHTİYAÇ DUYDUĞU ANDA.202 BİN ÖĞRETMENDEN SADECE 20 BİN TANESİ KADROYA GEÇİRİLDİ BU YIL.

AÇIK YOK O YÜZDEN ALINMIYOR MANTIĞI ARTIK ÇOK ESKİDİ.SADECE VAN DA RESMİ RAKAMLARA GÖRE (http://van.meb.gov.tr/) 9280 İHTİYAÇ VARKEN SADECE 3590 ÖĞRETMEN GÖREV YAPIYOR.AÇIK İSE 5690.BU SAYI SADECE VAN İÇİN GEÇERLİ.TÜRKİYE GENELİNİ HESAPLAMAK İÇİN İSTATİSTİK BÜROSU AÇMAYA VEYA ALİM OLMAYA GEREK YOK.

PEKİ AÇIK VAR DA NİYE ATAMIYOR DEVLET ÖĞRETMEN. İŞTE BURASI ÇOK DAHA BÜYÜK BİR FİYASKO. BUGÜN GERÇEK BİR ÖĞRETMENİN ALDIĞI MAAŞ EK DERSİ İLE BİRLİKTE 900-1200 YTL ARASINDA DEĞİŞİYOR. FAKAT BENİM GÜZEL DEVLETİM ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK ADI ALTINDA ÇALIŞTIRDIĞI BİNLERCE GENÇ ÖĞRETMENİ AYDA ORTALAMA 450 YTL YE SÖMÜRÜYOR. HEMDE SOSYAL GÜVENCESİ AYDA 10-12 GÜN ÜZERİNDEN HESAPLANARAK YATIYOR.EEE DEVLET AKILSIZ MI 450 YE ADAM ÇALIŞTIRMAK VARKEN 1000 YTL VERİP ADAM ÇALIŞTIRSIN.DÜNYANIN NERSİNDE GÖRÜLÜR ÖRNEĞİ VARMIDIR ACABA DEVLETİN KENDİ ÖĞRETMENİNİ SÖMÜRDÜĞÜ KAPIDAKİ KÖPEK GİBİ KULLANDIĞI.BU ÖĞRETMENLERDE KAFASI RAHAT OLMADIĞI İÇİN KENDİSİNİ SÜREKLİ EZİLMİŞ HUZURSUZ HİSSETTİĞİ İÇİN VERİMLİ OLAMIYOR.BÖYLECE OKULLARDA BAŞARI SÜREKLİ DÜŞÜYOR.

VELİLER BURADA SİZE DE İŞ DÜŞÜYOR.LÜTFEN OKULLAR AÇILDIĞINDA ÖZELLİKLE KIRSAL KESİMLERDE OKULLARA GİDİN VE KAÇ KADROLU KAÇ ÜCRETLİ(KÖLE)ÖĞRETMEN VAR ÖĞRENİN. VE BASKI YAPIN BİZ ÜCRETLİ ÖĞRETMEN İSTEMİYORUZ ADAM GİBİ EĞİTİM İÇİN NE SÖZLEŞMELİ NE DE ÜCRETLİ BİZ KADROLU ÖĞRETMEN İSTİYORUZ DİYE BAĞIRIN.BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN DEMEYİN.BU KONU ASIL SİZE DOKUNUYOR.ÇOCUĞUNUZA VE ONUN GELECEĞİNE.

BİZ ÖĞRETMEN ADAYLARI BURADAN BİR ÇAĞRIDA BULUNUYORUZ.LÜTFEN BU SESİ DUYUN VE BİZE DESTEK OLUN.VELİLER-HALK-ATANMAYI BEKLEYEN ÖĞRETMENLER-KADROLU VE SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLER. ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE ANKARADA DÜZENLENECEK GÖSTERİ YÜRÜYÜŞÜNE ATATÜRK'ÜN EMANET ETTİĞİ YÜCE TC'Yİ SAHİPLENMEYE ÇALIŞAN ÇARESİZ İŞSİZ ÖĞRETMEN ADAYLARINA DESTEK VERİN.

LÜTFEN BU SESE KULAK VERİN.

-ATANMAYI BEKLEYEN ÖĞRETMEN ADAYLAR-

arkadaşlar bu metni kopyalayıp msn deki tüm kişilerimize gönderelim.başka bir metni olan varsa bu daha iyi olur diyen varsa onu bizimle paylaşsın onu gönderelim.bunu aynı zamanda tüm basın yayın kuruluşlarına da gönderelim. hadi lütfen.ARTIK KAYBEDECEK NEYİMİZ VAR Kİ ...


Ecrin3
Kapalı
13 Eylül 2006 22:39

irem_82 Abdullah hoca bizi çok iyi tanır. Çok severim onu hem hocamız hem arkadaşımızdı. Türkçe dersi full olurdu sırf onun için. Öğretmenliği de gerçekten takdire şayan..Bu arada deneyimle ilgim yok ama Abdullah hocayı tanıyanlardanım..


nihatro
Aday Memur
13 Eylül 2006 22:56

ben de deneyim öğrencisiydim.mecidiyeköy şubesindeydim.serkan ın bahsettiği sertel ve zeynel hocalar süper ötesi hocalardı.tavsiye ederim deneyim mecidiyeköyü.ama hocalar kim diye mutlaka sorun.çünkü zeynel hoca kocaeli üniversitesine geçti.


dilek.çkl
Şef
13 Eylül 2006 23:08

arkaaşlar çok teşekkür ederim. ben de geçen sene b.köy deneyime gittim.sertel hoca ve zeynel hoca gerçekten muhteşem hocalardı. zeynek hocayı h.sonu için getirtmeye çalışıyolarmış. ben bu sene tasarıyı düşündüm . 1.600 diyoo..hiç giden varmıı?


Ecrin3
Kapalı
13 Eylül 2006 23:34

dilek.çkl tasarı nın kadıköydeki kursunu biliyorum, eğitim hocaları Marmara ünidendir. Mustafa Otrar gelişim öğrenme ve rehberlik derslerine girer mükemmel diyebileceğimiz hocalardan biridir. Ölçme değerlendirme konusunda Coşkun Küçüktepe yi tek geçerim, programa da girer ama bu sene asker olduğu için kursa devam edemez. Eşi Seval hoca vardır Coşkun Hocayla beraber aynı dersleri girer ve Seval Hoca Program Geliştirmede çok iyidir. Eğitim dersleri gayet güzel.

Genel yetenek ve genel kültürde de öneririm. Zaten tasarı İstanbul da en pahalı kurslardan biri belki de birincisi. Geçen sene 1400YTL idi. Düşün artık en pahalı kurs..

Kursa gitmiş biri olarak kesinlikle kpss kurslarını önermiyorum. Matematiğiniz iyi değilse özel ders alın daha iyi diğer konuları nasılsa kendi çalışmanızla yaparsınız.


irem_82
Aday Memur
14 Eylül 2006 22:33

ben açıkçasını söyliyeyimmi evet eğitim bilimlerinde tasarının hocaları mükemmel ama aynı şeyi genel yetenek-genel kültür için diyemiyeceğim.

bence deneyim.ABDULLAH HOCAMIZ BİTANEDİR.DİĞERLERİ DE ÖYLE.

14 Eylül 2006 22:48

Arkadaşlar ben de TASARI - KADIKÖY şubesindeydim.Eğitim bilimleri hocaları Mustafa hoca VE Coşkun hoca süperdi.Matematikçi iyiydi;ama konularını yetiştiremedi.ZAmanlamayı pek yapamadı.Türkçe hocası Marmara'dan Latif Hoca;ama ben hiç beğenmedim.Takıldığı her soruda BUNU İPTAL EDELİM ARKADAŞLAR deyip durdu.Tarih hocası Abdullah Hoca da süperdi.Coğrafya hocasının adı aklıma gelmedi;ama MAlatyalı bir hocaydı.O da çok iyiydi.Anayasaya bir avukat girdi.Kendimi hukuk öğrencisi sandım dersi dinlerken.Hiçbirşey anlamadım.Çalışanlar senetlere imza atana kadar güleryüzlüydü;ama sonra işler değişti.Giremediğiniz denemeleri asla vermiyorlar,sınavdan birkaç gün sonrasına kadar.Bu durum uzaktan gelenler ve çalışanlar için tam bir işkenceydi.Sınavdan çıkınca yalvarsanız da cevap kağıdını vermiyorlar.Meraktan ölseniz de hangi soruyu doğru hangi soruyu yanlış yaptım diye asla verilmiyor cevap kağıdı.BEn 1.400 'e yazılmıştım.2 taksitim kaldı.Maddi olarak çok bunalttı beni.

HA bir de puanları tam olarak hesaplamıyorlar.Bunu şöyle açıklayayım:

KAç netiniz var hangi alandan bunu gösteren bir lisdte asılıyor.Arkadaşlarla gittik sorduk.Sanki biz aptalız bilmiyoruz.Eğitimi 0.4 le diğerlerini 0.3 le çarpın toplayın dediler.Buna göre puanınızı öğrenirsiniz diye eklediler.Sadece netlere göre bir sıralama vardı.Salaklar gibi telefonları çıkarıp puan hesaplardık.O kadar para veriyoruz bi puan hesaplanmıyor derdik.Hele şubattan sonra imza karşılığnda fotokopileri dağıttılar.Bir tane daha alıp çözmek istesen olmazdı.Çok cimrilerdi çoookkk..KAntini de tam bir kazık.Hocaların hatrı olmasa...Ve o kadar imza attığım senet.Kursu bıraksanız da paranızın derse giediğiniz kadarını yatırmak isteseniz olmuyor.Parayı söke söke istiyorlar.Ben,çalışanları ve paragözlülükleri açısından pişman oldum;ama hocalar genel olarak çok iyiydi.


dilek.çkl
Şef
15 Eylül 2006 11:45

valla arkadaşlarr çok sağolun.dediğim gibi ben geçen sene deneyime gittim ve bu sene de aynı hocalardan ders dinlemek istemiyorum açıkçası..saatleri de çok garip zaten 12.00- 18.00 arası h.sonu saatleri.zaten h.içi çalışcaz çok sıkıntı olur diye düşündüm. sanırım kimse b.köy şubesindeki tasarının hocalarını bilmiyorr,eğer bilen duyan varsa yazarsa sevinirim. bu arada deneyim 1.200 dedi,tasarı ise 1.600 den 1.400 e bıraktı,eski öğrencilerinede %25 indirim yapıyormuşş..


mitokondri
Şef
15 Eylül 2006 22:16

ewde çalışın yaw ne dersanesi tamamen psikolojik bi durum para verip kendini kasmak.ben kesinlikle gitmeyin diyorum sadece denemelere katılsanız yeterli..


estl
Daire Başkanı
16 Şubat 2007 19:51

yinemi derhane arayacağızz!!!


hveren
Aday Memur
23 Haziran 2007 22:55

EN İYİSİ rizeye gidin Mustafa hocadan ders alnı. mustafa hoca türkiye 5. olduğuiçin çok iyi ders anlatıyor.


principatus
Aday Memur
12 Ekim 2007 20:03

güncel


selinempati
Memur
14 Ekim 2007 18:26

hala iyi bir dersane bulamadımmmmmmmmm


"greeennnnnnn"
Yasaklı
15 Ekim 2007 20:40

murat ama sadece dershaneye gitmekle olmuyo sıkı çalısmak iyi motive olmak lazım yoksam dershaneye gitseniz de hiç anlamı olmuyor.


sosyorkem
Şef
12 Eylül 2008 00:51

arkadaşlar beşiktaş murat ve aksaray tasarı dershanelerine gidip te memnun kalan var mı? özellikle eğitim bilimleri ve matematik hocaları hakkında ne düşünüyorsunuz? düşüncelerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim.

Toplam 26 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi