Editörler : crops35

02 Şubat 2007 15:11

Tarım Lisans Tamamlama

En son Sendikalarının ve Sağlık Bakanınında uğraşlarıyla, Sağlık Bakanlığı çalışanlarına meslekleriyle alakalı Lisans tamamlama hakkı verildi. Tarım Bakanlığında bu konuda herhangi bir çalışma varmı ? Bilgisi olanları cevap yazmaya ve hak aramaya davet ediyorum.


zeyzik
Memur
05 Şubat 2007 11:43

öğrenim dolayı nakil konusu

açtık oraya gel sende arkadaşım


Tarık DURAK
Kapalı
20 Nisan 2007 12:33

MEB'den lisans tamamlama programı

20 Nisan 2007 11:29

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Anadolu Üniversitesi ile birlikte sınıf öğretmenliği alanında lisans tamamlama programları düzenleyecek.

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, konuya ilişkin yayınladığı genelgede, merkez ve taşra teşkilatı birimleri ile Bakanlığa bağlı resmi ve özel tüm okul ve kurumlarda görevli 2 ve 3 yıllık önlisans veya yüksek okul mezunu öğretmenlerin 4 yıllık fakülte mezunu olmalarını sağlamak amacıyla Anadolu Üniversitesi ile protokol imzaladıklarını bildirdi.

Lisans tamamlama programlarının Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) tarafından 2007-2008 öğretim yılında başlatılacağını belirten Çelik, sadece 2007 ve 2008 yıllarında açılacak iki kayıt döneminde öğrenci kabul edileceğini ve "uzaktan öğretim" şeklinde uygulanacağını kaydetti.

Çelik, öğrencilerin iki yıllık (2+2) lisans tamamlama programlarını en fazla dört yıl, bir yıllık (3+1) lisans tamamlama programını iki yıl içinde tamamlamalarının zorunlu olduğunu, belirtilen süreler sonunda başarısız olan öğrencilerin kaydının silineceğini bildirdi.

Protokole göre, programlar önlisans veya yüksekokul ve branş alan farklılıklarına bakılmaksızın "sınıf öğretmenliği" dalında düzenlenecek.

Programa kaydolmak isteyenler öncelikli il milli eğitim müdürlüklerinin hizmet içi eğitim bölümlerine başvuracak. Daha sonra MEB'in Hizmetiçi Eğitim Dairesi Başkanlığının internet sayfasından başvuru formunu doldurarak 1 Mayıs-20 Haziran 2007 tarihleri arasında müracaatlarını yapacaklar.

İnternet üzerinden ön kayıt yapan adaylar, 24 Eylül-19 Ekim 2007 tarihleri arasında kendilerinden istenecek belgelerle AÖF bürolarından kesin kayıt yaptırabilecek.

Tarım ve Köyişleri Bakanlığından hala bir ses yok.


Tarık DURAK
Kapalı
20 Nisan 2007 12:43

http://mdk.anadolu.edu.tr/toplanti/inovasyon_mdk11.pdf

adresinde Anadolu Üniversitesinin gelecekteki projeleri arasında 15. sayfada Tarım Veterinerlik Lisans tamamlama programlarının olduğunu görebilirsiniz


Tarık DURAK
Kapalı
04 Mayıs 2007 12:32

Eskişehir - Anadolu Üniversitesi (AÜ) ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle 2 veya 3 yıllık yüksekokul mezunu öğretmenler için lisans tamamlama programı oluşturuldu. Programlar, önlisans, yüksekokul, branş ve alan farklılıklarına bakılmaksızın sınıf öğretmenliği dalında düzenlenecek.

AÜ Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Öğretim Üyesi Ayhan Hakan, programda Yükseköğretim Kurulunun (YÖK) öğretmen yetiştirme programlarında yer alan ve "alan bilgisi eğitimi" olarak geçen dersler ile öğretmenlik meslek derslerinin de yer aldığını ifade etti.

Gerek 2 yıl eğitim alacaklar gerekse 1 yıl eğitim alacak kişilerin alandaki en son gelişmeleri öğrenmiş olacaklarını kaydeden Prof. Dr. Hakan, "Bu öğretmenler eğitimlerini Açıköğretim kitap yayınlarının yanı sıra TV programları, gerekirse bilgisayar destekli eğitimle de destekleyebilecek. Öğretmenler kayıt için gelecek yıl da başvurabilecekler ama 2 yıllıklar için 2, 1 yıllıklar için tekrar 2 yıllık bir süre var. Bu süre içinde tamamlayamazlarsa programdan kayıtları silinecek" dedi.

Milli Eğitim Bakanlığının bu konu hakkında öğretmenlere yönelik bir genelge yayınlağını belirten Hakan, öğretmenlerin bu genelgeye göre Milli Eğitim Bakanlığına başvuracaklarını kaydetti.


alial73
Memur
06 Mayıs 2007 17:51

güncel


alial73
Memur
06 Mayıs 2007 17:59

güncel


alial73
Memur
16 Mayıs 2007 19:41

güncel


Tarık DURAK
Kapalı
21 Mayıs 2007 17:57

Adalet Personeli İçin Önlisans Tamamlama Programı

Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü, Adalet Bakanlığı ile imzaladığı protokol kapsamında, en az lise ve dengi meslek lisesi mezunu olan personeli için adalet meslek eğitimi önlisans programı açmıştır. Başvurmak isteyen adayların, "Adalet meslek eğitimi önlisans programına başvuran adaylardan istenilen bilgi formatı" formunu eksiksiz doldurarak en geç 13/06/2007 tarihi mesai saati sonuna kadar görev yeri adalet komisyonu başkanlıklarına teslim etmesi gerekmektedir. Detaylar için başlığa tıklayınız.

21 Mayıs 2007 11:21

İLAN

Bakanlığımız ile Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü arasında 26.07.2005 tarihinde imzalanan protokol uyarınca, adalet meslek eğitimi önlisans programından yararlanmak isteyen Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatında görevli personelin programdan yararlanma koşulları ile izleyecekleri usul aşağıda belirtilmiştir.

1- Programdan,

En az lise ve dengi meslek lisesi mezunu olan.

- Yazı işleri müdürleri,

- İdari işler müdürleri,

- İcra müdürleri,

- İcra müdür yardımcıları,

- Adliye zabıt katipleri,

- Emanet memurları,

- Mübaşirler,

- Cezaevi 1. müdürleri,

- Cezaevi 2. müdürleri,

- Cezaevi idare memurları,

- İnfaz ve koruma baş memurları,

- İnfaz ve koruma memurları,

yararlanacaktır.

2- Yukarıda sayılan unvanlarda görev yapan ve adalet meslek eğitimi önlisans programından yararlanmak isteyen personel, ilan metnine ekli ve bir örneği de ayrıca adli ve idari yargı adalet komisyonu başkanlıklarına gönderilmiş olan "Adalet meslek eğitimi önlisans programına başvuran adaylardan istenilen bilgi formatı" formunu eksiksiz doldurarak en geç 13/06/2007 tarihi mesai saati sonuna kadar görev yeri adalet komisyonu başkanlıklarına teslim edeceklerdir.

Başvurular açıklanan biçimde adalet komisyonluklarına yapılacağından Adliye ve ceza infaz kurumları personeli tarafından, ilan tarihinden önce gerek Personel Genel Müdürlüğüne gerekse Ceza ve Tevkifevleri Genel müdürlüğüne, yapılan tüm başvurular geçersizdir.

- Protokol kapsamında bulunmayan diğer unvanlarda görev yapan Bakanlığımız personelinin söz konusu programdan yararlandırılmaları için protokol kapsamının genişletilmesi Anadolu Üniversitesi Rektörlüğünce uygun bulunmadığından, değişik tarihlerde yapmış oldukları başvurularla belirtilen unvanlar dışında kalıp protokol kapsamında yer almak isteyen diğer personelin taleplerinin kabul edilmesi mümkün bulunmamaktadır.

4- Protokolün 7. maddesinde yer alan "Program, en az 5000 bin öğrencinin başvuru koşulu ile, 2006-2007 eğitim öğretim yılında başlar ve bu yıldan itibaren 2 yıl süreyle öğrenci kabul edilir. ... Programın 2 yıllık süresinin dolmasından sonra, tarafların karşılıklı anlaşması ile programa devam edilebilir." hükmü gereğince yeni bir prptoklün de gündemde olmaması nedenyle, söz konusu programa en son 2007-2008 öğretim yılı içinde kayıt yaptırılabilecek olup, mazeret beyan etmiş olsalar dahi hiçbir personelin müracaatının kabul edilmesi mümkün bulunmadığından, hak kaybına maruz kalmamaları için ilgilerin belirtilen süre içerisinde müracaat etmeleri gerekmektedir.

5- Halen açıköğretim sistemine göre öğretim yapan fakültelerden birine kayıtlı olup, adalet meslek eğitimi önlisans programına kayıt yaptırmak isteyen adayların kayıtları, diğer programa ilişkin kayıtlarını sildirmeden yapılmayacaktır.

6- Başvuru ve kayıt kılavuzu ile, Bakanlığımızca hazırlanıp Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne bildirilen görev belgesi formu; adalet meslek eğitimi programına ilişkin protokol kapsamında olup, başvuruda bulunan adayların başvuru sırasında bildirdikleri adreslerine ilgili Üniversite tarafından gönderilecektir.


cenk baran
Kapalı
21 Mayıs 2007 19:04

sevgili kardeşim ziraat ve veteriner fakültelerini önlisans kıvamında okuyamazsınız bu fakülteler uygulama ağırlıklıdır lisans tamamlama olmaz adam gibi 4 yıl okunacak ondan sonra hak edilecek dikey geçiş sınavları var onları deneyin


laves1907
Yasaklı
22 Mayıs 2007 13:21

CENKBARAN HAKLI;

AÖF ÖNLİSANS BİLE BAŞLI BAŞINA SAÇMA Kİ BİRDE ŞİMDİ LİSANS TAMAMLAMA OLAYI ÇIKTI. EE NOLACAKŞİMDİ? SEN YILLARINI VER ÇALIŞ ÇABALA MÜHENDİS VETERİNER OL, ADAM OTURDUĞU YERDEN HEMDE ÜNİVERSİTENİN "Ü" SÜNÜ GÖRMEDEN LİSANS ALSIN. NE GÜZEL İŞ YA, ÜÇ KURUŞA BEŞ KÖFTE.

MÜHENDİSLİĞİNDE Bİ ONURU VAR...


meteor_demir
Aday Memur
23 Mayıs 2007 07:12

bazı arkadaslar bu lisans tamamlamaya neden bu kadar gıcık. lisans tamamlama olunca millet uzaktan eğitimle ünv. okuyacak. artık tüm dünyada eğitim sistemi değişti. eskisi gbi klasık okula gıdıp sırada oturma devri bitti. yoksa daha cok muhendis iststıstıkcı kımyager jeolog vb. mezun olunca sizin ayrıcalığınız mı gidecek. ne olacak. siz kime ahava atacanız ben muhendısım ben bir .okum diye değilmi.


Tarık DURAK
Kapalı
23 Mayıs 2007 10:42

"Eğitim Hakkı" insanların en temel hakkıdır. Sizin o dediğiniz uygulamalı eğitimi bizzat çiftçiyle 11 senedir yapıyoruz biz ardaşlar. Hayatın yükü bazı arkadaşların omuzlarına binmediği için hariçten gazel okuması kolay geliyor. Ayrıca önceki yıllarda Tarım Bakanlığında çalışanlara kazandığımız üniversitenin bulunduğu İl'e "Geçici Görev" çıkarıldı. Bende o şekilde gündüz okula gidip gece nöbet tutarak devam mecburiyeti olan uygulamalı 2 yıllık MYO lunu bitirdim. O zamanda okula gidiyolar iş yapmıyolar yaygarası çıkmıştı. Devlet ne yapsa kimseye yaranamıyor. İstifa edip okulu bitirip tekrar işe geri mi dönelim? Çoluğa çocuğada bu karşı çıkan arkadaşlar bakar heralde. 4 yıl yatılı, uygulamalı ziraat meslek lisesi + 2 yıl MYO + 9 yıl fiili olarak görev = toplayıp kendi yaptığı uygulama veya stajla karşılaştırsın o karşı çıkan arkadaşlar. Ayrıca bu lisans tamamlama "Meslek Lisesi" kökenlilere verilecek olan bi hak. Diğer bölümlere geçiş meslek lisesi kökenli olduğumuz için YÖK 'ün uyguladığı puan sistemi dolayısıyla zaten imkansız gibi bişey. Kendi mesleğimizle alakalı bu isteğimizede bu kafadaki bazı kişiler karşı çıkıyor. Okuyoruz işe gitmiyosunuz diyolar, işe gidiyoruz ve devam mecburiyeti olmadan okuyalım diyoruz, olmaz o bölümler uygulamalı okuyamazsınız diyolar. Siz kısaaca okumanızı istemiyoruz otur oturduğun yerde desenize.....


Tarık DURAK
Kapalı
03 Eylül 2007 17:48

MYO'lulara lisans tamamlama imkanı !!!!

Ankara (AA)- Yükseköğretim Kurulu (YÖK), ''Uygulamalı Teknik Bilimler Fakültesi'' açma kararı aldı. Buna göre, Meslek Lisesi çıkışlılar, alanlarının devamı niteliğindeki 4 yıllık lisans programlarında okuma imkanı, önlisans düzeyinde eğitim yapan Meslek Yüksek Okulu (MYO) çıkışlılar da lisans tamamlama fırsatı elde edebilecek.

Temmuz ayında yapılan YÖK Genel Kurulu'nda, ''Uygulamalı Teknik Bilimler Fakülteleri''nin açılmasına karar verildi. Karara göre, Afyon Kocatepe, Batman, Cumhuriyet, Dumlupınar, Düzce, Fırat, Karabük, Karadeniz Teknik, Kırklareli, Kocaeli, Mersin, Muğla, Pamukkale, Sakarya, Selçuk, Süleyman Demirel Üniversiteleri ile Gebze

Yüksek Teknoloji Enstitüsü bünyesinde bulunan Teknik Eğitim Fakülteleri, Uygulamalı Teknik Bilimler Fakültesine dönüştürülecek.

Çankırı Karatekin, Ege, Gaziantep ve Uludağ Üniversiteleri bünyesinde Uygulamalı Teknik Bilimler Fakülteleri kurulacak. Gazi Üniversitesi ve Marmara Üniversiteleri bünyesinde yer alan Teknik Eğitim Fakülteleri, meslek liselerinin öğretmen ihtiyacını karşılamak üzere eğitimine devam edecek ve bu iki üniversitede, Teknik Eğitim

Fakültelerinin yanında, Uygulamalı Teknik Bilimler Fakülteleri açılacak. Böylece, 23 üniversitede, Uygulamalı Teknik Bilimler Fakültesinin kurulmasına ve iki üniversitedeki Teknik Eğitim Fakültesinin de işlevini sürdürmesine karar verildi.

Hazırlığı 2 yıldan beri devam eden ve gerekçesi, YÖK tarafından Şubat 2007'de yayımlanan ''Türkiye'nin Yükseköğretim Stratejisi'' raporunda açıklanan çalışmanın, meslek lisesi çıkışlılara, alanlarının devamı niteliğindeki 4 yıllık lisans programlarında okuma imkanı vereceği, önlisans düzeyinde eğitim yapan MYO çıkışlılara da 2 2 ( lisans tamamlama) fırsatı getireceği öğrenildi.

http://haber.lobi.net/haber15769-MYO_lulara_lisans_tamamlama_imkani.htm


ziraat35
Aday Memur
03 Eylül 2007 23:12

tarım önlisans mezunu olarak umutla bakldeiğim bir haberdi.sonunda oldu ..ama bence asıl sorun ümvan ..ünvan konusu netleşmeli.mezunlara mühendis ünvanımı verilecek hangi ünvan verilecekse bu belli olmalı ..aksi halde bunun sonrasıda büyük sıkıntı olacaktır...


garip1071
Şef
05 Eylül 2007 16:39

Arkadaşlar Kim ne derse desin AÖF TE Lisans Tamamlama proğramları açılacak, AÖF,ün eğitimi her yönden örgün proğramlara göre daha iyi ....DÜNYA UZAKTAN EĞİTİM PROĞRAMLARINA GEÇİYOR YILLARDIR YÖK,ün BEĞENMEDİĞİ FAKAT MÜKEMMEL UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ OLAN AHMET YESEVİ ÜNİVERSİTESİNİN SİSTEMİ YENİ YENİ TÜRKİYEDE BAZI ÜNİVERSİTELERDE AÇILMAYA BAŞLADI,YÖK YENİ ANLADI UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİNİN İYİ OLUĞUNU VE AHMET YESEVİ ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ MEZUNLARINA DENKLİK VERDİ,GENİŞ DÜŞÜNMEK LAZIM ARKADAŞLAR, ZİRAAT FAKÜLTESİNİ HERKES KAZANIP OKUYABİLİR,ÇALIŞANLAR MESAİLERİNE DİKKAT ETMELERİ GEREKTİĞİ İÇİN ÖRGÜNDE OKUYAMIYOR,AÖF VEYA UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİYLE HEPİMİZ LİSANS TAMAMALAYACAĞIZ BIRAKIN ÇATLAYAN ÇATLASIN....BAŞARILAR....


Tarık DURAK
Kapalı
10 Eylül 2007 17:27

Güncel.......


garip1071
Şef
14 Eylül 2007 17:36

GÜNCELLLLLLL.........


Nebi1071
Aday Memur
17 Eylül 2007 14:17

Cenk Baran ve Laves1907'ye Arkadaşlar tek dersten kalsalar bile fakülteden atılsalardı şimdi memleketde sadece üniversitede Mühendis-Veteriner Hekim bulabilirdik. Arkadaşlar dgs ile okumayı tavsiye ederken eğitim eşitsizliğinden de bahsetselerdi keşke.. Meslek lisesi çıkışlı arkadaşlar üniversitenin yaptırdığı uygulamanın çoğunu zaten zamanında yapmıştır. Gerkirse yinede yapabilirler. Teknik elemanlar birbirlerine sahip çıkmalı.


Tarık DURAK
Kapalı
18 Eylül 2007 09:33

GÜNCEL....


Tarık DURAK
Kapalı
27 Eylül 2007 09:40

Adalet Bakanlığı ile Açıköğretim fakültesi arasında yapılan bir anlaşma ile Adalet Bakanlığı Personeline üniversite sınavına girmeksizin doğrudan Adalet Meslek Eğitimi Önlisans programına kayıt hakkı verilmiştir. Lise mezunu olup da bu programa kayıt olacak adaylara,bu programı tamamlamanın kendilerine ne gibi bir avantajı olacağı konusunda detaylı bir dosya yayımlıyoruz. Devamı için başlığa tıklayınız.

İKİ YILLIK MESLEK YÜKSEK OKULU BİTİRME PROGRAMI NE SAĞLAMAKTADIR?

1- DERECE VE KADEME AÇISIDAN

Devlet memurları 2 yıllık yüksek okul bitirmeleri sonucunda; 657 sayılı devlet memurları kanunun 36 maddesinin ortak hükümler bölümünün 12 fıkrasının (d) alt bendinde yer alan "Memuriyette iken veya memuriyetten ayrılarak (87 nci maddeye tabi kurumlarda çalışanlar dahil) üst öğrenimi bitirenler, aynı üst öğrenimi tahsile ara vermeden başlayan ve normal süresi içinde bitirdikten sonra memuriyete giren emsallerinin ulaştıkları derece ve kademeyi aşmamak kaydıyla, bitirdikleri üst öğrenimin giriş derece ve kademesine memuriyette geçirdikleri başarılı hizmet sürelerinin tamamı her yıl bir kademe her üç yıl bir derece hesabıyla ilave edilmek suretiyle bulunacak derece ve kademeye yükseltilirler." hükmü uyarınca intibakları yapılması gerekecektir.

İntibak işlemi sonucunda Devlet memurunun kazanılmış hak aylık derece ve kademesi ile emeklilik müktesep derece kademesi yükselecektir. Bu kazanım devlet memurlarının kişisel durumuna göre farklılık arz edebilir.

2- EK GÖSTERGE AÇISINDAN

Kazanılmış hak aylık derece ve kademeleri yükselen devlet memurları, sınıflarına göre belirlenmiş derece itibariyle ek göstergeden veya daha yüksek ek göstergeden faydalanmaya başlayacaklardır. Bu durum maaşlarına olumlu olarak yansıyacaktır.

3- ÖZEL HİZMET TAZMİNATI AÇISINDAN

Öğrenim durumu değişen memurların Özel Hizmet Tazminatları değişecek ve buna bağlı olarak maaşları artacaktır. Ayrıca derecelerinin değişmesi nedeniyle de özel hizmet tazminatları ayrıca artabilecektir.

4- YÜKSELEBİLECEKLERİ DERECE AÇISINDAN

Devlet Memurları Kanununun 36'ncı maddesinde devlet memurlarının öğrenim durumları itibariyle memuriyet giriş derece ve kademesi ile yükselebilecekleri derece ve kademeler belirlenmiştir. Öğrenim durumu ön lisans olarak değişen memurların memuriyete giriş dereceleri 10 uncu derecenin 2 nci kademesi iken, yükselebilecekleri derece de 1 inci derecenin son kademesidir. Lise mezunları en son 3. dereceye kadar yükselebilmektedir.

5- ÜST DÜZEY KADROLARA VE 1-4 ARASINDAKİ KADROLARA ATANMA AÇISINDAN

657 sayılı Kanunun 68. maddesinin B bendine göre eğitim ve öğretim hizmetleri sınıfı hariç, sınıfların 1,2,3 ve 4 üncü derecelerindeki kadrolarına atanabilmek için istenen hizmet yılı şartı yanında yüksek öğrenim görmüş olmak gerekmektedir. Ön lisans mezunu olan devlet memurları 657 sayılı Kanun hükmünden faydalanmak suretiyle 1, 2, 3 ve 4 üncü dereceli kadrolara atanabilecekler.

6-GÖREVDE YÜKSELME AÇISINDAN

15.3.1999 tarih ve 99/12647 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Kararlaştırılan Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Genel Yönetmeliği 18/4/1999 tarih ve 23670 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe konulmuştur. Anılan yönetmelik ve bu yönetmelik uyarınca yürürlüğe konulan kurumsal yönetmelik uyarınca görevde yükselme eğitim ve sınavına girebilmek için belirli eğitim seviyesi aranmaktadır. Bu program ile lise mezunu olarak giremeyeceği sınavlara artık girme hakkı elde etmiş olacaktır.

7- EMEKLİLİK YÖNÜNDEN

Emeklilik olarak hizmetleri kifayet eder ise artık 3 üncü dereceden değil 1 inci dereceden emekli olmaları mümkün olabilecektir.

8- LİSANS MEZUNU OLUNABİLECEKTİR

Büyük bir olasılıkla ilerde bu programa katılmak suretiyle ön lisans programına katılanlara lisans tamamlama programı uygulanabilecektir. Bunun sonucunda başarmak suretiyle lisan mezunu olabilecektir. (Diyanet İşleri başkanlığında görevli devlet memurları için bu mahiyette lisans tamamlama programı düzenlenmişti.)

9- İCRA MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILIĞI SINAVINA GİREBİLİR Mİ?

Adalet meslek önlisans programının adalet meslek yüksekokulunun denkliği bulunmamaktadır. İcra Müdür ve Yardımcılarının Sınav, Mülakat, Atama ve Nakil Yönetmeliğinin 3. maddesine göre bu sınava katılabilmek için "Hukuk Fakültesi, Adalet Meslek Yüksek Okulu veya Meslek Yüksek Okullarının Adalet Bölümü mezunu olmak, öğrenim yabancı ülkede yapılmış ise denklik belgesi almış olmak," gerekmektedir. Ancak ileride yapılacak bir düzenleme ile bu hükmün değiştirilmesi mümkündür. Değişiklik için Adalet Bakanlığının karar alması yeterlidir.

10- HUKUK FAKÜLTESİNE DİKEY GEÇİŞ YAPILABİLİR Mİ?

2007 DGS sınav kılavuzunda hukuk fakültesine dikey geçiş yapabilecek bölüm tablosunda Anadolu Üniversitesinin "Adalet meslek önlisans programı" yer almamaktadır. Daha sonra yeni bir düzenleme yapılması halinde bu programdan mezun olanların DGS'ye girmesi mümkün olabilecektir.

Kaynak : http://www.memurlar.net/haber/88349/

Haber Tarihi : 27.09.2007

ÖZELLİKLE 8.MADDEYE DİKKAT !!!!!!!

Toplam 2912 mesaj
12345678910111213»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi